Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Alpinestars

1 Produkt
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Alpinestars beklædning
Alpinestars

Alpinestars

Alpinestars er et italiensk mærke inden for tøj og udstyr til motorcykel og cykling. Alpinestars har i mange år kunne tilbyde et bredt udvalg af handsker og beskyttelse samt stilfulde shorts og trikots. Med Alpinestars gør du en god figur på din cykel og er garanteret komfort og sikkerhed også ved ekstrem cykling.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Cykeltøj og beskyttelse

Der er kommet mere fart over feltet inden for forskellige cykelsportsgrene. Før i tiden var race og sømmet i bund forbundet med professionelle ryttere og konkurrencer, men i dag har motivationen ramt cykelryttere på alle mulige niveauer. Man giver den gas i skove, på ramper og asfaltveje som aldrig før, hvilket stiller krav til både cykel, tilbehør og udstyr. Italienske Alpinestars er garant for cykelbeklædning i ypperste kvalitet, så du både opnår beskyttelse samt komfort, når det går løs på den tohjulede. Mærket har været vidt omkring, og har dermed suget en masse unik viden til sig. Først blev der designet skistøvler og senere producerede man mountainbikes, men for flere årtier siden fandt man tilbage til rødderne, nemlig at designe og fremstille beklædning til cykling. Man er også vant til at omgås de helt store stjerner inden for Formel 1 og andre store sportsgrene, hvad enten det er på en tohjulet eller en firehjulet. Alpinestars leverer nemlig brandsikre og beskyttende beklædningsdele til lynhurtigere kørere inden for farlige og adrenalinpumpende motorsportsgrene. Alpinestars SierraDisse erfaringer er taget med over i cykelafdelingen, så du kan nyde godt af de innovative items, og dermed føle dig bedre rustet til at køre i høj fart samt på udfordrende baner.

Din beklædning skaber komforten

En cykel i topkvalitet med mange gear samt det bedste tilbehør kan ikke gøre det alene. Det er dig som rytter, der driver det hele fremad, og derfor skal der også fokus på cykelbeklædning, hvis man vil yde sit bedste. Hos Alpinestars arbejder man ud fra flere forskellige lag og sæsoner, så du bliver køreklar i al slags vejr. Uanset vejrtype, så kan du nyde godt af fleksible materialer, der giver sig som de skal under bevægelse. Baggy og maskuline designs er kendetegnende for sortimentet, så der er fri bevægelsesfrihed til at lave teknisk krævende øvelser. Alpinestars er også garant for beskyttelsestøj med puder og indlæg, så man mindsker risikoen for blå mærker og hudafskrabninger ved styrt. Bukser og shorts har tilmed forskellige justeringsmuligheder samt praktiske lommer og rum til opbevaring af cykelhandsker, nøgler, minipumpe, lappegrej eller hvad man nu har brug for undervejs. Mærket sponsorerer desuden en lang række cykel- og motorsportsstjerner, som leverer værdifuldt input til designprocessen. Også Kevin Magnussen har anvendt produkterne tidligere i karrieren, så mærket er blåstemplet af de ypperste udøvere i branchen. Nu kan du også få glæde af mærket her på Bikester og mærke kvaliteten på egen krop.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes