Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Panoma 2.0 Cykelhjelm, sølv/petroleumsgrøn

ID: 899859

- 18 %
439 DKK
359 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
  • sølv/petroleumsgrøn

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

 • Vælg Hovedomkreds
 • Vælg Hovedomkreds
  52-57cm - Udsolgt
  359 DKK
  56-59cm - Udsolgt
  359 DKK
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.

Beskrivelse af

Alpina Panoma 2.0 Cykelhjelm, sølv/petroleumsgrøn

Panoma 2.0 er hjemme i byen og på ture. Et klassisk design med en mat finish af høj kvalitet og en lang udstyrsliste gør cykelhjelmen til den ideelle ledsager til den næste tur. Panoma 2.0 har en gennemprøvet pasform, der er særlig interessant for smalle hoveder. Den kan tilpasses til den respektive hovedform via Run System Classic. Desuden er der en højdejustering, som giver endnu flere justeringsmuligheder. Den lave vægt skyldes Inmold-produktionen, hvor topskallen er termisk forbundet med Hi-EPS'en. Dette resulterer i en fast overfladeforbindelse, som er ansvarlig for en meget stabil konstruktion. Takket være Made in Germany er forarbejdningskvaliteten på højeste niveau. 23 åbninger giver optimal ventilation, og fluegitter holder samtidig insekter væk fra hovedet. Der kan eftermonteres en Multi-Fit Light for at opnå optimal synlighed.

Kør systemet CLASSIC SLIDE
Run System gør det muligt at justere størrelsen på alle Alpina-hjelme individuelt ved hjælp af et letløbende drejehjul. Run System Classic scorer med sit pris/ydelsesforhold. Det er et enkelt og robust justeringshjul, der holder hjelmen sikkert og ukompliceret der, hvor den hører til: på hovedet.

Y-klips
En hjelm kan kun yde den bedst mulige beskyttelse, hvis den forbliver i den optimale position i tilfælde af en kollision. Justeringen og fastgørelsen af de to stropper under øret spiller en afgørende rolle. Y-Clip-systemet sikrer millimeterpræcis justering - på få sekunder.

Ergomatisk
Bevist hundredtusindvis af gange og brugt på alle Alpina-hjelme: bæltespændet med den røde trykknap og den automatiske flertrins-snapmekanisme. Ergomatic kan betjenes med én hånd - du kan løsne remmen op ad bakke og stramme den ned ad bakke - og i tilfælde af et fald er det ikke muligt for låsemekanismen at åbne sig automatisk.

HI-EPS
Inderskallen på alle Alpina-hjelme er fremstillet af Hi-EPS (High Expanded Polystyrene). Materialet har mikroskopisk små luftkamre, som absorberer de kræfter, der virker på hjelmen i tilfælde af en kollision. Hi-EPS giver optimal beskyttelse og muliggør samtidig ekstra tynde vægtykkelser og smalle hjelmformer.

inmold
I Inmold-produktionsprocessen bindes polycarbonathjelmskallen termisk til hjelmkroppens Hi-EPS-internskal under stor varme og tryk. Dermed skabes der en stor og uadskillelig forbindelse mellem den øvre og den nedre skal. Fordel: Hjelmen er meget let og samtidig ekstremt stabil.

Keramisk skal
Alle Alpina-hjelme, der er fremstillet ved hjælp af Inmold-processen, får en robust keramisk skal. En polycarbonatplade strækkes under høj varme til den senere hjelms form og presses under højt tryk på Hi-EPS-legemet og forbindes termisk med det. Den keramiske skal er kendetegnet ved flere kvaliteter: Det er brud- og ridsefast, UV-stabilt og antistatisk.
Vis alle modeller fra Alpina Panoma-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Trekking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports
Køn
Herrer, Damer
Hjelmkonstruktion
In-Mold teknologi
Funktion
Med justerbart remsystem
Tilpasning
Kør System CLASSIC, Y-Clip
Lukkesystem
Ergomatic-spænde
Ventilationsåbninger
Antal: 23
Visir
skærm
særpræg
fluenet
Godkendelser
EN 1078
Materiale
Materiale: Polycarbonate, EPS
Modelår
2021
Produktnummer
899859

Kundeanmeldelser

5.0
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
4
Ryd alle filtre
Alpina Panoma 2.0 Cykelhjelm, sort/orange sort/orange
Roland
Perfekt
Oversat fra Tysk Til originalen
Hurtig levering og godt produkt
19.06.2021
Alpina Panoma 2.0 Cykelhjelm, sølv/petroleumsgrøn sølv/petroleumsgrøn
Gerd
Okay
Oversat fra Tysk Til originalen
Er min første hjelm, så jeg har ingen sammenligning. Men jeg er tilfreds med denne hjelm.
17.06.2021
Alpina Panoma 2.0 Cykelhjelm, hvid hvid
Claudia
Hjelm Alpina Panoma 2.0 perlehvid-magenta
Oversat fra Tysk Til originalen
Hurtig levering, hjelm ser ud som beskrevet
29.04.2021
Alpina Panoma 2.0 Cykelhjelm, hvid/sølv hvid/sølv
Petra
Sidder meget godt
Oversat fra Tysk Til originalen
Hjelmen ser ikke kun godt ud, den passer også rigtig godt.
26.02.2021