Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Breezer

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Breezer er til cyklister fra cyklister

Bikester.dk er en hjemmeside, som sælger cykler, cykeldele, -udstyr og -tilbehør.Breezer Doppler Cafe+ Det er en del af et internationalt samarbejde, som gør det muligt at få produkter i høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Det kommer dig som cykelaficionado og forbruger til gode. I det nordlige Californien for mere end 40 år siden blev verdens første mountainbike håndbygget af amerikanske Joe Breeze, og dermed var mærket Breezer født. Skaberen er selv ivrig cyklist og har kørt over det meste af verden. Så når han og firmaet skaber og innoverer, er det på baggrund af egne erfaringer og udfordringer. Vi er stolte af at præsentere et udvalg af cykler fra Breezer, der alle lever op til brandets vision om, at cykling skal være legende og livligt, så det bliver en sjov og livsbekræftende oplevelse.

Praktisk og holdbar i hverdagen

Nu er det jo ikke lutter bjerge og bragende sol, når man cykler, så Breezer har designet en helt igennem lavpraktisk cykel, der bare triller og triller og beskytter og får dig sikkert frem i hverdagen. Du får stænkskærme med fuld overflade, der yder maksimal beskyttelse mod regn og stænk fra vandpytter. Det er en holdbar cykel med kraftige bremser og helt simple elementer, som holder til hverdagens og hver dags brug. Se selv på hjemmesiden under Breezer, hvor du kan finde cyklerne fra dette amerikanske mærke.

Offroad på hverdagens stålhest

 

Nu er der jo også ferier, weekender og hverdagsaftener med mulighed for ture i det blå og det ukendte, og her har Breezer også din ryg med for eksempel en cykel, der placerer sig som en hybrid midt mellem hverdagens pendling og dine offroad-ture i weekenden. Du får mærkets klassiske stålstel med høj styrke og lang holdbarhed, og så er der fornuftige detaljer som dynamolys, så du kan både finde og vise vej, samt skærme, så snavs og skidt ikke finder vej til din nakke og ryg. Du finder hele listen over cykler fra Breezer her hos Bikester.dk.