Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Bontrager

208 Produkter
Bontrager
Sorter efter
 
Side 1 af
4

Bontrager er opstået i en garage

Som så megen anden teknik i USA er Bontrager oprindeligt opstået i en garage tilbage i 1980. Det var Keith Bontrager, som i sin garage eksperimenterede med nye konstruktionsmetoder og ideer samt en kompromisløs tilgang til teknik og kvalitet. I dag er mærket et selvstændigt mærke under det måske endnu mere kendte Trek mærke, men det er stadig Keith Bontrager der er drivkraften bag udviklingsarbejdet. Bontrager er kvalitetshåndværk og præcisionskonstruktion, når det er bedst. Mærket står for et bredt udvalg af tilbehørsprodukter til cykling og cykelsport, alle af høj kvalitet og et godt match til enhver racercykel, som du naturligvis finder her hos Bikester.

Udviklet og afprøvet med professionelle ryttere

Takket være samarbejdet med Trek har man adgang til at udvikle og afprøve produkterne med professionelle ryttere og amatørcyklister og dermed indarbejde feedback og resultater i produktudviklingen. Men også andre professionelle allierer man sig med. For eksempel har man allieret sig med hjernekirurger og forskere for at skabe MIPS-hjelmene: Hjelme der yder den optimale beskyttelse mod særligt skråvinklede slag, som er typiske hvis man vælter eller styrter med cyklen. Du finder naturligvis disse hjelme i sortimentet her hos Bikester. Bontrager AeolusCykelpåklædning har man også udviklet og optimeret til de udfordringer netop cykling stiller. Cykelsko er et andet område, hvor du finder et bred udvalg fra Bontrager, igen udviklet i samarbejde med professionelle for størst mulig komfort og bedst muligt greb, så mest mulig energi overføres til tråd.

Tilpas din cykel til netop dig

Med det store tilbehørsprogram fra Bontrager kan du tilpasse din cykel til lige præcis dig, din krop, din stil og din smag. Her kan du finde sadler, cykelpumper, styrbånd, cykelhjul, cykeldæk, styr, flaskeholdere og andre dele. Alt sammen i forskellige størrelser, udformninger og farver, så du kan tilpasse det netop din smag. Når det gælder flaskeholdere, kan du vælge mellem forskellige størrelser og designs, men også mellem plast eller kulfiber. Flaskeholderen af kulfiber vejer typisk 40 procent mindre end en tilsvarende flaskeholder af plast. Det kan være værd tage med i overvejelserne i en sport, hvor marginalerne kan være afgørende. Med det danske vejr er det i øvrigt nok en god ide også at kigge til de forskellige cykelhandsker, vi tilbyder fra Bontrager. De holder ikke blot fingrene mere varme, de kan også være med til at give et bedre greb og samtidigt i det hele taget skåne dine hænder lidt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!