Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Flaske med universal olie 50 ml

ID: 1190893

30 DKK DKK
DKK 60,00 / 100 ml
Inkl. moms. plus Leveringspris
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

Ballistol Flaske med universal olie 50 ml

Efterbehandling af små sår, pleje af tørre pletter eller beskyttelse af hænderne - Ballistol Universal Oil har også vist sit værd på mange forskellige måder hos mennesker. Den er baseret på medicinsk ren hvid olie, er fødevaresikker, hudvenlig, fuldstændig uskadelig og fuldstændig biologisk nedbrydelig.

Uanset om det er til mennesker, dyr eller teknologi - Ballistol Universal Oil er nok den mest alsidige universalolie, der findes. Den plejer, konserverer, renser, beskytter og smører i hjemmet, på arbejdet og på farten. Uundværlig til handel, husholdningen, hobby og industri - Ballistol Universal Oil er den rigtige olie til 1000 sager og mere.

Ballistol Universal Oil blev udviklet allerede i 1904 og er blevet fremstillet i Tyskland efter en uændret opskrift lige siden. Alle de aktive ingredienser i Ballistol Universal Oil er særligt rene, af biologisk oprindelse og fuldstændig nedbrydelige. Basisolien til Ballistol Universal Oil er af medicinsk renhed, fri for klorerede kulbrinter og indeholder ingen stoffer af animalsk oprindelse.

Ballistol Universal Oil er desuden fri for silikone, PTFE, syrer og harpikser og er uskadelig i henhold til §§ 30, 31 i den tyske lov om fødevarer, råvarer og foderstoffer (LFGB) og forordning (EF) nr. 1935/2004. Ballistol Universal Oil er derfor velegnet til pleje og vedligeholdelse af maskiner og udstyr, der anvendes i fødevare- og drikkevareindustrien, hvor der kan forekomme kontakt med produktet.

Ballistol Universal Oil renser, vedligeholder, beskytter, bevarer og opløser rust og rester som f.eks. harpiks fra uegnede olier og kan anvendes på træ, læder, rustfrit stål, jern, ikke-jernholdige metaller, ikke-jernholdige metaller og olieresistent gummi. Som universalolie kan den bruges til utrolig mange forskellige formål - på professionelle værksteder og hobbyværksteder, i industrien og i handlen, til biler og motorcykler, i husholdningen og haven, til fiskeri, sport og til læder- og våbenpleje.

Detaljer

  • Ekstremt krybende / glidende / ikke harpiksagtig / fuldstændig biologisk nedbrydelig
  • Fødevaresikker / hudvenlig / fuldstændig uskadelig / miljøvenlig / desinfektionsmiddel

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Dirt/BMX
Type
Plejemiddel og -tilbehør
Anvendelse
Kabler, Tekstil, Leje, Pedaler, Kugleleje, Kæde, Kassette, klinger
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1 Ballistol universalolie 50 ml
Modelår
2020
Produktnummer
1190893

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.