Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

B&W International

B&W International Bike Sack Transporttaske sort (2019)

ID: 225240
499 kr.
369 kr.
- 26%
Inkl. moms ekskl. levering
Flyt til ønskeliste
  • 100 dages Gratis retur
  • Gratis levering fra 599 kr.,
    cykler fra 3.995 kr.6
  • 40.000 produkter 500 mærker
Produktbeskrivelse

Til alle strækninger, der ikke kan tilbagelægges på cyklen alene, sørger Bike Sack for den problemløse overgang, I bilen, i toget eller i flyveren. Med to bærestropper og den justerbare skulderstrop er cyklen allerbedst opbevaret.

Detaljer

  • To sidefag indeni til hjulene
  • Vaskbar inderbelægning
  • To bærestropper
  • En aftagelig og justerbar skulderstrop
Specifikationer
Type
Cykelkuffert  
Kuffert
Design: Softbag  
Vægt
2150  g
indermål (L x B x H)
120 x 85 x 23  cm (ca.)
Størrelse
Mål (L x B x H): sammenfoldet 50 x 25 x 90  cm
Køn
Unisex
Modelår
2019
Varenummer
225240
Bedømmelse
3
8 bedømmelser
5 stjerner
3
4 stjerner
0
3 stjerner
1
2 stjerner
2
1 stjerne
2
20.07.2018
JB
Velegnet til tog og bus
Passar för tåg och buss
Automatisk oversat fra svensk Tilbage til originalen

Bedømmelsen er baseret på prisen på tasken. + Det er den billigste taske du kan købe. + Kvalitet på stof og lynlås er helt ok. "Det absolut største negative er, at det er for lille. For at få mig til at passe med min DH cykel (lille og 26'') måtte jeg montere forgaffelen, ellers fik jeg ikke rammesædet. Det er derfor, det bliver 3/5 stjerner. "Det er et mareridt at bære med hånden, så sørg for at du ikke behøver at gå langt afstande med det. Sammendrag: Det er bedre end ingenting og det er godt, hvis du går med tog eller bus, men jeg ville nok ikke have fløjet det, fordi cyklen er meget udsat i posen, fordi den er blød. Kort sagt, du får hvad du betaler for, hverken mere eller mindre.

Betyget är satt med hänsyn till priset för väskan. + Det är den billigaste väskan man kan köpa. + Kvalitén på tyg och blixtlås är helt ok. - Det absolut största minuset är att den är för liten. För att jag skulle få plats med min DH-cykel (small & 26'') var jag tvungen att montera av framgaffeln annars fick inte ramen plats. Detta är anledningen till varför den får 3/5 stjärnor. - Den är en mardröm att bära för hand så se till att inte behöva gå långa sträckor med den. Summering: Den är bättre än ingenting och passar bra om man åker tåg eller buss men jag hade nog inte flugit med den eftersom cykeln ligger väldigt utsatt i väskan eftersom den är mjuk. Kort sagt, man får vad man betalar för, varken mer eller mindre.

05.07.2018
Norbert
oh well
na ja
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Efter en tur med fly, på trods af fuldstændig foring med skum, flere huller og en revet fod. En papkasse ville sandsynligvis ikke være mindre stabil.

Nach einer Reise mit dem Flugzeug, trotz Komplettauskleidung mit Schaumstoff, mehrere Löcher und ein abgerissener Fuß. Ein Pappkarton wäre wahrscheinlich auch nicht weniger Stabil.

16.02.2018
Rudi M.
Great for lejlighedskøb jægere på tog og bus
Super für Sparfüchse bei Bahn und Bus
Automatisk oversat fra tysk Tilbage til originalen

Praktisk letvægts taske til jernbane og bus rejser på cykel. Cykler i poser betragtes bagage og behøver ikke en billet! den ekstra betaling for cykel på tog og bus det vil spare dig med denne enkle lomme.

Praktische leichte Tasche zum Bahn- und Busfahren mit Fahrrad. Fahrräder in Taschen gelten als Gepäck und benötigen keinen Fahrschein! Man erspart sich mit dieser einfachen Tasche die Aufzahlung für das Fahrrad bei Bahn- und Bus.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes