Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Buds - tasker i alle størrelser til din cykel
Buds Sports er uundværligt for dig, som skal transportere din cykel eller blot dele af din cykel. Med en sportstaske til cykler og dele kan du sikkert og nemt have din cykel med på rejsen eller til stævner uden at frygte, at cyklen bliver beskadiget eller at vigtige dele til din cykel forsvinder under transport. Udvalget hos Buds er stort og du finder helt sikkert en passende taske til dit behov her.

Buds

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Buds Pedals Protect, sort
Buds Pedals Protect, sort
Buds
Pedals Protect, sort
Vejl. udsalgspris 139 DKK 69 DKK
- 50 %
UDSALG
Buds BIKEProtect Cover Cykeltransportpose
Buds BIKEProtect Cover Cykeltransportpose
Buds
BIKEProtect Cover Cykeltransportpose
439 DKK
UDSALG

Buds gør det ligetil at fragte din cykel

Hos Bikester ønsker vi at gøre det let for dig. Buds er vores innovative mærke, som gør det ligetil at transportere din cykel og dens dele. På den måde kan du have din cykel med dig over alt. Både når du planlægger en ferie eller har intentioner om at deltage i et løb.

Et skelsættende mærke med en vigtig mission

Buds er født i Frankrig og prist over hele verden.Buds ROLLBag 2 Ryttere på alle niveauer og i hver en verdenskrog har for længst fået øjnene op for de mange fordele, der er forbundet med producentens transportposer til cykler. Hos det franske brand er missionen simpel: at gøre det simpelt for dig at passe ekstra godt på din cykel, når du bevæger dig fra A til B og vil have den tohjulede med dig undervejs. Den mission er der kommet nogle gode resultater ud af, og hos Bikester er vi stolte af at præsentere dig for et stort sortiment af cykeltransportposer fra det skelsættende franske mærke.

Skræddersyede transportposer, som gør det let at være på farten

De beskyttende cykeltransportposer fra Buds og Bikester er designet med de helt rette dimensioner. Det betyder, at du aldrig mere skal bakse med at få din cykel til at passe i posen, når du vil have den med på farten. De større transportposer fra producenten er som de eneste i verden udformet, så du ikke engang behøver at afmontere baghjulet, når du vil have cyklen i posen. Det vil sige, at du kan pakke cyklen ned på rekordtid og tage den med dig over alt – både på ferier og til cykelløb. Til transport af forhjul hjælper Buds dig ligeledes på vej. Deres skræddersyede etuier gør fragt ligetil, uanset hvilken del du vil have med dig. Desuden kan du nyde godt af udstyr, som tager hånd om styr, pedaler og gafler. Dette udstyr leverer ultimativ beskyttelse via forring og gode materialer, og så er det ligetil at pakke om de enkelte cykeldele.