Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Brooks Cambium
Brooks Cambium er en ny generation af sadler, der tilbyder en unik fleksibilitet til racerkørere, der søger efter et middel til at forbedre deres præstationer.Topryttere ved, at komfort er afgørende for succes, og at en lille vægtbesparelse ikke kan sammenlignes med den komfort, der er nødvendig for at yde effektivt. Brooks Cambium-sadler imødekommer denne efterspørgsel og tilbyder en naturlig følelse og fleksibilitet, der ikke ligner nogen skum- eller gel-sadler på markedet. Cambiums vulkaniserede naturgummi og økologisk bomuldsoverdel giver ekstraordinær komfort og enestående bevægelsesfrihed, der er afgørende for præstations- og udholdenhedsryttere. Hele overfladen på Cambium-toppen bevæger sig og flyder naturligt med rytterens bevægelser for bedre pedalering og kontrol. den slidstærke top, den støbte aluminiumsstruktur og de rørformede stålskinner gør, at Cambium kan holde til mange års hård brug, hvilket vil blive værdsat af racerkørere i alle discipliner. Desuden leveres en tydelig dæmpende effekt af den klassiske Brooks "hængekøje"-konstruktion, der reducerer vejvibrationer og holder rytteren behageligt i sadlen. Denne kombination mangedobler ydelsesfordelen på lange distancer og giver en uovertruffen komfort efter kilometer 60, 100, 160 og længere.

Brooks Cambium

10 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

 • Damer 6
 • Herrer 6

Farve

 • orange
 • blå
 • sort
 • olivengrøn

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 4
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Brooks Cambium C17 All Weather Sadel, sort
Brooks Cambium C17 All Weather Sadel, sort sort
Brooks
Cambium C17 All Weather Sadel, sort
Vejl. udsalgspris 999 DKK 799 DKK
gratis forsendelse
- 20 %
Brooks Cambium Rubber Bar Tape, oliven
Brooks Cambium Rubber Bar Tape, oliven oliven
Brooks
Cambium Rubber Bar Tape, oliven
329 DKK
Brooks Cambium C15 All Weather Sadel, sort
Brooks Cambium C15 All Weather Sadel, sort sort
Brooks
Cambium C15 All Weather Sadel, sort
999 DKK
gratis forsendelse
Brooks Cambium C17 Sadel, oliven
Brooks Cambium C17 Sadel, oliven oliven
Brooks
Cambium C17 Sadel, oliven
Vejl. udsalgspris 999 DKK 899 DKK
gratis forsendelse
- 10 %
Brooks Cambium C17 Sadel, blå
Brooks Cambium C17 Sadel, blå blå
Brooks
Cambium C17 Sadel, blå
Vejl. udsalgspris 999 DKK 789 DKK
gratis forsendelse
- 21 %
Brooks Cambium C13 Carved All Weather Sadel, sort
Brooks Cambium C13 Carved All Weather Sadel, sort sort
Brooks
Cambium C13 Carved All Weather Sadel, sort
Vejl. udsalgspris 1.479 DKK 1.219 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: 158mm
- 17 %
Brooks Cambium C13 132 All Weather Sadel, sort
Brooks Cambium C13 132 All Weather Sadel, sort sort
Brooks
Cambium C13 132 All Weather Sadel, sort
Vejl. udsalgspris 1.559 DKK 1.219 DKK
gratis forsendelse
- 21 %
Brooks Cambium Rubber Grips, sort/orange
Brooks Cambium Rubber Grips, sort/orange sort/orange
Brooks
Cambium Rubber Grips, sort/orange
349 DKK
 • Versioner: 100mm
Brooks Cambium Rubber Grips, sort
Brooks Cambium Rubber Grips, sort sort
Brooks
Cambium Rubber Grips, sort
349 DKK
 • Versioner: 100mm
Brooks Cambium Rubber Grips, sort/blå
Brooks Cambium Rubber Grips, sort/blå sort/blå
Brooks
Cambium Rubber Grips, sort/blå
349 DKK
 • Versioner: 100mm

Sid godt på cyklen med Brooks cykelsadler i naturgummi

 

Brooks har designet og produceret førsteklasses sadler til cykelryttere siden 1866, inklusiv Brooks Cambium, som du finder her hos Bikester.dk. En god sadel er vigtig for alle cykelryttere, amatører såvel som professionelle, unge som gamle. Her er ingen undtagelse. Brooks’ velkendte sadler i kernelæder er efterhånden en klassiker inden for cykelverdenen. Den slidstærke og komfortable sadel kan gøre enhver cykeltur til en fornøjelse, både i kuperet terræn eller på de lange distancer på landevejen. Det er ved at være et stykke tide siden, at Brooks introducerede de første Cambium-sadler, og de bløde og lette sadler i naturgummi er et virkelig godt alternativt til de traditionelle lædersadler.Brooks Cambium C17 Special

 

Skift din sadel ud, så den passer

 

En god cykel er aldrig bedre end sit svageste led, og derfor er det altid en god idé, at du tjekker cyklen og alle dens enkeldele med jævne mellemrum. Det gælder i høj grad også din sadel. For er der en cykelkomponent, der om nogen er vigtig for, om du får en god oplevelse på din cykeltur, så må det være sadlen. Alle cykel kommer med en sadel, men det kan alligevel være en god idé at skifte den ud med en, som passer bedre til dig. Uanset om du vil have fat på en Brooks Cambium sadel, som du finder hos Bikester.dk, eller en anden type sadel, så er det vigtigt at du får den rette siddestørrelse. Er sadlen for lille eller for stor, kan det opleves ubehageligt, når du cykler. Sadelstørrelsen afgøres ud fra den målte afstand mellem dine siddeknogler. Her er det værd at være opmærksom på, at en sadel til en citybike eller en landevejscykel helst skal være en anelse mindre end en sadel til kørsel med MTB.

 

Lær din cykel at kende, så du ved, hvad du skal spørge om

 

Uanset om du kører kortere ture på din citybike i byen, om du elsker at trekke, eller om du er semiprofessionel cykelrytter eller MTB’er, så er det vigtigt at du kender din cykel. Du behøver ikke nødvendigvis være typen, der selv bygger sin cykel, men når din cykel indimellem skal efterses eller repareres, så er det nemmere at snakke med cykelsmeden eller forhandleren. For eksempel hvis du leder efter en ny kvalitetssadel, som Brooks Cambium. Du kan med fordel købe forskellige former for cykeldele online hos Bikester.dk, og efterfølgende tage dem med til cykelsmeden. Du bør altid benytte dig af professionelle fagfolk, hvis du er i tvivl om, hvordan dele monteres på din cykel. Der skal nemlig kun en enkel løs del til, for at ødelægge hele din cykeloplevelse.