Online cykelhandler
Overraskelses-udsalg! - 10% rabat på udvalgte cykler fra 18. – 28. juni | 10% rabat med koden BIKESTER10

S-Way VLM+ Solbriller, sort

ID: 571172

- 20 %
1.329 DKK
1.069 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort
    • sort/blå
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

Alpina S-Way VLM+ Solbriller, sort

Alpina S-Way VLM+ har en stor sfærisk panoramalinse og giver dermed et enormt synsfelt med maksimal beskyttelse. Med den avancerede Varioflex-linse-teknologi er Alpina S-Way VLM+ en fremragende sportsbrille til alle lys- og vejrforhold.

Linsen tilpasser linsens farve optimalt til lysforholdene (fotokromatisk), er lys, når det er overskyet udenfor, og mørk, når solen skinner. Den dækker beskyttelsesområderne Cat. 1 til 4, hvilket gør den også egnet til brug på gletsjere (den må ikke anvendes i trafikken). Fogstop forhindrer forruden i at dugge til, og den hydrofobiske belægning gør det nemmere at få vand og snavs til at rulle af. Med de hældbare og deformerbare bøjler kan brillerne tilpasses individuelt til ansigtets form. Takket være spejlbelægningen reflekteres de infrarøde stråler, og der er 100 % UV-beskyttelse. Bedste udsigt. Bedste beskyttelse. Når som helst. Det er det, som Alpina S-Way VLM+ tilbyder.

Optimeret luftstrøm
Stærkt buede skiver omgiver ansigtet optimalt. De beskytter øjnene mod træk og kulde og forbedrer synet. Den indirekte luftstrøm forhindrer, at linserne dugger til.

Fastgørende næsepude
Koldt justerbare næsepuder giver optimal tilpasning til enhver næsebredde og -form. De tilbydes i et etui sammen med brillerne.

2 Design af komponenter
Kombinationen af en hård ramme og et blødt materiale.

Justerbar hældning
De mere justerbare hængsler giver den ideelle ventilationsvinkel.

Cold Flex
Kold deformerbare bøjleender forbedrer hold og pasform.

Varioflex
Det hårdt belagte, brudsikre glas giver 100 % UVA-, B- og C-beskyttelse op til 400 nm og tilpasser automatisk linsens farvetone til den omgivende lysstyrke med et farvetoneområde, der dækker 2 beskyttelsesniveauer.

Detaljer

  • Protection level: S 1 - 4 (3 % - 80 % light transmission)
Vis alle modeller fra Alpina S-Way-serien

Specialfunktioner

Beskyttelsesniveau

Beskyttelsesindeks ifølge Standard EN1938 0 - Til overskyede dage er linsen farveløs 1 - Egnet til svagt sollys gennem en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser til normalt sollys 3 - Stærkt sollys (alpe- og havmiljø), ofte mørke linser 4 - Høj Alpe- og havmiljø. Meget mørke linser, ikke egnet til kørsel!

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Langrend/Nordics, Ski Touring, Trailløb, Løb
Køn
Herrer, Damer
Udstyr
Brillestang: 15,0 cmTilbehør: Brilleetui
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet: jaGlas-/linsetype: spejlet, tonet, fotokromiskBeskyttelsesniveau: 4: 3 - 8 % lysgennemtrængelighed (ikke egnet til trafik!), 1-3: 8-80 % lystransmission
Brilleglas
glasfarve: FarverigBeskyttelsesniveau: 4: 3 - 8% lystransmission (ikke trafiksikker!)100% UV-beskyttelse: jaDetaljer: Skridsikker overflade, med automatisk linsefarveflere egenskaber: Hydrofob
Vægt
30.5 g
Modelår
2021
Produktnummer
571172

Kundeanmeldelser

5.0
3 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
3
Ryd alle filtre
Alpina S-Way VLM+ Solbriller, sort sort
Jan
Hr.
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Jeg har cyklet i 3 år med solbrillerne og begge briller (beskyttelse 3) og rammen, jeg elsker under MTB. Derfor ville jeg have det samme for alle årstider, og disse briller er også en vinder. Jeg vil ikke have en til!
24.12.2020
Alpina S-Way VLM+ Solbriller, sort/blå sort/blå
Gerhard
Superbriller
Oversat fra Tysk Til originalen
Brillerne passer perfekt og har et meget stort synsfelt. Windbreak er også stor og meget god på ethvert tidspunkt af dagen.
16.04.2020
Alpina S-Way VLM+ Solbriller, sort sort
Urs
Top briller
Oversat fra Tysk Til originalen
Meget god indstilling, det også super pasform muligt. Meget stort synsfelt og meget god beskyttelse mod vind. Uanset om turen i mørke eller mod solen, altid stor!
03.11.2017