Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter

Betalingsmetoder


PayPal

Med PayPal kan du enkelt, hurtigt og sikkert betale hos bikester.

  • Enkelt: Betal med kun 2 klik uden at skulle indtaste bank- eller kreditkortoplysninger
  • Hurtigt: Bikester modtager betalingsbekræftelsen fra PayPal som regel inden for få sekunder
  • Sikkert: Dine bank- og kreditkortoplysninger bliver ikke givet videre til tredjepart.

For at betale med PayPal hos bikester skal du blot vælge „PayPal“ som betalingsform i ordreprocessen. Log derefter på med din e-mailadresse og din PayPal-adgangskode til din personlige PayPal konto og bekræft herefter betalingen. bikester modtager betalingsbekræftelsen fra PayPal som regel inden for få sekunder og kan straks behandle din ordre.

Bemærk venligst: Efter modtagelse af PayPal-betalingsbekræftelsen kan bikester afsende din ordre! Det kan, afhængigt af indstillingerne for betaling på din personlige PayPal-konto, vare nogle dage, før PayPal bekræfter betalingen. Hvis PayPal efter 9 dage ikke har overført nogen betaling, bliver kundeordren automatisk annulleret af PayPal.

For dig er betaling med PayPal altid gratis - bikester afholder betalingsgebyrerne.

Har du endnu ikke en personlig PayPal-konto? Så kan du registrere din bankkonto på www.paypal.dk.


Kreditkort

Betalingen sker via direkte debitering af dit kreditkort: VISA eller MasterCard.

Under købsprocessen indtaster du dine kreditkortoplysninger via en sikker 128-bit SSL-krypteret forbindelse, og Bikester sender dem med en højsikkerhedsforbindelse til de pågældende betalingscentre. Hvis dit kreditkort er 3D-Secure-godkendt (Verified by Visa eller MasterCard SecureCode), bliver du sendt videre til din banks sikkerhedskontrol.

Beløbet debiteres selvfølgelig først fra kreditkortet, når ordren er blevet afsendt. Hvis du ændrer på ordren senere, dvs. med et højere eller lavere beløb, bogfører Bikester kun det beløb, som svarer til den faktisk afsendte vare. Vi afregner kun de varer, som kører over vores scannerbånd og pakkes.

På den dag, vi overgiver din ordre til speditøren, modtager du en e-mail med en forsendelsesbekræftelse. I reglen bliver ordren ekspederet inden for 2 til 3 hverdage.

Brug denne enkle og sikre betalingsform, som er uden ekstra gebyrer.


Klarna
Køb nu og betal senere med Klarna.

Vi er stolte over at kunne meddele dig, at du nu kan shoppe med Klarna!

Shopping med Klarna er smoooth

Uanset hvordan du shopper skal betalingen være let som en brise. Med Klarna kan du betale på flere forskellige måder, så du kan vælge den måde der passer lige præcis til dig.

Del den op.

Nu kan du ganske enkelt dele din faktura op i 3, 6 eller 12 måneder. Når du vælger delbetaling, inkluderes fakturaen i den kontofaktura, som sendes til dig d. 20. I den efterfølgende måned.

Køb nu. Betal senere

Med ”Få først, betal senere” får du dine varer hjem og prøver dem i 14 dage, inden du beslutter dig for at betale. Er der noget, der går galt, er du desuden omfattet af Klarnas køberbeskyttelse. En anden fordel er, at du kan logge ind via Klarna-appen for at se og håndtere alle fakturaer. Du kan f.eks. betale med et enkelt klik eller forlænge betalingstiden.

FAQ

Uanset hvilken tid på døgnet, du får problemer, så sidder Klarna klar på chatten og hjælper dig med at finde løsningen. Døgnet rundt. 24/7. Begynd med at logge ind i Klarna-appen, eller klik her.

Hvad er Del op?

Med Del op kan du handle fra forskellige webshops og få en samlet faktura på dine køb. Fakturaen bliver altid sendt i slutningen af måneden med betalingsfrist i begyndelsen af måneden efter. Du kan vælge at betale beløbet over 6, 12 eller 24 måneder eller selv bestemme løbetid. Læs mere om vilkår og betingelser her.

Hvordan virker Betal om 14 dage?

Betal om 14 dage er en smart og sikker online betalingsløsning, hvor du betaler for varerne efter du modtager dem. Betalingsfristen afhænger af, hvilken webshop du vil købe hos, men er normalt 14 dage. Du kan finde al information om betaling på din faktura, og du kan se og håndtere alle dine betalinger på Klarna-appen.


Leverer I mod regning?

Nej, desværre kan vi i øjeblikket ikke tilbyde levering mod regning.

Kan jeg ændre den valgte betalingsmetode?

Af tekniske grunde er en sådan ændring desværre ikke mulig. Vil du ændre din betalingsmetode, skal du slette din ordre og i stedet lave en ny med den ønskede betalingsmetode.

Kan jeg først betale et beløb og derefter afbetale løbende?

Af tekniske grunde er afbetaling desværre ikke en mulig betalingsmetode.