Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Der kan forekomme midlertidige restriktioner på reklamationer og forsinkede tilbagebetalinger. Vi arbejder på at kunne tilbyde dig disse tjenester igen som normalt.
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Campagnolo Scirocco 35 C17 LTD Edition Hjulsæt clincher

ID: 1757534

Vejl. udsalgspris 2.959 DKK
2.669 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

Campagnolo Scirocco 35 C17 LTD Edition Hjulsæt clincher

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Scirocco-hjulet har fået sit navn fra den voldsomme og varme vind fra Sahara-ørkenen, da det efterligner den hastighed, hvormed denne vind kommer til Italien og Frankrig. Scirocco er et højt respekteret hjul, der kan tilbyde højere ydelse til en mere tilgængelig pris, og er et godt valg for dem, der ønsker at opleve Campagnolo-hjulets kvalitetskonstruktion og langvarige ydelse. Den nyeste version af Scirocco bygger på de styrker, der gjorde den tidligere version til et så respekteret og problemfrit hjul, hvilket gør det til et endnu bedre allround-hjul. Scirocco-navnet, der stammer fra en stærk vind, virker så meget mere passende, når man tænker på dens 35 mm profil. 35 mm-profilen er en fast bestanddel af high-end kulfiberhjulssegmentet og giver en alsidig aerodynamisk fordel, der udmærker sig under alle forhold. En så alsidig profil reducerer luftmodstanden fremad, samtidig med at den ikke skaber ustabilitet i sidevindssituationer. Takket være Scirocco's indarbejdelse af en lignende profil kan den også tilbyde de aerofordele, der tidligere kun var forbeholdt dem, der var villige til at købe kulfiberhjul. Den nyeste version af Scirocco er designet med en C17, hvilket skaber en mere effektiv grænseflade mellem dæk og fælge, som ikke blot giver bedre køreegenskaber og komfort, men også en mere effektiv dækform. Denne bredere fælg, der er perfekt til både 25 og 28 mm clincher-dæk, giver dækket mulighed for at tage en mere lige og mindre bulbformet form, hvilket giver en mere ensartet overflade for luftstrømmen med mindre ujævnheder mellem dæk og fælg, der skaber turbulens.Scirocco-hjulsættet tilbyder en stor værdi for ydelsen, og ingeniørerne har taget mange skridt for at sikre, at den samme ydelse, som gør dette hjul så fantastisk på den første tur, holder uden kompromis langt ind i fremtiden. Forbedret strukturel integritet og en meget præcis bremseflade skyldes Sciroccos svejsede fælge, mens mange af Sciroccos konkurrenter er limet i krydset. Produktets levetid forlænges yderligere ved at indarbejde støtteflige til eger, der kan fordele spændingen mere effektivt i fælgen.


Navet og akslen i aluminium holder vægten på et minimum og øger samtidig den laterale stivhed, mens Mega G3 på baghjulet øger torsionsstivheden og dermed forbedrer reaktiviteten. Den samme frie navkonstruktion, som findes på de bedste hjul, fås både i Campagnolo og HG11. Forhjulet har en let og effektiv konstruktion takket være 16 aerodynamiske, radiale eger med variabel profil i rustfrit stål. Baghjulet har det eksklusive Mega G3 egermønster med 14 eger på drivsiden og 7 på den modsatte side for at sikre den perfekte balance mellem spændinger, der gør en asymmetrisk enhed mere symmetrisk i funktion og ydeevne.Scirocco tager en masse teknologi og samler det hele i en løbsklar pakke til en pris, der er tilgængelig for enhver cyklist.Aerodynamik og konstruktionsmetoder, der normalt kun er forbeholdt hjul i kulfiber, kombineret med teknologier som Mega G3 og intern nippelstøtte giver et hjulsæt, der garanterer en værdi, der overgår alt andet i sit segment.

Vis alle modeller fra Campagnolo Scirocco-serien

I korte træk

Akselstandard
Akselstandard
Quickrelease
Materiale
Materiale
Aluminium
Størrelse (i tommer)
Størrelse (i tommer)
28 tommer
konstrueret til Bremsetype
konstrueret til Bremsetype
Fælgbremse
konstrueret til Bremsetype
konstrueret til Bremsetype
Fælgbremse

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Endurance
Vigtigste oplysninger
Version:
Sæt
Aksel
Akselsystem:
Baghjul 5x130, Forhjul 5x100
Akselstandard:
Quickrelease
Fælge
Materiale:
Aluminium
Design:
Hulrum
Profilhøjde:
medium (30 - 50 mm)
Højde:
35
dæktype:
Trådkantsdæk/Clincher
Bremsesystem:
Fælgbremse
Bredde:
22,00 mm
indvendig bredde:
17,00 mm
Størrelse (i tommer):
28 tommer
Bagnav
Tandhjuls type:
Campagnolo ED 9-12s
Forhjul
konstrueret til Bremsetype:
Fælgbremse
Baghjul
konstrueret til Bremsetype:
Fælgbremse
Hjulsæt
Totalvægt:
1 755,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1757534
EAN
8053340451270

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.