Online cykelhandler
Overraskelses-udsalg! - 10% rabat på udvalgte cykler fra 18. – 28. juni | 10% rabat med koden BIKESTER10

Twist Five HR QVM+ Cykelbriller, sort

ID: 717532

- 20 %
1.329 DKK
1.069 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

Alpina Twist Five HR QVM+ Cykelbriller, sort

Den beskytter og beskytter og beskytter og beskytter - Twist er en af de bedst sælgende sportsbriller på markedet. Og det er ikke uden grund: Siden lanceringen har den sat nye standarder for komfort, tilpasning og design. Twist Zero var navnet på den første model i 2005. Sportbriller er nu i femte generation - og Twist Five HR QVM+ fortsætter deres egen succeshistorie. Halvrammeversionen Twist Five HR QVM+ er udstyret med den avancerede linseteknologi QuattroVarioflex. Dette giver den et enormt anvendelsesområde og gør den til en fremragende sportsbrille til alle lys- og vejrforhold.

Linserne øger kontrasterne, filtrerer forstyrrende refleksioner og tilpasser farven optimalt til lysforholdene (fotokromatisk). De dækker beskyttelsesniveauerne Cat. 1 til 3. Fogstop forhindrer dug på skærmen, og vand og snavs ruller lettere af takket være den hydrofobiske belægning. Med de hældbare bøjler kan brillerne tilpasses individuelt til ansigtets form. Takket være spejlbelægningen reflekteres de infrarøde stråler, og der er 100 % UV-beskyttelse. Twist Five HR QVM+ er det perfekte par briller - til alt slags vejr og til enhver sport.

Quattro Varioflex
Polarisationsfilteret i Quattroflex-brillerne, som er tilpasset de mest forskelligartede krav, tilbyder et maksimum af funktionalitet. Den fjerner effektivt refleksioner og blænding og fremhæver tydeligt kontraster. Quattrofelx linser er lysere end almindelige polariserede linser, hvilket gør dem ideelle til kombination med Varioflex. Quattroflex-effekten fungerer derfor optimalt selv i dårligt vejr og diffus belysning.

Fogstop
Fogstop er en belægning på indersiden af linserne, som ikke er glat, men ru. Det betyder, at dråberne ikke har mulighed for at danne et lukket lag, dvs. at de kan tåge og dermed skjule udsynet.

Hydrofobisk linse
Rudens hydrofobiske, dvs. fugtafvisende nanostruktur gør det muligt for vand at rulle af på få sekunder og tage snavset med sig. Ruden er ikke kun ren, men tørrer også lynhurtigt.

Tilpaselig næsepude
Koldt justerbare, gummibelagte næsepuder giver optimal tilpasning til enhver næsebredde og -form. Gummibelægningen forhindrer effektivt at glide og garanterer en sikker pasform.

Justerbar hældning
Takket være de justerbare templarled kan brillerne vippes væk fra panden under den svedige opkørsel. Nedadgående hældning mod panden reducerer træk. Til sport med et tågefrit udsyn til enhver tid.

2 Design af komponenter
Kombinationen af et hårdt stel, bløde, gummibelagte bøjleender og næsepuder øger brillenes komfort og pasform.

Optimeret luftstrøm
En stærkt buet brilleglaslinse i kombination med en indirekte luftstrømsguide sikrer træk- og tågefrit syn selv ved hurtig udendørs sport.

Vis alle modeller fra Alpina Twist-serien

Specialfunktioner

Beskyttelsesniveau

Beskyttelsesindeks ifølge Standard EN1938 0 - Til overskyede dage er linsen farveløs 1 - Egnet til svagt sollys gennem en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser til normalt sollys 3 - Stærkt sollys (alpe- og havmiljø), ofte mørke linser 4 - Høj Alpe- og havmiljø. Meget mørke linser, ikke egnet til kørsel!

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Alpint skiløb, Alpint skiløb - Offpiste, Langrend/Nordics, Ski Touring, Snowboarding, Snesko, Trailløb, Løb
Køn
Herrer, Damer
Udstyr
Nasenberreich: Tilpasningsbar næsepudeBrillestang: 16,0 cmventilation: Optimized Airflow
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet: nejGlas-/linsetype: spejlet, polariseret, fotokromiskBeskyttelsesniveau: 1-3: 8-80 % lystransmission
Brilleglas
glasfarve: FarverigBeskyttelsesniveau: 1-3: 8 - 80 % lysgennemgang100% UV-beskyttelse: jaDetaljer: Skridsikker overfladeflere egenskaber: Ubrydeligt
Vægt
30 g
Modelår
2021
Produktnummer
717532

Kundeanmeldelser

5.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
2
Ryd alle filtre
Alpina Twist Five HR QVM+ Cykelbriller, sort sort
whatever
Geniale briller
Oversat fra Tysk Til originalen
Briller er bare gode. Meget lyst synsfelt, når det er mørkere. God skygge i solen. Tydelig udsigt selv under anstrengelse.
24.12.2020
Alpina Twist Five HR QVM+ Cykelbriller, sort sort
avdh
Er meget flot
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Fin briller. Jeg kommer altid til Alpina på grund af justerbare ben.
19.10.2018