Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Bosch

114 Produkter
Bosch

Bosch eBike Systems: Tysk motorteknologi

Den tyske producent Bosch har fra starten været markante på markedet for elcykler, og i flere år har Bosch eBike Systems kunne tilbyde fuldstændigt skræddersyede drevkomponenter til alt fra hverdagscykler til mountainbikes. Lige som Shimano og SRAM er synonymer for præcise og effektive gear, er Bosch lig med kraftfulde og pålidelige motorsystemer. Udover komplette cykler med Bosch-teknologi tilbyder vi også reservedele og tilbehør fra Active og Performance-serierne.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

En af de største

BOSCH hører til en af verdens absolut største virksomheder, og mon ikke de fleste har været stødt på mindst et af deres produkter på et eller andet tidspunkt. Det kan have været den boremaskine, du brugte da du skulle hænge dit værktøj op, det kan være komfuret i dit køkken, apparatet, din optiker målte dit syn med, vognen, der målte skinnerne mellem København og Høje Taastrup i går nat, eller pumpen, som holder din byggegrund tør. BOSCH Display IntuviaBOSCH har en finger med uhyggeligt mange steder. Det hele begyndte i Tyskland i 1886 i en baggård som et værksted for finmekanik og elektroteknik. Den første fabrik åbnede i 1901, og allerede i 1907 indførte man en 8-timers arbejdsdag for arbejderne – et fremsynet og banebrydende skridt på dette tidspunkt. Siden da er virksomheden vokset og vokset trods tilbagegang i forbindelse med anden verdenskrig og den efterfølgende periode, hvor genopbygning også prægede BOSCH. Men i dag består BOSCH-koncernen af mere end 440 datterselskaber. Alene i Tyskland har man over 112.000 ansatte, og på verdensplan har man over 389.000 ansatte fordelt på mere end 60 forskellige lande. Omkring 60 procent af virksomhedens indtægter stammer fra automobilbranchen, hvor man har udviklet og opfundet systemer, som er at finde i vel stort set samtlige biler på vejene i dag. Man udtager i øvrigt cirka 3900 nye patenter per år, så man hviler heller ikke på laurbærrene i virksomheden.

Interessant for cykelfolket

Hvis du selv bygger og vedligeholder cykler, så har du med stor sandsynlighed også allerede et af deres håndværktøjer. Det kunne for eksempel være et Dremel multiværktøj, et utroligt populært produkt til hjem og hobbyfolk. Så godt som alle BOSCH-lokaliteter er både ISO 9001- og ISO 14001-certificerede, hvilket betyder, at de har en produktion, som kan leve op til nok nogle af de skrappeste kvalitets- og miljøkrav. BOSCH Compact 2ADet gælder også det område, hvor Bosch bliver interessant for cykelfolket, nemlig elcykler. Denne del af virksomheden blev stiftet i 2009, og allerede i 2010 præsenterede man sin første generation af elmotorer til cykler, og i 2011 var produktionen i gang. I lighed med andre dele af virksomheden så bruger man store summer på konstant udvikling og finjustering af produkterne, hvilket har medvirket til, at man siden starten har kunnet indtage en ledende position indenfor også dette område. I øvrigt er elmotoren ikke meget værd i dag, hvis ikke man samtidigt kan styre den, overvåge den og i vidst omfang trimme den undervejs. Derfor har man også udviklet en række smarte displays, der lidt kan sammenlignes med instrumentbrættet i en bil. Men her er også blevet plads til funktioner, du ville forvente fra en cykelcomputer eller en motionscykel. Bare fordi cyklen er elektrisk, behøver det jo ikke ligefrem betyde, at du kører på frihjul. Du kan stadig bruge cykling som en del af din regelmæssige træning, og har du måske ikke cyklet så meget, så kan det være en fin måde at få en god start og samtidigt gradvis øge, hvor meget af din egen energi du lægger i selve cyklingen, og hvor meget du vil køre på motorens energi. Netop BOSCH-produkter til deres elmotorer er, hvad du finder i Bikesters sortiment. Det gælder både displays, opladere og diverse kabler.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes