Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Biehler
Biehler Sportswear – Handmade in Germany
Biehler Sportswear har haft hovedsæde i det smukke Erzgebirge ved Chemnitz siden 1993. Mærket er siden 2004 blevet omorientet fra producent af funktionelt og ultralet sportsundertøj til udvikler og producent af førsteklasses cykeltøj. Baseret på økologisk bæredygtige materialer har Biehler været i stand til selv at skabe sig et navn på cykelscenen med førsteklasses, højfunktionelle produkter og exceptionelle designs til profesionelle såvel som ambitiøse fritidsryttere.

Biehler

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

 • beige
 • grå
 • orange
 • brun
 • blå
 • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 1
 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Biehler Gravel L/S Trøje Herrer, brun/beige
Biehler Gravel L/S Trøje Herrer, brun/beige brun/beige
Biehler
Gravel L/S Trøje Herrer, brun/beige
Vejl. udsalgspris 1.259 DKK 779 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: ML
- 38 %
Biehler Gravel Pattern Shorts Herrer, blå
Biehler Gravel Pattern Shorts Herrer, blå blå
Biehler
Gravel Pattern Shorts Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 1.109 DKK 689 DKK
 • Versioner: XXL
- 37 %
Biehler Defender Nano Regnjakke Herrer, sort
Biehler Defender Nano Regnjakke Herrer, sort sort
Biehler
Defender Nano Regnjakke Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 2.149 DKK 1.329 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: L
- 38 %
Biehler Technical Trøje Herrer, sort/orange
Biehler Technical Trøje Herrer, sort/orange sort/orange
Biehler
Technical Trøje Herrer, sort/orange
Vejl. udsalgspris 1.069 DKK 669 DKK
 • Versioner: M
- 37 %
Biehler Supreme Trøje Herrer, grå
Biehler Supreme Trøje Herrer, grå grå
Biehler
Supreme Trøje Herrer, grå
Vejl. udsalgspris 1.149 DKK 709 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: L
- 38 %
Biehler Premium Næse mundmaske, sort
Biehler Premium Næse mundmaske, sort sort
Biehler
Premium Næse mundmaske, sort
Vejl. udsalgspris 119 DKK 89 DKK
- 25 %

Moderne cykeltøj til den aktive familie

Vil man være sikker på kvalitet, så skal man blot kigge mod syd til Tyskland. Nærmere bestemt Chemnitz, hvor Biehler holder til. Mærket blev startet i 1993 med fokus på sportsundertøj, men siden 2004 har man satset alt på cykeltøj. Det har vist sig at være en god strategi, for kollektionerne er populære uden for landets grænser. Ikke mindst i Danmark, hvor du kan se udvalget hos Bikester. Hele firmaet arbejder på højtryk i en kombination af moderne og traditionelle processer, der kombinerer  avanceret computer software med håndsyede produkter. Det er gedigent håndværk i forening med nutidens innovative teknologier. Der er gang i produktionen, da efterspørgslen på cykeltøj ”Made in Germany” er i høj kurs. Derfor er det familieejede foretagende gået fra at have tre medarbejdere til i dag at være mere end 50! Biehler er i dag nået så langt takket være en jernvilje og masser af perfektion, som holdes oppe af flere årtiers erfaring i branchen. Alsidighed er et af mærkets nøgleord, for cykeltøjet henvender sig til både fritidscyklister og professionelle. Man samarbejder da også med eliteryttere, som tester produkterne i det fri.Biehler Pro Team Derudover har man investeret i avancerede testturbiner, hvor tøjet bliver udsat for vilde vejrtyper i simulatorer.

Biehler – når cykling skal være attraktiv!

Regn, slud, sne, blæst eller solskin. Intet vejr kan ødelægge en cykeltur, når du har et varieret lager med cykeltøj fra Biehler i garderoben. Mærket dækker dig ind på alle årstider, så du kan nyde motion udendørs hele året rundt. Kategorien med cykelbukser byder eksempelvis både på regnbukser, vinterbukser, shorts og de populære bibs, som er ideelle til spinning. Cykeltrøjer med enten lange eller korte ærmer finder du naturligvis også. Er vejret køligt, så skal du blot investere i nogle af mærkets beskyttende og isolerende cykeljakker, som holder vind og vand ude. Cykeltøjet fra Biehler er kendt for at være fleksibelt og tætsiddende, hvilket giver øget strækbarhed og aerodynamiske effekter. Samtidig gør mærket brug af innovative elementer, som eksempelvis UV-beskyttende overflader, eller åndbare membraner, som leder fugt ud på overfladen, hvor det fordamper. Mærkets signaturprodukt fra tidernes morgen - nemlig cykelundertøj - findes også stadig i sortimenterne, så du kan få glæde af et komfortabelt lag aller-inderst. Ud over tøj byder mærket også på et stort udvalg af tilbehør, som eksempelvis sokker, caps og cykelhandsker, så du kan sammensætte et komplet look, eller blot nøjes med enkelte dele, som du lige står og mangler.