Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Alpinestars

18 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Alpinestars beklædning
Alpinestars

Alpinestars

Alpinestars er et italiensk mærke inden for tøj og udstyr til motorcykel og cykling. Alpinestars har i mange år kunne tilbyde et bredt udvalg af handsker og beskyttelse samt stilfulde shorts og trikots. Med Alpinestars gør du en god figur på din cykel og er garanteret komfort og sikkerhed også ved ekstrem cykling.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Alpinestars - Beskyttelsesudstyr og beklædning

Alpinestars er et fantastisk mærke inden for beskyttelsesudstyr og andet cykelbeklædning. Alpinestars producerer teknisk og højtydende beskyttelsesudstyr samt andet cykelbeklædning som mange nyder godt af – især mountainbike folket, der tit og ofte styrter og derfor skal være polstret mod de værste slag. Udover at være producenter af beskyttelsesudstyr og cykelbeklædning, har Alpinestars også en etableret modeafdeling med designcentre i Californien og Italien.

Anerkendt sportsbrand

Har man et relativt lille kendskab til cykling herunder cykelsportens forskellige mærker, er det næsten med 100 procents sikkerhed, at man har stødt på Alpinestars før. Mærket har efterhånden udviklet sig til at være et af de største brands inden for cykelsporten, hvorfor utallige sportsforretninger fører mærket. Alpinestars er blevet et synonym med sikker beskyttelse, da produkterne lever op til de beskyttelseskrav, der bliver stillet dem. Alpinestars GravityDet er bl.a. derfor flere hundredevis af professionelle cykelsportsudøvere benytter sig af mærket – de ved, at de kan stole 100 procent på mærkets holdbarhed.

Et brand under stor udvikling

Alpinestars er for nogen et lidt specielt navn, og det er der en særlig god grund til. Virksomheden har hentet inspirationen til navnet fra den engelske oversættelse af den italienske bjergblomst ”Stella Alpina”. En blomst, der vokser højt oppe i det italienske bjerge i et område, hvor virksomheden i sin tid blev grundlagt. Alpinestars blev grundlagt i 1963 af italieneren Sante Mazzarolo i den italienske by Asolo. I starten havde virksomheden ikke det store fokus på beskyttelsesudstyr og cykelbeklædning, men det kom hurtigt med i sortimentet efter flere års succes med salg af skiudstyr. Alpinestars ledes i dag af Sante Mazzarolos søn, der hedder Gabriele Mazzarolo. Virksomheden har kontorer Los Angeles og Tokyo, men den vigtigste facilitet, nemlig forsknings- og udviklingscenteret, er stadig placeret i det nordlige Italien – som ved begyndelsen.

Topkvalitet og æstetiske produkter

Den italienske virksomhed har altid været kendt for deres gennemførelse af dedikation i deres produkter. Det kommer bl.a. til udtryk i produkternes performance, stil og komfort. Disse tre punkter går igen hos alle virksomhedens produktgrupper. Alpinestars dedikation til topkvalitet er ikke blot et æstetisk valg – det er i bogstaveligste forstand et spørgsmål om liv og død for deres kunder, der benytter sig af Alpinestars beskyttelsesudstyr. Det italienske mærkes overlegne sans for detaljer, opnås gennem en udtømmende forskning, hvorfor Alpinestars leverer nogle af verdens bedste beskyttelsesprodukter hvad end det måtte være hjelme, rygskjolde, knæbeskyttere, handsker osv. Virksomhedens kollektioner bærer præg af gode pasformer samt en holdbarhed, der sikrer dit ve og vel – perfekte produkter til dig, der lever en livsstil lidt udover det sædvanlige. Se vores store udvalg af Alpinestars hos Bikester.dk:
  • Hansker
  • Cykelbukser
  • Protector
  • Cykeltricot

Fokus på mountainbikers

Cykelbeklædnings-producenten har specialiseret sig i at lave cykelbeklædning og beskyttelse med særligt henblik på folk fra mountainbike verdenen. Alpinestars MoabAlpinestars er meget dedikerede for at levere det bedste og mest komfortable beskyttelsesudstyr til mountainbikefolket. Denne dedikation er et godt tiltag (ikke kun fordi mountainbikerytterne har brug for beskyttelse), da interessen for mountainbike er stødt stigende. Denne interesse har opnået en større og større vækst gennem de sidste par år. Bl.a. fordi nutidens topprofessionelle landevejsryttere stammer fra mountainbikegenren. Flere og flere investerer i en ”bjergcykel” i stedet for en landevejscykel. Det giver dem friheden til at cykle hele året rundt samt til cykle på de fleste underlang, hvorimod landevejscyklerne er henvist til asfalten. Underlag som jord, mudder, is, grus osv. har selvfølgelig sine ulemper i og med risikoen for styrt forværres markant – men med Alpinestars beklædningsgenstande, der sikrer dig en beskyttet og komfortabel tur, er alting reddet.

Fokus på sikkerhed på alle niveauer

Mange nybegyndere inden for mountainbike verdenen har en tendens til at undervurdere faren ved at cykle ned af hæsblæsende bakker og skrænter, hvorfor der hvert år sker mange alvorlige ulykker, der kunne være undgået med det rette udstyr. Udstyr som Alpinestars leverer upåklageligt. Hvis man cykler på mountainbike om vinteren i en skov, hvor sneen skjuler en masse farer – er det især vigtigt at påføre sig det rette udstyr. Først og fremmest skal man beskytte sig mod kulden i form af cykelundertøj, der holder dig varm og tør under hele turen. Cykelundertøjet er ikke nok til at sikre dig den fulde beskyttelse, hvorfor overtøj også er vigtigt. Inden overtøjet skal påføres, er det vigtigt at få udstyret sig med det rette beskyttelsesgrej, så du undgår de mest alvorlige ulykker. Det værende knæbeskyttere, benbeskyttere, rygskjold osv. – din beskyttelse afhænger selvfølgelig af, hvilken specifik cykelsport du udøver. En standard mountainbike tur i skoven kræver som regel et par knæbeskyttere, et rygskjold og et par handsker. Du tænker sikkert, at handskerne virker harmløse i en så hård disciplin som mountainbike, men der tager du fejl. Vinterens kulde kan hurtigt sætte dine fingre ude af funktion (det gør det svært at skifte gear og bremse), hvorfor et par handsker er ideelle at investere i. Samtidig støtter handskerne også dine hænder ved styrt, da de er lavet i et stærkt materiale.

Cool sportsoutfit

Cykelbeklædning og cykelbeskyttelse behøver ikke altid kun at være kedeligt. Alpinestars har sørget for at producere udstyret i et hav af farver, hvilket giver dig muligheden for individualisere dig fra dine konkurrenter. Hvis du går meget op i stil samt farvevalg, når du er på cyklen, giver Alpinestars dig også muligheden for at tilpasse dette. Bruger du f.eks. en orange cykel med sorte træk, kan du snildt tilpasse dit outfit ligeså. Alpinestars er nemlig kendt for at levere cykelbeklædning i alle regnbuens farver samtidig med, at udstyret er komfortabelt og sikkert at benytte. Hvis du drømmer om at kaste dig ud i et mountainbike eventyr, er det bare med at komme af sted – der er ingen undskyldninger. Den italienske bjergblomst (Alpinestars) leverer alt, hvad du har brug for inden for beskyttelse og andet cykelbeklædning.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!