Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu

Bontrager

7 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

 • gul
 • grå
 • blå
 • hvid
 • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Bontrager Tyro Hjelm Børn, blå
Bontrager Tyro Hjelm Børn, blå blå
Bontrager
Tyro Hjelm Børn, blå
RRP 369 DKK 299 DKK
 • Versioner: 48-52cm
- 19 %
Bontrager Circuit Vindjakke Damer, sort
Bontrager Circuit Vindjakke Damer, sort sort
Bontrager
Circuit Vindjakke Damer, sort
RRP 589 DKK 439 DKK
 • Versioner: L
- 25 %
Bontrager Flatline MTB Sko Damer, grå
Bontrager Flatline MTB Sko Damer, grå grå
Bontrager
Flatline MTB Sko Damer, grå
RRP 939 DKK 749 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: EU 36
- 20 %
Bontrager Anara Shorts Damer, sort
Bontrager Anara Shorts Damer, sort sort
Bontrager
Anara Shorts Damer, sort
RRP 589 DKK 479 DKK
 • Versioner: XL
- 19 %
Bontrager Starvos Road Sko Herrer, gul
Bontrager Starvos Road Sko Herrer, gul gul
Bontrager
Starvos Road Sko Herrer, gul
RRP 789 DKK 629 DKK
 • Versioner: EU 39
- 20 %
Bontrager Ballista Knit Road Cycling Sko Herrer, sort
Bontrager Ballista Knit Road Cycling Sko Herrer, sort sort
Bontrager
Ballista Knit Road Cycling Sko Herrer, sort
RRP 1.659 DKK 1.329 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: EU 39
- 20 %
Bontrager Mesh Ærmeløs baselayer Damer, hvid
Bontrager Mesh Ærmeløs baselayer Damer, hvid hvid
Bontrager
Mesh Ærmeløs baselayer Damer, hvid
RRP 179 DKK 149 DKK
 • Versioner: L
- 17 %

Gør din oplevelse bedre med Bontrager

Uanset om du er på udkig efter nye beklædningsdele til dine mange cykelture eller specifikke dele til din cykel, er du i gode, trygge hænder med Bontrager. Den amerikanske producent har skabt kvalitetsudstyr til cykelindustrien gennem årtier, og på Bikester har vi samlet et stort udvalg, så du til hver en tid kan finde en del, der stemmer overens med det, du søger. Her får du dele, der forbedrer og løfter din oplevelse på cykelstierne og landevejene.

Fra kælder til succesfuldt foretagende

Keith Bontrager er manden bag det succesrige og innovative mærke, hvis produkter i dag sælges rundt om i hele verden.Bontrager Ballista MIPS CE Historien starter under beskedne forhold, da det var i en kælder i Santa Cruz i Californien, i 1980, at Keith for første gang testede sine nye idéer og metoder. Det blev starten på en succeshistorie og en stor kollektion af produkter fra Bontrager, der alle kendetegnes ved høj kvalitet, og hvor der ikke gås på kompromis med hverken materialevalg eller den tekniske tilgang. Virksomheden er for længst flyttet ud af kælderen, men værdierne er fortsat de samme: Kvalitetsprodukter skabt på baggrund af innovative metoder. I dag er mærket et selvstændigt mærke under det mere kendte Trek mærke, men det er fortsat Keith Bontrager, der er drivkraften bag de kvalitetsbevidste produkter.

Den perfekte kombination af passion og perfektion

Samtlige produkter fra Bontrager er lavet med det formål at gøre din næste cykeltur bedre end den sidste. Det betyder produkter, du kan sætte din fulde lid til, og det gælder uanset, om vi taler de mange cykelsko, sadler, styrbånd, hjelme eller beklædningsdele fra producenten. I udformningen af hver enkel del er der lagt vægt på selv de mindste detaljer. Det har resulteret i en stor kollektion af kvalitetsudstyr kendetegnet ved passion og perfektion, og på Bikester er vi stolte af at kunne præsentere dig for et velassorteret udvalg af de kvalitetsbevidste dele.Bontrager Gel Cork Blandt andet kan fremhæves de mange cykelsko, der omfavner din fod på komfortabel vis og giver dig optimal pasform. Disse sko fås i flere størrelser til både damer og herrer og er lavet i moderigtige designs, der bringer det bedste frem i dig, når du færdes på cykelstierne.

Produkter, der passer godt på dig Når du køber produkter fra Bontrager får du produkter, der er konstrueret med rytteren for øje og til hver en tid gør dig klar til at møde nye eventyr. Det indebærer en stor vægtning af din sikkerhed og komfort som cykelrytter. Derfor finder du adskillige produkter blandt sortimentet på vores side, der øger din synlighed, når du færdes i trafikken, mens vi ligeledes tilbyder kraftige og solide cykelhjelme, hvortil der fra producentens side er brugt MIPS-teknologi i udformningen af de mange hjelme. MIPS er en teknologi udarbejdet af hjernekirurger og videnskabsmænd med det formål at beskytte hjerne og kranie på bedst mulig vis ved styrt og uheld. Det betyder produkter, der beskytter udsatte områder og dermed sørger for, at du kommer sikkert fra A til B, når du vælger cyklen som dit foretrukne transportmiddel. Der er altså mange gode grunde til at vælge dele fra den dygtige og erfarne producent, når du er på udkig efter nyt udstyr, der forbedrer din oplevelse.