Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Amplifi

10 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Amplifi

AMPLIFI – Rygsække og beskyttelse

AMPLIFI blev grundlagt i Oberstdorf i 2009 af et lille team. Sammen med ingeniører, designere og materialespecialister udvikler de rygsække, beskyttere og andet udstyr til at beskytte dig i bjergene.

AMPLIFI
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Udstyr og tilbehør til sportsgrene i det fri

Man nævner ofte sommeren som yndlingsårstiden hos de fleste, men hos tyske AMPLIFI er hele året en legeplads i det fri. Man vil nemlig ikke lade sig kue af regnvejr, sne eller blæst, og dermed er der mange muligheder med mærket. Beliggenheden i Oberstdorf, i det allersydligste Tyskland, spiller en helt afgørende rolle i firmaets udsyn, og hovedkontoret ligger helt tæt på bjerge og bakkede landskaber. Det betyder masser af snesport om vinteren, med skiløb og snowboarding som de mest populære discipliner. Når sneen er smeltet, forvandles landskaberne til den smukkeste, grønne natur, med perfekte omgivelser til kørsel på MTB. Derfor er AMPLIFI netop et outdoor-mærke, der spænder vidt og bredt. Produktkategorien dækker alle sæsonerne, så der er ingen grund til at blive sofarytter blot fordi sommeren er forbi. Det er især beskyttelsesudstyr, som mærket profilerer sig på. Det er nemlig helt afgørende inden for disse mere vilde former for sport, hvor det går op og ned med fuld fart. Man behøver naturligvis ikke at bo i et bjergrigt område for at få glæde af produkterne, for der er også brug for beskyttelse i mere flade landskaber, hvor der også kan ske styrt.Amplifi MK II Shin Her på Bikester går vi altid meget op i sikkerhed, og derfor er dette tyske sportsmærke en vigtig brik i de samlede sortimenter.

Giv den gas med større sikkerhed

Det er ofte, når man prøver nye grænser af samt presser sig selv, at man udvikler sig personligt og sportsligt. Inden for cykelsport og snesport er sikkerhedsudstyr dog en helt afgørende faktor for, at man føler sig tryg og kan give sig fuldt ud. Hos AMPLIFI er man mestre i at designe og udvikle protektorer i form af knæbeskyttere, skinnebensbeskyttere samt bryst- og rygbeskyttelse. I den forbindelse gør mærket brug af mange forskellige tekniske finesser. Derfor er ord som Honeycomb, SAS-TEC og Armourgel en fast del af designprocesserne. Disse tre ting er lig med fleksible beskyttelseselementer i form af skum og gel, der stødabsorberer, og som samtidig er åndbare og temperaturregulerende. AMPLIFI gør også brug af de nyeste teknologier inden for det digitale område, hvad enten det er Body Map Construction, 3- og 4D analyser, Articulating Design og lignende begreber, som er med til at forme produkterne, inden produktionen finder sted. Det er med til at sikre perfekte pasformer samt helt autentisk udstyr, der følger kroppens bevægelser under sport. Mærket er desuden også kendt for sine funktionelle rygsække, der både er vandtætte og sidder tæt til ryggen, takket være ergonomiske udformninger.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes