Online cykel shop – Bikester
Midlertidigt lukket - Vi bygger nyt til dig! Nyåbning 15 marts med mange spændende tilbud!
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Alpina Twist Five HR S VL+ Cykelbriller, sort

ID: 717562

Vejl. udsalgspris 739 DKK
579 DKK
- 21 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

Alpina Twist Five HR S VL+ Cykelbriller, sort (black matt)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den beskytter og beskytter og beskytter og beskytter - Twist er en af de bedst sælgende sportsbriller på markedet. Og det er ikke uden grund: Siden lanceringen har den sat nye standarder for komfort, tilpasning og design. Twist Zero var navnet på den første model i 2005. Sportbriller er nu i femte generation - og Twist Five HR S VL+ fortsætter deres egen succeshistorie.

Halvformat-versionen Twist Five HR S VL+ er udstyret med den avancerede varioflex-objektivteknologi. Dette giver den et enormt anvendelsesområde og gør den til en fremragende sportsbrille til alle lys- og vejrforhold. Linserne tilpasser farven optimalt til lysforholdene (fotokromatisk). De dækker beskyttelsesniveauerne Cat. 1 til 3. Fogstop forhindrer, at linsen bliver tåget. Med de hældbare bøjler kan brillerne tilpasses individuelt til ansigtsformen. I den lille version passer den perfekt til smalle ansigter. Der er altid 100 % UV-beskyttelse. Twist Five HR S VL+ er det perfekte par briller - til alt slags vejr og til alle sportsgrene.

Varioflex
Varioflex er en objektivteknologi, hvor objektiverne automatisk tilpasser sig vejret. De selvfarvende (fotokromiske) linser reagerer enten på UV-lys (for briller med beskyttelsesniveau S 1-3) eller på synligt lys (S 1-4). Når de bestråles, åbner de kemiske elementer sig og giver en flad, mørkfarvet effekt. Hvis lysintensiteten falder, lukkes de kemiske elementer, og ruderne bliver igen lysere. Denne proces foregår på få sekunder. Derfor har de briller, som tilpasser sig de konstant skiftende lysforhold.

Fogstop
Fogstop er en belægning på indersiden af linserne, som ikke er glat, men ru. Det betyder, at dråberne ikke har mulighed for at danne et lukket lag, dvs. at de kan tåge og dermed skjule udsynet.

Tilpaselig næsepude
Koldt justerbare, gummibelagte næsepuder giver optimal tilpasning til enhver næsebredde og -form. Gummibelægningen forhindrer effektivt at glide og garanterer en sikker pasform.

Justerbar hældning
Takket være de justerbare templarled kan brillerne vippes væk fra panden under den svedige opkørsel. Nedadgående hældning mod panden reducerer træk. Til sport med et tågefrit udsyn til enhver tid.

2 Design af komponenter
Kombinationen af et hårdt stel, bløde, gummibelagte bøjleender og næsepuder øger brillenes komfort og pasform.

Optimeret luftstrøm
En stærkt buet brilleglaslinse i kombination med en indirekte luftstrømsguide sikrer træk- og tågefrit syn selv ved hurtig udendørs sport.

Vis alle modeller fra Alpina Twist-serien

Specialfunktioner

Beskyttelsesniveau

Beskyttelsesindeks ifølge Standard EN1938 0 - Til overskyede dage er linsen farveløs 1 - Egnet til svagt sollys gennem en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser til normalt sollys 3 - Stærkt sollys (alpe- og havmiljø), ofte mørke linser 4 - Høj Alpe- og havmiljø. Meget mørke linser, ikke egnet til kørsel!

I korte træk

Glas-/linsetype
Glas-/linsetype
fotokromisk, tonet
Beskyttelsesniveau
Beskyttelsesniveau
1-3: 8-80 % lystransmission
Gletscheregnet
Gletscheregnet
Nej

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trailløb, Løb, Alpint skiløb, Alpint skiløb - Offpiste, Langrend på ski, Ski Touring, Snowboarding, Snesko
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet:
Nej
Glas-/linsetype:
fotokromisk, tonet
Beskyttelsesniveau:
1-3: 8-80 % lystransmission
Udstyr
ramme:
13,5 cm bred / 4,1 cm høj
Nasenberreich:
Tilpasningsbar næsepude
Brillestang:
16,0 cm
ventilation:
Optimized Airflow
Brilleglas
Betegnelse brilleglas:
sort
Beskyttelsesniveau:
1-3: 8 - 80 % lysgennemgang
100% UV-beskyttelse:
ja
Detaljer:
Skridsikker overflade, med automatisk linsefarve
flere egenskaber:
Ubrydeligt
Dimensioner
Vægt:
30,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
717562
EAN
4003692272188

Kundeanmeldelser

4.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Alpina Twist Five HR S VL+ Cykelbriller, sort
Matthias
Alpine briller
Oversat fra Tysk Til originalen
Til prisen ville jeg have forventet mere! Ingen sag, ingen renseklud og det for 80 € på udsalg. Det er svagt, næste glas kommer helt sikkert fra UVEX igen!!!
27.01.2022
Alpina Twist Five HR S VL+ Cykelbriller, hvid
Tilo
Cykelbriller
Oversat fra Tysk Til originalen
I mellemtiden købte de andet briller med selvfarvende linser. Den første af 3. generation var ikke dårlig. Anden af femte generation er simpelthen stor. De selvrensende ruder fungerer optimalt i ethvert vejr (regn, sol og skyblanding). Jeg er meget tilfreds med disse briller. Jeg køber igen.
13.06.2020