Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Nyon BUI275 Display 8GB

ID: 1408860

- 17 %
2.669 DKK
2.219 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

Bosch Nyon BUI275 Display 8GB

Bemærk: Dette vil blive sendt i alternativ emballage.

Den første alt-i-en indbyggede Nyon-computer
Nyon er mere end blot en indbygget computer til elcykler: Sammen med onlineportalen og smartphone-appen tilbyder Nyon den næste generation af e-bike-tilslutning. Som en del af et intelligent system ledsager Nyon dig fra ruteplanlægning til ridning og evaluering af dine aktiviteter.

Tur
Støtte til pedalerne efter ønske
Sporty eller afslappet - med fem forskellige køretilstande kan du vælge det støtteniveau, der passer bedst til dig. Med en ekstra premium-funktion kan du indstille køretilstandene individuelt.

Alt på et overblik
Fra tid, hastighed, anbefaling af gear og rækkevidde til distance og batteriniveau - Nyon viser dig alle vigtige oplysninger med et enkelt blik.

Brugergrænseflade, der kan tilpasses
Nyon-brugergrænsefladen gør det endnu nemmere at tilpasse din Nyon. Skræddersy dit personlige cockpit blandt næsten 30 forskellige muligheder og tre designforslag.

Navigation
Praktisk ruteplanlægning
Planlæg dine egne ruter på portalen, Nyon eller eBike Connect smartphone-appen.

Valg af ruteprofiler
Vælg mellem de hurtigste og smukkeste ruter eller ruter, der er designet specielt til e-mountainbikere på overvejende ubefæstede stier. For S-Pedelecs beregnes den korteste rute alternativt.

Mellemliggende destinationer
Oplev de smukkeste steder langs ruten, og planlæg dine e-bike-ture med op til otte mellemliggende destinationer i portalen.

Genveje
Ud over hjemmeadressen er der også funktionen "tag mig på arbejde‘ - når du har indtastet en adresse på ebike-connect.com eller i smartphone-appen, kan du få Nyon til at navigere dig via denne genvej.

Mere hukommelse
Hukommelsen på 8 GB giver nok plads til kort. Men selv med fuld hukommelse kan du navigere videre: Du kan streame det nødvendige kortmateriale til Nyon via Bluetooth fra din smartphone.

Fitness
Uddannelse Funktion
Uanset om du træner til en konkurrence eller er en sundhedsbevidst og aktiv fritidsatlet: Nyon informerer og motiverer dig med alle relevante data i realtid.

Fitness-tjek
Nyon bestemmer din pedalkraft og kadence og beregner effekt og energiforbrug. Endnu mere nøjagtige værdier kan opnås i kombination med et brystbælte til pulsmåling.

Online-evaluering på eBike-Connect
Onlineportalen ebike-connect.com viser dig, hvor effektivt du træner.

Smartphone-funktion
Individuelle justeringer
Brug eBike Connect-appen til at indtaste f.eks. destinationer eller ændre skærmens design efter dine ønsker. Attraktive premium-funktioner gør din eBike-assistent endnu mere individuel: Få premium-funktionen til justering af køretilstande eller topografisk område, som er tilgængelig mod betaling.

Opladningsstation til eksterne enheder
Micro-USB-interfacet bruges ikke kun til diagnosticering hos din forhandler, men også til opladning af eksterne enheder som f.eks. smartphones.

SMS-modtagelse
Nyon giver dig besked, når du modtager en ny sms med en meddelelse på displayet. Det giver dig mulighed for at holde dig informeret, mens du holder begge hænder på styret og beskytter din smartphone. Under en kort mellemlanding kan du læse og besvare nye beskeder på din smartphone og nå sikkert frem til din destination.

Vis alle modeller fra Bosch Nyon-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Bike Travel, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Bikepacking, Hverdag, Pendling, Urban Sports, Hybrid, Cargo
kompatibilitet
Bosch
Vigtigste oplysninger
Kompatibel: '''Til Active og Performance Line'
Funktion
aktuel hastighed, batterikapacitet, køreprogram, totaldistance, Navigation via GPS, rækkevidde, Kilometer pr. dag, Klokkeslæt
'Hukommelse'
Intern: 8GB
Modelår
2021
Produktnummer
1408860

Kundeanmeldelser

5.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
2
Ryd alle filtre
Bosch Nyon BUI275 Skærm, sort sort
Jörg
Leonhardt
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg har allerede haft Nyon i et par uger og planlagt et antal ture med det, og jeg er meget tilfreds. Håndteringen er relativt let, du skal bruge lidt tid på at lære funktionerne og indstillingerne at kende, men det er meget sjovt, når du har kørt en dejlig rute og derefter kan dele den med andre. Jeg ville købe Nyon igen og igen.
08.07.2021
Bosch Nyon BUI275 Skærm, sort sort
Peter Precht
PPright
Oversat fra Tysk Til originalen
Dejlig del, især i solen, let at læse. Jeg opretter ture i Komoot og overfører dem derefter til Bosch eBike-portalen
25.06.2020