Online cykel shop – Bikester
Black Friday - op til 70 % 1 på mange varer
BERN
Bern Unlimited
Bern Unlimited er et livstilsmærke med fokus på hjelme til actionprægede sportsgrene. Berns mål er at skabe stilfulde og brugerdefinerede hjelme, der kan bruges året rundt, til skatere, snowboardere, skiløbere, cyklister og wakeboardere. Beskyt dit hoved med stil!

Bern

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Bern Allston Cykelhjelm, sort
Bern Allston Cykelhjelm, sort sort
Bern
Allston Cykelhjelm, sort
RRP 659 DKK Fra 399 DKK
  • Versioner: S | 52-55,5cmL | 59-62cm
- 39 %
Bern FL-1 Cykelhjelm, gul
Bern FL-1 Cykelhjelm, gul gul
Bern
FL-1 Cykelhjelm, gul
RRP 959 DKK 629 DKK
  • Versioner: 52-55,5cm
- 34 %
OUTLET70

Minimer hovedskaderne

Det er heldigvis ret sjældent, at folk direkte dør af at styrte på cykel, men der sker mange uheld i trafikken, hvor cyklister er involveret. I Skandinavien ynder vi at sammenligne os med nabolandene, og i Sverige har de set en kraftig reduktion af hovedskader, efter landet gjorde det lovpligtigt for børn under 15 år at bruge hjelm. Herhjemme er det endnu ikke lovpligtigt, men langt de fleste vælger heldigvis at bruge cykelhjelm. Bern Bandito EPSForældrene kan gå forrest og være forbilleder, så der skabes en forebyggende effekt mod at slå hovedet som cyklist. Har man fået nok af denne debat om cykelhjelme, så skal man blot kigge på udvalget fra bern, og alt ånder fred, idyl og motivation igen.

Amerikansk effektivitet, du kan regne med

Det med at cykle og dyrke motion må ikke tilsidesættes grundet en løftet pegefinger samt masser af love. Derfor opfordrer bern også til, at man lader en cykelhjelm indgå helt naturligt i det daglige cykel-look. Det med at mobbe andre, der kører med hjelm, det er helt hul i hovedet. Ved at tage en hjelm på hovedet udviser man nemlig livsglæde og snusfornuft. Du kan altid gå på badeværelset på skolen eller arbejdet, når du er nået frem til destinationen og sætte dit hår igen, hvis du er bange for, at en cykelhjelm ødelægger din frisure. Hos cool og streetsmarte bern er man altid med på moden, hvilket sikrer dig et topfedt design med de helt rette former og farver. Mærket er aktivt indenfor sportsgrene i vand, sne samt på landeveje og i skove, så her er virkelig at gøre med en passioneret hjelmspecialist, der har forstand på det hele. Udover at få en hjelm, der er i tip-top stand sikkerhedsmæssigt, så får du også en hjelm, der er fremstillet i innovative letvægtsmaterialer samt med masser af raffinerede finesser og detaljer. Det er alt fra udtageligt inderlag til ventilationshuller, vandtæt visir, komfortabelt og blødt naturskum samt meget andet. Så lad bern beskytte dit hoved på ypperste vis.