Online cykel shop – Bikester
EASTER15: 15% ekstra1 på udvalgte produkter
Reservedele til ethvert formål
E. Wiener Bike Parts formår på bedste vis at sammenkoble tradition og modernitet. Således overviser familievirksomheden både gennem traditionelle værdier og højmoderne logistik og IT. Med over 13.000 forskellige dele bidrager Bike Parts med alt, hvad hjertet kan begære.

Bike-Parts

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • sølvfarvet
  • farverig

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Bike-Parts Baghjul 28x 1 3/8" QR
Bike-Parts Baghjul 28x 1 3/8" QR
Bike-Parts
Baghjul 28x 1 3/8" QR
Vejl. udsalgspris 289 DKK 219 DKK
  • Versioner: 36H
- 24 %
Bike-Parts H-hjul Baghjul 20x1.75 36L fodbremse, sølv
Bike-Parts H-hjul Baghjul 20x1.75 36L fodbremse, sølv sølv
Bike-Parts
H-hjul Baghjul 20x1.75 36L fodbremse, sølv
Vejl. udsalgspris 369 DKK 299 DKK
- 19 %
Bike-Parts Fælgbånd 26" til fatbike
Bike-Parts Fælgbånd 26" til fatbike
Bike-Parts
Fælgbånd 26" til fatbike
Vejl. udsalgspris 229 DKK 179 DKK
  • Versioner: 80mm
- 22 %

Specialiseret i reservedele

E. Wiener Bike Parts begyndte for over 100 år siden som cykelhandel i Schweinfurt i Tyskland. Senere gik man over til cykelproduktion. Virksomhedens stifter havde i øvrigt en bror, som i to år var tysk mester inden for en af cykelsportens allerede dengang mange grene. Senere var virksomheden meget tidligt ude med børnecykler. I dag er man en del af Winora-gruppen, som stadigt er beliggende i Schweinfurt og producerer ud over reservedele til cykler også komplette cykler af næsten enhver art til ethvert formål – fra små børnecykler op til sportscykler til professionelle sportsfolk. Den store og brede produktion har givet virksomheden mulighed for dels at drage nytte af storproduktion, dels at bringe innovation fra de store og dyre konkurrencecykler til mere almindelige citybikes. Logistik og IT er også områder, virksomheden har udviklet voldsomt indenfor, og de ligger helt i spids, når det gælder optimering og kvalitetssikring af alle led af deres omfattende produktion og distribution. Bike Parts Single SpeedWinora-gruppen består i øvrigt af flere forskellige brands. Så hvis du ikke lige genkender navnet, er det måske ikke så mystisk. Bike Parts er blot et af disse mange brands.

Et udvalg fra en alsidig produktion

I dag fremstiller man reservedele til alverdens størrelser og typer af cykler. Faktisk producerer man mere end 23.000 forskellige varenumre. Vi har dog trods alt valgt ikke at føre alle varenumrene, men udvælge nogen, som kan komplementere vores sortiment, og som det giver mening at have sammen med alle vores øvrige varer. I særdeleshed har vi udvalgt en serie hjul, du kan finde flere oplysninger om her. Flere af dem er baghjul med fodbremse, eller pedalbremse som det også kaldes. Med hensyn til hjul, så vær i øvrigt helt sikker på, hvilken type hjul du skal bruge. Der er naturligvis både for- og baghjul samt hjul med og uden pedalbremse. Du skal også være sikker på, at du vælger den rigtige størrelse hjul, til det stel du har. Hjulstørrelsen er traditionelt set angivet i tommer, men der findes også en nyere standard, ETRTO, hvor du har både dækkets diameter samt dets bredde, angivet som xx-xxx. I øvrigt er det din højde som afgør hvilken størrelse stel, og dermed hvilken størrelse hjul, du bør vælge til netop din cykel. Fra Bike Parts fører vi hjul i mange af de gængse størrelser til voksencykler. Du finder i øvrigt også flere andre brands fra samme virksomhedsgruppe her hos Bikester under deres respektive brandnavn, ligesom du kan finde produkter ud fra forskellige produktgrupper.