Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Fusion Briller, sort

ID: 1338769

659 DKK
599 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort
    • brun
    • hvid/rød
    • orange
Bestilt 1x i sidste uge.
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

Bliz Fusion Briller, sort

Du og Fusion er ret ens. Du er sej, fleksibel og uovertruffen! Dette er en unik model, der er teknisk avanceret og kan tilpasses fuldt ud. Let og med Jawbone-teknologi. Både næsepuden og tindingerne er justerbare, hvilket giver dig en uovertruffen komfort. Den store cylindriske linse er ventileret og maksimerer dit synsfelt. Fusion er udstyret med Hydro Lens Tech, en linse med høj optisk kvalitet, der giver et klart syn under en lang række vejrforhold. Fusion er det perfekte valg til cykling, skiløb og andre krævende multisportsgrene. Fusion er det rigtige valg, hvis du har høje krav og høje ambitioner.

Generelle funktioner
Fusion er en unisex-model, der er bedst egnet til mellemstore ansigter. Brillernes indstillingsmuligheder er næsten ubegrænsede. Med Jawbone-teknologien kan du tilpasse både synsfeltet og dit udseende. Funktion og komfort er helt klart i top. Fusion er designet til de mest krævende sportsgrene, såsom cykling, skiløb og multisport, hvor både amatører og topatleter kræver det bedste af deres udstyr. Resultatet er en model, der er så præcist skræddersyet til dine behov, at du altid kan levere en toppræstation. Hvis du stiller høje krav og ikke bryder dig om kompromiser, er Fusion det rigtige valg for dig.

Funktioner af objektivet
Fusion er udstyret med Hydro Lens-teknologi. Et X-PC-objektiv med høj optisk kvalitet for et klart og skarpt syn under forskellige vejrforhold. Linsen har fuld UV-beskyttelse, minimal lysrefraktion, ridsefasthed og vandafvisende egenskaber. Fusion har desuden en smart ventilation, der gør dig bedre forberedt end nogensinde før på de udfordringer, der venter forude.

Indstillingsmuligheder
Giv dit bedste hver gang. Fusion er let at tilpasse til dine behov. Tag Jawbone-beslaget af på din morgenjoggingtur, og nyd naturen med et klart synsfelt. Brug det med en fuld ramme om eftermiddagen, når du tager ud på det ujævne mountainbikespor. Fusion er omhyggeligt designet til forskellige ansigtstyper. Bøjlerne er lavet af bøjelig trådkerne for at sikre den bedste pasform. Næsepuden er justerbar for at opnå den bedste komfort. Desuden er linsen aftagelig og kan nemt udskiftes med andre linsetyper og filterkategorier

Specialfunktioner

Beskyttelsesniveau

Beskyttelsesindeks ifølge Standard EN1938 0 - Til overskyede dage er linsen farveløs 1 - Egnet til svagt sollys gennem en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser til normalt sollys 3 - Stærkt sollys (alpe- og havmiljø), ofte mørke linser 4 - Høj Alpe- og havmiljø. Meget mørke linser, ikke egnet til kørsel!

Funktioner

Tilsigtet brug
Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Langrend/Nordics, Trailløb, Løb
Køn
Herrer, Damer
Udstyr
ramme: Grilamid TR90Nasenberreich: Justerbare næsepuderBrillestang: Trådkerne, gummibelægning
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet: nejVekselkonstruktion: jaGlas-/linsetype: tonetBeskyttelsesniveau: 3: 8-18 % lystransmission
Brilleglas
glasfarve: Sort / blåBeskyttelsesniveau: 3: 8 - 18 % Lysgennemgang100% UV-beskyttelse: jaDetaljer: Skridsikker overfladeflere egenskaber: Hydro Lens Technology, X-PC-linse med høj optisk kvalitet, ubrydeligt polycarbonat
Vægt
36 g
Modelår
2021
Produktnummer
1338769

Kundeanmeldelser

4.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Ryd alle filtre
Bliz Fusion Briller, sort sort
Iwan
Top briller
Oversat fra Tysk Til originalen
Flot og tæt snit, ingen forstyrrende midterdel, der tilpasser sig perfekt til dagslyset 👍🏼 pris-ydeevne top 👌🏼
27.06.2021
Bliz Fusion Briller, sort sort
Viktor
Kun egnet til smalle hoveder
Oversat fra Tysk Til originalen
Brillerne giver et robust indtryk, filteret er effektivt. Brillerne passer dog ikke til mig. Det ser alt for lille ud for mit ansigt, så kun for smalle hoveder. Jeg vurderer min pære som normal (mand, 181 cm høj, 78 kg), eller man tænker sådan, men jeg kan ikke lide det, hvis der er mere hoved til venstre og højre for brillerne.
16.06.2021