Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Blackburn

61 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Blackburn

Fremstillet med omtanke

Blackburn har eksisteret siden 1975, da Jim Blackburn besluttede sig for at ville præge cykelverdenen. Han satte sig for at fremstille produkter, der henvendte sig til brugeren, hvorfor funktionalitet og materialer af høj kvalitet er i fokus hos ham. Det store udvalg af pumper, værktøj mm. er gode eksempler herpå.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

De dele man nogle gange er ved at glemme

Fra Blackburn har vi en hel del af de produkter, man nogle gange lige glemmer i farten, men som stadig er vigtige. Hele historien begyndte tilbage i midten af 1970’erne i forbindelse med USA's 200-års jubilæum, hvor det var blevet populært at cykle på tværs af det store land. Det gav nogle helt nye udfordringer, for hvor meget kunne folk lige have med på de rejser, og hvor pokker skulle de gøre af det? Her kom designeren Jim Blackburn ind i billedet. Han var selv en stor fan af friluftslivet og cykling. Han kom derfor op med en idé til at kunne have bagage på cyklen. Først bagpå cyklen, senere også foran og også holdere til flasker. Blackburn Outpost TopSortimentet er siden blevet udviklet en anelse, men disse første produkter og den bagvedliggende filosofi er stadig det, som ligger bag Blackburn i dag, trods at det nu er en del år siden, at Jim faktisk solgte virksomheden og navnet, der dog fortsat ligger i USA og producerer samme type af produkter med samme grundlæggende filosofi, som da man startede for over 40 år siden.

Velfungerende og veldesignet

Bikester fører et bredt udvalg af produkter fra Blackburn. Naturligvis kan du købe klassikerne som flaskeholdere, cykeltasker og bagagebærer, men vi har også et stort udvalg af cykelpumper og cykelspejle i forskellige udformninger, både til at kunne have på cyklen, men også lidt større og knapt så bærbare modeller. Fælles for alle produkterne er stadig, at man prøver at gå forrest, når det gælder design, funktionalitet og features. Du kan finde tilbehør til din cykel og stil, ligesom det friske og enkle design tiltale mange – og til priser som ikke skræmmer. Hvis man i øvrigt er lidt kreativ, så kan man være heldig at kunne få plads til for eksempel to flaskeholdere på cyklen. Husk, hvis du cykler i bare rimelig varme, så har du faktisk brug for et ganske stort væskeindtag. En lille taske til en sandwich eller proteinbars samt eventuelt lappegrej og værktøj er da heller ikke nogen helt dårlig idé. Derudover naturligvis en pumpe, afhængigt af din cykeltype, og hvad slags tur du kan lide at køre. Hvis du ikke lige kan finde alt det tilbehør, du behøver, her fra Blackburn, så husk, at vi har masser af andre spændende mærker, med produkter som kan supplere disse eller være attraktive alternativer. Hos Bikester kan du finde alt til din cykel og til dine cykelture.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes