Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Den mekaniske fordel er din.
Kraften ligger i det enkle. Skivebremser med kuglelejer har i mange år været blandt favoritterne hos ryttere, der værdsætter kontrol, holdbarhed, pålidelighed og nem indstilling. Justeringsknappen muliggør værktøjsfri og hurtig indstilling af den korrekte afstand mellem belægning og disk. Denne mulighed eksisterer ikke hos hydrauliske bremser. Desuden kan skivebremser kombineres med kuglelejer for perfekt koordinering med Speed Dial-håndtag.

Avid BB Brakes

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • brun

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Avid Juicy/BB7 Organic Skivebremsebelægninger Stål
Avid Juicy/BB7 Organic Skivebremsebelægninger Stål
Avid
Juicy/BB7 Organic Skivebremsebelægninger Stål
Vejl. udsalgspris 179 DKK 59 DKK
Hurtig levering
- 67 %
Avid BB5 Organic Skivebremsebelægninger
Avid BB5 Organic Skivebremsebelægninger
Avid
BB5 Organic Skivebremsebelægninger
Vejl. udsalgspris 149 DKK 99 DKK
Hurtig levering
- 33 %
Avid Juicy/BB7 Organic Skivebremseklodser
Avid Juicy/BB7 Organic Skivebremseklodser
Avid
Juicy/BB7 Organic Skivebremseklodser
Vejl. udsalgspris 229 DKK 99 DKK
Hurtig levering
- 56 %
Avid Juicy/BB7 Metal Skivebremsebelægninger
Avid Juicy/BB7 Metal Skivebremsebelægninger
Avid
Juicy/BB7 Metal Skivebremsebelægninger
Vejl. udsalgspris 179 DKK 119 DKK
  • Versioner: Metal
Hurtig levering
- 33 %

Et komponentmærke i premium-klassen

Avid er et forbillede inden for innovativ udvikling af gear og bremser. Ikke mindst takket være elektriske gear, som har gjort cykling endnu mere smidig og komfortabel.Avid BB5 Her hos Bikester.dk finder du mange af mærkets serier, som kan noget særligt hver især. Avid BB Brakes er blot en af dem, og du kan godt glæde dig til at mærke komforten fra de drøneffektive bremser!

Høj kvalitet for alle

Hvis ikke du kender så meget til Avid, så tænk blot på SRAM. Det amerikanske hovedmærke fra 1987 købte nemlig Avid i 2004 for at kunne specialisere sig endnu mere inden for cykelbremser. Innovationen kommer til udtryk ved Avid BB Brakes, der er skabt med de nyeste teknologier. Serien er designet i flere udgaver, så der både er noget til racercykel og MTB, som du kan se her hos Bikester.dk.

En tryghed i dit bremsesystem

Fuld knald på enkeltstarten eller zig-zag på naturens vilde trails. Der er til hver en tid brug for bremser med største effektivitet. Med Avid BB Brakes monteret på din cykel skabes der ekstra tryghed. De veldesignede bremsekaliber går ind og sænker farten hurtigt og smidigt, så du ikke hakker bremsen i og dermed risikerer at styrte. Kalibrene kan bruges på enten forhjul eller baghjul – alt efter behov. Du får mekaniske skivebremsekalibre i rustfrit stål, så du kan give den gas i våde elementer året rundt.

Tag dine bremser til et højere niveau!

Der er rig mulighed for at kombinere AVID BB Brakes med dele og komponenter fra andre serier, da SRAM byder på en paraply af andre undermærker. Derfor er BB-kalibrene eksempelvis kompatible med håndtag fra hovedmærkerne. Du kan blot søge på alle mulighederne her hos Bikester.dk. BB-systemet (Ball Bearing) gør det nemt at justere kaliberen på selve bremseskiven. Du skal blot løsne CPS-skruerne. Derefter trykker du bremsegrebet ind og afslutter med at spænde skruerne igen. Og vupti – kaliberen er centreret!