Online cykelhandler
Efteråret er tid til fornyelse | Opdag nye cykler og bestil direkte til din hoveddør

Bombtrack

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

 • beige
 • blå
 • sort
 • turkis
 • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
BOMBTRACK BICYCLE COMPANY
Bombtrack Bicycle Company - Cykler til enhver lejlighed
Det nye mærke fra Köln startede med at producere cykler med en hastighed og fast gear til brug i byen, men snart skulle deres produktion erobre markedet. Nu er Bombtracks mtb- og gravelcykler blevet faste favoritter takket være deres gennemtænkte detaljer, moderne materialer og design. Deres sortiment inkluderer også praktisk tilbehør til alle typer ridning.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Bombtrack Beyond 24 " Børn, blå
Bombtrack Beyond 24 " Børn, blå blå
Bombtrack
Beyond 24 " Børn, blå
9.669 DKK
 • Versioner: 24"
Bombtrack Beyond Cykelstyr Ø31,8mm, sort
Bombtrack Beyond Cykelstyr Ø31,8mm, sort sort
Bombtrack
Beyond Cykelstyr Ø31,8mm, sort
369 DKK
Hurtig levering muligt
 • Versioner: 460mm
Bombtrack Arise, blå
Bombtrack Arise, blå blå
Bombtrack
Arise, blå
11.899 DKK
 • Versioner: L | 55cm (28")
Bombtrack Helix Clincher Tyre 700x45C, beige
Bombtrack Helix Clincher Tyre 700x45C, beige beige
Bombtrack
Helix Clincher Tyre 700x45C, beige
329 DKK 249 DKK
- 24 %
Hurtig levering muligt
 • Versioner: 700 x 45C | 28 x 1.75"
Bombtrack Tension 2, sølv/turkis
Bombtrack Tension 2, sølv/turkis sølv/turkis
Bombtrack
Tension 2, sølv/turkis
21.939 DKK 21.559 DKK
 • Versioner: XL | 59cm (28")

Vælg Bombtrack og oplev en unik tilfredsstillelse!

Det skorter ikke på valgmuligheder hos Bikester, hvor du kan vælge blandt mærker fra det meste af verden. Tyske mærker er selvfølgelig også repræsenteret – ikke mindst i form af Bombtrack, der er et frisk pust på markedet blandt mange af de traditionelle mærker. Firmaet blev officielt startet i 2011, men ejerne bag har erfaring inden for cykelbranchen siden 1996. Passion er kodeordet, da de slet ikke kan lade være at tænke på cykling nærmest døgnet rundt. Derfor besluttede de at starte et niché-orienteret cykelmærke. Ønsket er ikke at kopiere de mange masseproducerende mærker på markedet. Det er noget, som bl.a. ses på designdelen, hvor de forskellige produkter er designet med øje for detaljerne. Du får ikke et tilfældigt formpresset produkt, men i stedet en cykeldel, der til dels er skabt med hænderne. Se blot på nogle af de håndsyede sadler, som oser af kvalitet og godt håndværk. Det er kendetegnende for hele sortimentet fra Bombtrack - at man kræser for sagerne, så det hele får et ekstra designmæssigt tvist. Bombtrack Comp RailPremium-materialer betyder også, at cykler og dele har en lang holdbarhed, så du kan få glæde af tysk perfektion og grundighed.

Bombtrack – et frisk og detaljeorienteret mærke

Ejerne af Bombtrack er flasket op med BMX-kørsel, men i dag byder mærket på et meget alsidigt sortiment med cykler og cykeldele til mange discipliner. Kunderne vil have valgmuligheder, og derfor er firmaet i dag garant for forskellige cykeltyper af høj kvalitet, hvad enten det er til kørsel på landevej eller i skov. Alt det funktionelle og tekniske er på plads, så du kan være aktiv på en tohjulet i by såvel som natur. Samtidig er nutidens cyklister kritiske i forhold til udseende, og her lever Bombtrack også op til de forskellige krav og behov med deres veldesignede produkter. Selvom mærket officielt er ret nyt, så bruger ejerne deres store netværk, som de har opbygget i privat regi. Det tæller bl.a. nogle af de bedste producenter i Taiwan samt samarbejder med professionelle ryttere, der fungerer som de helt optimale testpersoner. I løbet af en ganske kort årrække har de formået at skabe en varieret produktpalet, der imødekommer både hverdagsryttere, samt mere konkurrenceprægede cyklister. Mottoet er, at cykling både skal være sjovt og komfortabelt. Det er noget, som bl.a. kommer til udtryk i mærkets fokus på ergonomi, hvad enten det gælder sadel, styr eller pedaler. Firmaet formår med sin gode smag at ramme feinschmeckere på markedet, som ikke går på kompromis med hverken design eller kvalitet.