Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Bolle

2 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Bolle

Bollé - For Sport, For Live

Historien om det verdensberømte brand Bolle begynder i år 1888, hvor de første produkter forlod produktionslinjen i det dengang nystiftede selskab. Bollé er grundlagt i en lille by i Frankrig kaldet Oyonnax og startede med at fremstille hårpynt og børster. Det var først senere i år 1950 at Bollé startede med, at udvikle de teknisk avancerede sportsbriller, som i dag anvendes af entusiaster og professionelle verden over.

Bolle
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Kvalitetsudstyr til enhver cyklist

I Frankrig har man masser af store stjerner og hold indenfor mange typer af sportsgrene. Det er både indenfor sommersportsgrene som tennis eller cykling, men også vintersport som skiløb og snowboarding. Denne alsidighed drager Bollé fordel af, da mærket er garant for tilbehør indenfor alle årstider og genrer. Historien starter så også i 1888, så der har været rig mulighed for at følge de forskellige sportsgrenes udvikling op gennem årene. Mærket har dermed været med til at sætte dagsordenen indenfor innovativt kvalitetsudstyr, og de gør det stadig med største ekspertise op til i dag.

Når der skal styr på sagerne

I Danmark er det endnu ikke bestemt ved lov, at man skal køre med cykelhjelm.Bollé Messenger Premium Men uanset hvad, så er det dumt og risikabelt ikke at påspænde en hjelm, når det går løs på to hjul. For de fleste giver det helt sig selv, men for at få de sidste med på vognen skal man bare fokusere på udvalget fra Bollé. De disker nemlig op med de lækreste og mest højtudviklede designs, man kan ønske sig. Det er ikke blot en æggeskal på hovedet, men en specialdesignet cykelhjelm, der kan justeres og tilpasses, alt efter årstid og cykeldisciplin. Der er fx udskifteligt indmad, så du kan tilpasse din hjelm til vejret. Derudover har nogle af hjelmene også plads til et par solbriller, og andre er designet med indbygget lys. Desuden lever produkterne naturligvis op til de påkrævede sikkerhedsstandarder, samtidig med at pasform og justering sidder lige i skabet.

Giv udtryk for rutine

Der er ingen tvivl om, at Bollé er et mærke, man kan forlade sig på. Professionelle atleter sponsoreres, forskellige priser er vundet, mere end 125 års erfaring er samlet sammen – og derudover er der helt styr på tidens trends og udvikling. Indenfor cykling er det hjelme og solbriller, der fungerer som varemærker, så du kan beskytte både hoved og øjne, når det gør løs i alle sæsoner samt i alle mulige typer af terræn.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!