Online cykel shop – Bikester
Op til -60 %* på udvalgte cykler
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
ATLANTIC
Tager sig kærligt af din cykel
Atlantic er producenter af plejemidler til rengøring og vedligehold af cykler. For få penge kan man med produkter fra Atlantic forlænge ens cykels levetid betydeligt. Om racercykel eller mountainbike, rengøring eller smørelse af kæden, i sortimentet fra Atlantic finder du det helt rette produkt.

Atlantic

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Vedligehold af din cykel er et must

Hvis man ikke plejer sin cykel løbende, vil den hurtig forfalde, blive grim og i nogle tilfælde også være ubrugelig i længden. Når man først har købt en spritny cykel, er man ofte emsig for at pleje den i starten, men med tiden kan man godt glemme det. Dog kun indtil man finder en tilpas rutine, for det behøver ikke at tage mere end fem minutter engang imellem at rengøre sin cykel med et effektivt middel fra Atlantic.

Med olie kører din cykel som smurt

Hvis man altid vil have en funktionsdygtig cykel, så gælder det om at holde den ved lige. For mange er det en selvfølge, da man naturligvis er interesseret i at have glæde af sin cykel så lang tid som muligt. Specielt hvis man har ofret mange tusinde kroner på en ny bike, så sidder rengøringsrutinerne på rygraden. Men selv hvis man kører rundt på en gammel jernhest, så kan man nu engang forlænge levetiden ved at give den olie og andre plejemidler, så den ikke tørrer ind og bliver rusten og grim. Atlantic multi-purposeTyske Atlantic har i over 100 år været specialister indenfor plejeprodukter til cykler og biler, og derfor får du et mærke, som ved hvad de har med at gøre. Mærket er brugt af både amatører og professionelle, som elsker de to grundprodukter – plejemidler og olie. Atlantic byder også på en smart og veludviklet cykelholder til hjemmeværkstedet, så du nemt kan give din cykel en god omgang olie og plejemidler over det hele. Den kan også bruges hjemme i lejligheden, hvis du har en dyr cykel, der skal opbevares indendørs hver dag, eller blot ønsker at bruge din cykel som et skulpturelt kunstværk.

Olie, smøremidler og plejemidler, der gør en synlig og mærkbar forskel

Man kan nærmest sammenligne en gang cykelpleje og –rengøring med en omgang facial treatment. På samme måde som man bruger rensemælk, skin tonic og fugtighedscreme for at få en smuk hud, så kan man også behandle og pleje sin cykel i flere trin. Atlantic byder nemlig både på olie, spray, voks og andre lækre midler, som kan smøres på lag efter lag og dermed tørres af med en tør klud. Olien kan både sprøjtes eller presses ud, alt efter sprøjtehoved og tube- eller flaskedesign, så du altid har en ‘frisk’ kæde, der bare glider derudaf, når du træder i pedalerne. Du finder også decideret cykelpleje på dåse samt carbon-spray, hvis dit stel er fremstillet af det. Plejefedt, voks og smøremiddel sikrer en særlig hinde, som så opløser skidtet på dit stel, og du derefter nemt kan tørre over med en ren bomuldsklud. Med Atlantic kan du også tage dine forbehold med en gang punkteringsspray, så du med større held kan køre over glassplinter og små skarpe sten uden at en omgang lapning venter forude.

Giv din cykel en skønhedskur

På samme måde som vi mennesker skal have væske og føde for at holde kroppen i gang, så skal en cykel også plejes med de rette smøremidler. Det er som skelettet på et menneske, hvor leddene skal smøres, for at maskineriet kan arbejde. Med Atlantic kan du opbygge et lille ‘cykelkosmetiklager’, så du altid holder din elskede tohjulede kørende på bedst mulig vis. Samtidig sørger produkterne også for, at din cykel fremstår shiny og smuk. Se alle produkterne her på Bikester.dk.