Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Trendy innovation – Cykler fra førende brands

Bont

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Bont

Bont: Lettere, stærkere, hurtigere

Bont blev stiftet i 1975, da Inze Bont, for at føre fiberglas på bagsidn af hans læder rulleskøjter, for at få ekstra support. En simpel men innovativ løsning. Nu, 36 år senere, findes Bont i 56 lande verden over.

Bont cykelsko
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Bont - den legendariske cykelsko

Tilbage i 1974 havde den australske skøjteløber Inze Bont fået nok af skøjtestøvler, der ikke passede til hans brede fødder. Hjemme i garagen gik han derfor i gang med at lave et par skøjtestøvler formet præcist efter hans egne fødder. Hvis han dengang i et glimt havde set, hvad dette initiativ ville føre til i fremtiden, havde han nok ikke troet på det. I dag er Bont et af verdens mest berømte mærker indenfor både skøjtestøvler og cykelsko. Og i virkeligheden er forskellen ikke så stor på de to typer sports-fodtøj. Bont BlitzEn skøjtestøvle består af en støvle, der kan monteres på en jernskinne eller en hjulbase. En cykelsko er en sko, der kan monteres på en pedal. Det vigtige er, at støvlen eller skoen har en perfekt pasform i forhold til den individuelle fod, og det er lige nøjagtigt det, som er Bonts primære varemærke, hvad enten du er skøjteløber eller cykelrytter. Skolæsten til cykelskoene er formet efter mere end 20.000 laserskanninger af forskellige fødder, og bliver konstant videreudviklet med feedback fra professionelle cykelryttere. Der er derfor stor sandsynlighed for, at dine nye cykelsko passer perfekt allerede første gang, du tager dem på. Hvis ikke, er der også råd for det. Cykelskoene er nemlig lavet af materialer, som bliver formbare ved opvarmning. Du sætter ganske enkelt dine cykelsko ind i en 70 grader varm ovn i 20 minutter. Når skoene efterfølgende har kølet en anelse ned, tager du dem på, og vupti, de er nu formet helt efter dine fødder.

Stærke som stål

De australske cykelsko er ikke kun kendt for deres perfekte pasform. De er også utroligt hårdføre, fordi det primære materiale i skoene er kulfiber, som udover ekstrem styrke også er kendetegnet ved at være ultralet og fleksibelt. Skummet, som er en del af foringen i skoene, er en særlig type med lukkede celler, som forhindrer, at skoene optager vand eller fugt. Du kan altså plaske dine cykelsko til i en vandpyt, uden at de af den grund bliver vandtunge. Og så lige en sidste ting. Alle cykelskoene er håndlavede. De sy-sting, der tilsyneladende hæfter overdelen på sålen, ER sy-sting, og ikke bare pynt over en limning, der før eller siden går op. Det er for længst gået op for de professionelle cykelryttere, at de australske cykelsko er i en klasse for sig. Tjek selv næste gang du ser et løb på TV. I rigtig mange tilfælde er der Bont på stjernernes fødder.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes