Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Basil 138 Produkter

Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Cykelkurv fra Basil
Basil

Basil: Nyd turen!

Basil laver kurve cykelkurve med lidenskab. Basil blev skabt i 1976 da Nico Van Balveren grundlagde firmaet u201dN. Van Balveren Riet Import-Exportu201d. Ikke langt tid efter omdøbtes dette til Basil. Basils genialt udviklede cykelkurve og transportmidler gør livet lettere for cykelister. Den høje kvalitet og det overbevisende design taler for sig selv.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

God opbevaringsplads på cyklen med en Basil cykelkurv

Cyklen er for mange danskere et fortrukket og trofast transportmiddel. Uanset vind og vejr, ser man altid et væld af cyklister ude på vejene. Danskerne holder meget af at cykle og uanset om vi tager cyklen til og fra arbejde, handler ind eller blot cykler en tur, så ønsker vi, at vores cykel er så god som muligt. Derfor er det også godt med en sikker og praktisk plads til opbevaringen af tasker, indkøb og lignende, så vi kan koncentrere os om at holde øje med trafikken.

Praktisk, rummeligt og personligt

Når vi vælger en cykelkurv, gør vi det ud fra de personlige behov vi nu engang har, samt efter vores model af cykel.Basil Bloom Dobbelttaske Det er vigtigt at vores kurv er lavet af slidstærkt materiale, der kan holde til det danske klima, og der skal også være ordentlig plads til vores ting. Den må også gerne passe til vores stil og cyklens design. Der er således en del overvejelser vi gør os, når vi vælger tilbehør til vores cykel. Har man for eksempel et barnesæde på cyklen, så giver det nogle begrænsninger når man skal vælge cykelkurv og anden opbevaring. Her kan man vælge at påsætte sadeltasker og styrkurv for bedst at kunne udnytte cyklens plads.

Få mest ud af din cykel med Basils mange muligheder

Med en Basil Cykelkurv kan du vælge imellem mange stile, størrelser, farver og modeller. Der kan vælges imellem både cykeltasker, sadeltasker og åbne og lukkede kurve til styr eller bagagebærer. Kurve er slidstærke og lavet i polyester, plastic eller stål, med henblik på langsigtet udendørsbrug. Design og kvalitet går hånd i hånd når man vælger produkter fra Basil. Basil er et familiedrevent hollandsk firma, som siden 1976 har været en stærk spiller på cykelmarkedet. De fokuserer især på funktionalitet og personlighed, og har derfor en række serier af produkter for at imødekomme tidens trend, samt kundernes behov. Vælger du en Basil Cykelkurv på internetbutikken Bikester.dk kan der vælges imellem mere end 40 forskellige modeller af cykelkurve og tasker, for eksempel:
  • Basil Boston styrkurv
  • Basil Blossom
  • Basil Cairo


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!