Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Bikester

14 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sportstøj fra Bikester
Bikester

Bikester

Høj kvalitet i nyt design: Bikester Team-kollektionen stråler i ny glans og begejstrer cyklister såvel som nybegyndere over hele linjen. Trikoten i sporty design. Vores kollektion egner sig også perfekt som gave til det næste fødselsdagsbarn. Når du er usikker på, hvilken størrelse du skal bruge, giv da blot et gavekort hos Bikester - klassikeren, når det kommer til online cykelbutikker.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Nyd vores helt eget mærke

Her på Bikester er vi elsket for at byde på alt til cykelbrug, hvad enten det er til dig som rytter eller til din cykel. Vi byder på tusinde og atter tusinde af produkter i mærker fra A-Z, så du kan starte med at cykle, eller fortsætte med at udvikle dig og forbedre dine præstationer. Uanset hvad, så kræver det både en cykel samt det rette outfit og tilbehør. Vi sørger naturligvis for det hele i vores omfattende sortiment af produkter til både store og små samt unge og ældre.

Vi gør alt for at tilfredsstille dig

Vi er utroligt glade over, stolte af og beæret over at samarbejde med så mange fantastiske cykelmærker, der hjælper med at gøre vores online-butik komplet og unik. Bikester PerformanceMen nu hvor vi repræsenterer så mange forskellige produkter, så vil vi naturligvis også selv være med. Derfor har vi lanceret vores helt eget mærke, der er vores bud på cykeltøj og –tilbehør, som man slet ikke kan undvære. Vores tyske stifter, ejer og entreprenør har altid ønsket sig et cykelmærke, og nu er det så en realitet med kollektionerne fra mærket Bikester. Udover online-butikkerne har han en fysisk butik i netop Tyskland, hvorfra kollektionerne designes i samarbejde med professionelle aktører. Designstilen og farverne matcher firmalogoet – nemlig i form af de komplette og sammensatte farver sort, rød, blå og hvid. Dermed kan du drøne omkring som en anden ambassadør for mærket, og nyde den høje kvalitet samt perfekte pasform på optimal vis.

Dit cykeltøj er altafgørende

Før i tiden blev cykelbukser, trikot, kasket, handsker, strømper og alt det andet, som man har på i dag, betragtet som noget, der var forbeholdt professionelle ryttere. Bikester Bikester Pro TeamMen efterhånden som cykelfeberen begyndte at rase over hele Danmark, blev det almindeligt for alle at investere i et ordentligt outfit. Det gør nemlig en kæmpe forskel for kroppen, og dermed for ens komfort og ydeevne, når man er iklædt et komplet look designet til formålet. Og det er netop, hvad kollektionerne fra Bikester er. Her finder du alle de basis-items, der skal til, for at du kan holde motivationen oppe og samtidig nyde dine ture i sadlen endnu mere. Uanset niveau og ambitioner, så giver det lige en ekstra tand at trække i den rette beklædning. Det gælder, uanset om man okser løs derhjemme på en rulletræner, om man dyrker spinning i fitnesscenteret, eller man sidder i sadlen på landevejen eller i skoven.

Med Bikester kører det derudad

Lethed, svedabsorbering, komfortable materialer, perfekte pasformer og fede designs – med sortimentet fra Bikester bliver du klædt på præcis, som du ønsker det. Vi har erfaringen og blikket for detaljen, der altsammen sørger for, at slutproduktet er helt uundværligt. De forskellige beklædningsgenstande kan bruges hver for sig eller sammensættes i lag på lag-looks, så du altid er klar til de fire forskellige årstider. Derudover finder du også tilbehør, hvad enten det er drikkedunke, kasketter, handsker eller andre obligatoriske ting. For at gøre det helt komplet, så er det også muligt at bestille gavekort på mange forskellige beløb, som du kan glæde andre med. Dermed kan de selv købe præcis det, de har brug for.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes