Online cykel shop – Bikester
Op til 70% rabat1

Burley

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Burley Travoy Skulderremssæt
Burley Travoy Skulderremssæt
Burley
Travoy Skulderremssæt
Vejl. udsalgspris 179 DKK 159 DKK
- 11 %
Burley Bunting-taske til trailere
Burley Bunting-taske til trailere
Burley
Bunting-taske til trailere
Vejl. udsalgspris 739 DKK 609 DKK
- 18 %

Tag det bedste med på turen

Du behøver ikke begrænse din cykeloppakning. Her på Bikester.dk finder du nemlig Burley, der sørger for, du ikke går ned på cykeludstyr. Du får et mærke, der har specialiseret sig i udstyr på hjul, så din oppakning følger dig på funktionel vis. Du skal blot træde i pedalerne, og ejer du en elcykel, bliver det let som en leg.

Det føles som cykelferie hver dag

Der ruller rigtig mange cykelvogne fra Burley omkring i verden. Siden 1978 har det amerikanske mærke designet de mest praktiske anhængere. Det startede med håndsyede cykeltasker og udviklede sig senere hen til et bredere sortiment. Som du naturligvis finder her på Bikester.dk, så du kan komme på eventyr med alt det, du ikke kan undvære.

Til ting eller levende væsener

Du kender godt situationen. Den står på overnatning i det fri, og din rygsæk kan bare ikke rumme det hele. Burley Cub XHer kommer Burley dig til undsætning med deres forskellige typer af cykelanhængere. Du finder dem her på Bikester.dk i forskellige modeller. Mærket har hyret en række ambassadører til at afprøve vognene og komme med input efterfølgende. Dermed har man en præcis viden om, hvad der kræves af anhængerne i alle mulige terræner. Det får du glæde af, når du selv spænder din nye model på cyklen og begiver dig af sted i hverdag, fritid og ferier. Du kan nemlig indtage stier og asfalt med kraftfulde dæk, der holder din vogn fast med masser af greb. Tag familiens guldklumper med i en af de smarte børneanhængere. Du kan også montere et hjul foran og bruge din anhænger til gå- eller løbeture. Hvilket er meget praktisk og giver dig optimal fleksibilitet.

Cykelture med nye muligheder

Det er ikke kun børneanhængere fra Burley, der er populære her på Bikester.dk. Der er også tænkt på de kære firbenede, så du kan have hund eller kat med på cykeltur. Der er naturligvis tænkt på alle levende væsener i designprocesserne. Det betyder masser af komfort og sikkerhed. Justerbare seler, nakkestøtter og polstrede sæder er blot nogle af de detaljer, som familiens yngste kan se frem til. Undervejs kan I også modstå elementerne på bedste vis. Praktiske ventilationsnet sørger for luft på hede sommerdage. Mens vinduer med UV-beskyttelse holder de skarpe stråler på afstand. Det amerikanske mærke er også garant for masser af tilbehør, hvad enten det er i form af ekstraudstyr eller reservedele. Hvad end du skal have fragtet børn, husdyr eller ting som telt, sovepose og bagage, er der masser af transportløsninger at vælge mellem.