Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
by.schulz - Speedlifter & mere
Mærket by.schulz fra Saarbrücken har udviklet en højdejusterbar ahead-frempind som er blevet yderst populær i hele verden. Speedlifters succes og den positive feedback fra cykelindustrien opfordrede by.schulz-teamet til yderligere at udvikle kvalitetssikre og sofistikerede cykelkomponenter. Dette indbefatter især den affjedrede sadelpind G. 1 Urban, som er blevet rost for sin gode reaktionsevne og solide konstruktion. Alle produkter er testet af uafhængige testinstitutter. De er beskyttet af flere patenter og varemærker.

by.schulz

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Specialprodukter til din cykel

Det hele startede for over 20 år siden, da Markus Schulz fik en god idé. Han var i forvejen en erfaren herre i cykelsadlen kombineret med en uddannelse som cykeltekniker. I dag eksisterer det tyske firma by.schulz i bedste velgående med kunder over hele verden – også inden for de store cykelsportsturneringer. På Bikester vil vi også være en del af festen, så vi kan fejre den sammen med dig. Derfor finder du også mærkets to hovedprodukter i udvalget fra by.schulz. Det første produkt, som firmaet stadig har stor succes med efter mere end to årtier på markedet, er en justerbar frempind. Den fleksible og funktionelle frempind er kendt under navnet speedlifter, da den netop kan løftes. Hele genialiteten består i, at det stykke af frempinden, der sidder nede i kronrøret, kan justeres op og ned. Det er noget, som sikrer en stor grad af fleksibilitet, hvilket mange cyklister efterspørger. Det betyder nemlig, at du kan indstille frempinden, så den først og fremmest passer til din kropshøjde, men også så den passer til din kørestil. by.schulz G.2Selve frempindsstammen giver dig dermed mulighed for at hæve styret, så det kommer op i en vinkel, hvor du har brug for kontrol, som eksempelvis til offroad-kørsel. Du kan også sænke den, så du kommer ned i en mere aerodynamisk vinkel. Frempinden i sig selv, som går fra kronrøret og ud til styret, kan derudover også bøjes op eller ned – alt efter behov og kørestilling.

by.schulz har skabt innovationer

Den fleksible frempindsstamme og frempind er ikke de eneste produkter, som by.schulz forkæler sine kunder med. Mærket har hele tiden nye idéer at afprøve, men man vil gerne holde produktporteføljen enkel og sørge for den højeste kvalitet. Der er tid og fokus på få produkter, så du får det ypperste i alle henseender. Firmaets andet succesprodukt består af en sadelpind med affjedring. Her er fleksibilitet igen nøgleordet, så du ikke er fastlåst til en fabriksindstilling. Du kan i stedet nyde godt af sadelpindens bevægelige funktion, som sikrer et bedre flow i dit ridt. Kroppen vil nemlig samarbejde med underlaget i stedet for at modarbejde det, hvilket giver dig komfort, når det går løs i alle typer af terræner. En af frempindens helt store styrker er den stødabsorberende effekt. Det betyder, at du ikke mærker bump på vejen helt op i mellemgulvet, men i stedet kan du takket være en hoppende og glidende fornemmelse nyde komforten til fulde. Cykelkomponenterne fra by.schulz er ekstra krydderi på enhver cykeloplevelse, og du kan blive en del af fanskaren.