Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Flaske med universal olie 50 ml

ID: 1190893

- 15 %
RRP 34 DKK
29 DKK
DKK 580,00 / 1 l
Inkl. moms. plus Leveringspris

Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Ikke tilgængelig online

Beskrivelse af

Ballistol Flaske med universal olie 50 ml

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Efterbehandling af små sår, pleje af tørre pletter eller beskyttelse af hænderne - Ballistol Universal Oil har også vist sit værd på mange forskellige måder hos mennesker. Den er baseret på medicinsk ren hvid olie, er fødevaresikker, hudvenlig, fuldstændig uskadelig og fuldstændig biologisk nedbrydelig.

Uanset om det er til mennesker, dyr eller teknologi - Ballistol Universal Oil er nok den mest alsidige universalolie, der findes. Den plejer, konserverer, renser, beskytter og smører i hjemmet, på arbejdet og på farten. Uundværlig til handel, husholdningen, hobby og industri - Ballistol Universal Oil er den rigtige olie til 1000 sager og mere.

Ballistol Universal Oil blev udviklet allerede i 1904 og er blevet fremstillet i Tyskland efter en uændret opskrift lige siden. Alle de aktive ingredienser i Ballistol Universal Oil er særligt rene, af biologisk oprindelse og fuldstændig nedbrydelige. Basisolien til Ballistol Universal Oil er af medicinsk renhed, fri for klorerede kulbrinter og indeholder ingen stoffer af animalsk oprindelse.

Ballistol Universal Oil er desuden fri for silikone, PTFE, syrer og harpikser og er uskadelig i henhold til §§ 30, 31 i den tyske lov om fødevarer, råvarer og foderstoffer (LFGB) og forordning (EF) nr. 1935/2004. Ballistol Universal Oil er derfor velegnet til pleje og vedligeholdelse af maskiner og udstyr, der anvendes i fødevare- og drikkevareindustrien, hvor der kan forekomme kontakt med produktet.

Ballistol Universal Oil renser, vedligeholder, beskytter, bevarer og opløser rust og rester som f.eks. harpiks fra uegnede olier og kan anvendes på træ, læder, rustfrit stål, jern, ikke-jernholdige metaller, ikke-jernholdige metaller og olieresistent gummi. Som universalolie kan den bruges til utrolig mange forskellige formål - på professionelle værksteder og hobbyværksteder, i industrien og i handlen, til biler og motorcykler, i husholdningen og haven, til fiskeri, sport og til læder- og våbenpleje.

Detaljer

  • Ekstremt gennemtrængende
  • Glat
  • ikke limer

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Dirt/BMX
Vigtigste oplysninger
Type:
Plejemiddel og -tilbehør
Anvendelse:
Kabler
Anvendelse:
Tekstil
Anvendelse:
Leje
Anvendelse:
Pedaler
Anvendelse:
Kugleleje
Anvendelse:
Kæde
Anvendelse:
Kassette, klinger
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
1 Ballistol universalolie 50 ml
Modelår
2022
Produktnummer
1190893

Kundeanmeldelser

5.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
2
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Ballistol Flaske med universal olie 50 ml
Pascal
Vigtig
Oversat fra Fransk Til originalen
Uundværlig derhjemme! Perfekt til mange anvendelser. Jeg elsker dens lakridsduft...
01.11.2021
Ballistol Flaske med universal olie 50 ml
Mario
Top service, top produkt
Oversat fra Tysk Til originalen
Hurtig behandling, meget godt produkt. Præcis hvad jeg ledte efter.
01.11.2021