Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Tøj fra axant
axant : Godt klædt på til vind og vejr
Hos axant finder både den ambitiøse og fritidscyklisten den passende beklædning. Om trøje, jakke eller polstrede cykelbukser - axant har et omfattende sortiment af funktionel cykelbeklædning. Tøj fra axant efterkommer de højeste krav til forskellige vejrlige udfordringer og beskytter hele familien fra top til tå.

axant

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
axant Trekking Strømper 3er Pack Børn, grå
axant Trekking Strømper 3er Pack Børn, grå grå
axant
Trekking Strømper 3er Pack Børn, grå
Vejl. udsalgspris 179 DKK 60 DKK
  • Versioner: EU 23-26 | UK 6-8,5
- 66 %
axant Thermal Pro Varmere, sort
axant Thermal Pro Varmere, sort sort
axant
Thermal Pro Varmere, sort
Vejl. udsalgspris 199 DKK 89 DKK
  • Versioner: XL
Hurtig levering
- 55 %
axant Thermal Pro Varmere, sort
axant Thermal Pro Varmere, sort sort
axant
Thermal Pro Varmere, sort
Vejl. udsalgspris 169 DKK 79 DKK
  • Versioner: XL
Hurtig levering
- 53 %

Komforten skal ikke kun mærkes på cyklen, men også på tøjet

Danmark og Tyskland er ikke blot naboer. Der er et helt særligt bånd samt en stor respekt for hinandens produkter. I Danmark ved vi, at når noget er designet eller ”Made in Germany”, så er kvaliteten helt i top, hvilket axant er et tydeligt bevis på. Mærket er både kendt inden for trekking- og friluftsbranchen men i særdeleshed også inden for cykelsporten, som du kan se på Bikester. Vi er glade for at kunne præsentere et bredt sortiment fra et anerkendt mærke, som ved hjælp af passion og ekspertise sørger for, at det altid er en god oplevelse at være afsted på to hjul. Man er super dedikeret i alle processer, hvilket kommer dig til gode, når du skal ud og give den gas i pedalerne. Kollektionerne med cykeltøj fra axant er designet med input fra både professionelle atleter samt fra amatører, hvilket betyder cykelbeklædning der dækker bredt inden for alle niveauer. axant Rider BoyUanset om man blot cykler frem og tilbage på job, kører trail i weekenden eller prøver kræfter med konkurrencer, så står dette tyske mærke klar til at give dig den bedste start. Perfekte pasformer, kvalitetsmaterialer og et bredt udvalg gør dine cykeldrømme til virkelighed!

Med axant bliver cykling endnu mere motiverende

Du har mulighed for at blive klædt på fra top til tå i kollektionerne fra axant. Det første lag, du kan starte med, er undertøj, som er det basislag, der har så stor betydning for dit velbefindende i sadlen. Her byder mærket ind med undertøj i fleksible materialer, der tilpasser sig kroppens bevægelser. Samtidig er ord som svedabsorbering, åndbarhed og lethed med til at sikre det perfekte lag tættest på kroppen. Det er cykelundertøj, som beskytter de næste lag tøj mod sved, og du kan vælge blandt hele sæt eller blot enkelte dele. axant er naturligvis også garant for det næste lag i form af funktionsshirts og cykelbukser i mange forskellige længder. Det er tøjstykker, som er med til at beskytte mod elementerne, hvad enten det er vind, sol eller andre særlige vejrforhold. Det tredje og yderste lag finder du også hos mærket, hvilket vil sige overtøj som regnbukser, vindjakker og meget andet. Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for diverse tilbehør som handsker, strømper, armvarmere, skoovertræk, cykelhjelme og flere andre ting, der er helt uundværlige for enhver type cyklist. Ikke mindst i et land som Danmark, hvor du vil få stor glæde af mærkets brede produktpalet.