Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
BASSO BIKES - MERE END 40 ÅRS ERFARING
Basso Bikes har mere end 40 års erfaring med at bygge cykelrammer. Hos Basso Bikes kommer produktet i første række og innovation er i højsædet. Teknikerne hos Basso Bikes har øje for deltaljen og de arbejder med høj præcision og kompromisløs perfektionisme; de forvandler rå materialer til kunststykker indenfor cykelverdenen.

Basso

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • sort
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Basso Tera Spids, sølv
Basso Tera Spids, sølv sølv
Basso
Tera Spids, sølv
Vejl. udsalgspris 17.249 DKK 11.679 DKK
  • Versioner: M | 49cm (28")
- 32 %
Basso Astra Disc Chorus, grå
Basso Astra Disc Chorus, grå grå
Basso
Astra Disc Chorus, grå
Vejl. udsalgspris 40.909 DKK 25.618 DKK
  • Versioner: 48cm (28")
- 37 %
Basso Diamante SV Super Record EPS Disc, grå/sort
Basso Diamante SV Super Record EPS Disc, grå/sort grå/sort
Basso
Diamante SV Super Record EPS Disc, grå/sort
Vejl. udsalgspris 91.499 DKK 59.549 DKK
  • Versioner: 56cm (28")
- 34 %

Bassos cykelstel er en forlængelse af dig

Italienske Basso har en helt unik tilgang til deres designproces.Basso Diamante Disc Ultegra Deres holistiske tilgang til designet gør, at deres cykler ikke bare bliver endnu et redskab, men snare en forlængelse af dig. Vil du forbedre dine evner, forøge din komfort eller bare mærke, hvordan et skræddersyet cykelstel føles, så skal du ikke lede længere. Alle cykler fra Basso har deres egen geometri. Over tid har cykelbranchen ændret sig markant og i samspil med de aller nyeste teknologier optimerer de konstant cyklernes ydeevne og aerodynamik. Men én ting forbliver næsten den samme, som den har været i over 40 år: stellenes geometri. Det stel, der revolutionerede cykelmarkedet og er grundstenen i deres prisvindende design.

Mere substans, mindre markering, bedre cykler

Basso er ikke bare et cykeldesign, det er en filosofi; et symbol på rendyrket autencitet og integritet. I over 40 år har de designet cykler til cyklister over hele verden. Til dig, som ikke bare er på jagt efter kvalitet og performance, men som vil have tillid, erfaring og tradition. Oplevelsen i sadlen er afhængig af mange elementer: Cyklen skal være tillidsvækkende og designet til fri bevægelse og total støtte. Derfor går de ikke efter at skabe hverken den letteste eller mest aerodynamiske cykel på markedet, men snare en, som har den bedste kombination af alle de elementer, der ligger grundstenene for dit oplevelse i sadlen. Hver eneste fiber, der benyttes i konstruktionen er nøje udvalgt. Hver eneste vinkel og form er designet af ingeniører med mange års kendskab til cykeldesign. Hver eneste slange i en Basso er designet til at give dig endnu flere eventyr og udfordringer på de lange, åbne veje. Hos Bikester er vi enige om, at få virksomheder forstår at skabe cykler helt som dem. Der er noget unikt over deres design og passion, der ikke helt kan beskrives med ord. Ligesom eventyret, skal det mærkes.