Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Bike Friday Countdown | Store tilbud hver dag

Astute

1 Produkt
Kategorier
ASTUTE fra A-Z
  1. Styr & Håndtag
  2. Styrbånd
Pris i kr.
Astute

Astute: Preserve your energy

Det italienske brand designer cykelsadler med den seneste teknologi. Astute fandt ud af,at ryttere kan øge energieffektiviten ved at hæve grundstabiliteten og derved overføre mere energi ved at mindske behovet for at opretholde balancen i sadlen. Sadlerne reducerer vibrationer, hvilket fører til mindre bevægelse hos rytteren, og sparer i sidste ende energi. Derudover er sadlerne fra Astute veldesignede og yderst komfortable!

Sorter efter
Side 1 af
1

Sid godt med Astute og mærk komforten

Man sidder for det meste ned, når man cykler, medmindre der er tale om bjergklatring eller andre discipliner, hvor man ind imellem rejser sig fra sadlen. Derfor er en cykelsadels komfort og design helt essentiel for de personlige mål og glæden ved at cykle. Før i tiden var de fleste cyklister glade for en så stor og blød sadel som muligt, da det var lig med komfort takket være masser af fyld. I dag er sadelproducenterne blevet endnu mere innovative og vidende, hvilket skaber et nyt perspektiv på markedet for cykelsadler. Især inden for professionel cykelsport, har man i mange årtier benyttet sig af tidens mest veludviklede sadelteknologi. Italienske Astute er et glimrende bevis på, hvor grundig analyse og research, der skal til, inden de endelige sadler er klar til brug. Italien har et godt ry inden for cykelsporten og samtidig er landet kendt for sit sublime håndværk, hvad enten det drejer sig om fodtøj, lædervarer i det hele taget, eller endda cykelsadler. Sortimentet fra Astute er et levende bevis på, hvorfor sadler ikke behøver at være store og pude-agtige i designet. Astute Starlite VTRødderne inden for professionel cykling kommer nemlig til udtryk i essentielle egenskaber som aerodynamik og siddeform.

Cykelsadler med optimering på alle punkter

Sadlerne fra Astute er slanke og flade og fylder ikke meget fysisk og visuelt. Mærket samarbejder med en lang række fagfolk, hvor især lægevidenskabelige eksperter er med til at udmåle, scanne og rådgive omkring kroppens bevægelser og holdning på en cykelsadel. Alle disse input kombineres med udregninger og brug af teknisk udstyr fra ingeniører og andre specialister, hvilket munder ud i gennemtestede og grundigt researchede sadler. Inden da er sadlerne naturligvis afprøvet af ryttere på landevejene, så bliv klar til mange timer i sadlen uden en øm bagdel. Jo bedre man sidder på en sadel, jo mindre energi bruger man. Det tager Astute også hensyn til, så du slipper for at sidde og møve rundt på sadlen, for at finde den bedste position. Sadlerne i sortimentet er de første af deres slags, hvor to tvillingestykker sættes sammen, så der dannes en u-form i midten. Det er noget, som aflaster knoglerne og hele kroppens måde at bevæge sig på. Det betyder nemlig, at vægten fordeles mere lige på sadlen, så der skabes en balance. Samtidig er sadlerne delt op i tre, hvor den bagerste del er mere stiv, så blodomløbet stimuleres og man undgår følelsesløshed. I midten har man så u-formen og medium tryk på materialerne, mens fronten er den blødeste del. Det er nemlig oftest sadelspidsen, man glider frem på, når der presses ned i pedalerne under udfordrende omstændigheder. Derudover er sadlerne også stødabsorberende.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!