Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

All-City

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grøn
  • lyserød

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
All-City Thunderdome, pink
All-City Thunderdome, pink pink
All-City
Thunderdome, pink
Vejl. udsalgspris 14.499 DKK 6.899 DKK
  • Versioner: 46cm (28")
- 52 %
All-City Super Professional Apex 1, grøn
All-City Super Professional Apex 1, grøn grøn
All-City
Super Professional Apex 1, grøn
Vejl. udsalgspris 14.869 DKK 8.439 DKK
  • Versioner: 46cm (28")
- 43 %

Et moderne kig til fortiden

 

Hvis du savner fortidens seje cykeldesigns, så skal du ikke kigge længere end til cyklerne fra All-City her på Bikester.dk.All-City Space Horse GRX Der er dømt retro ned til mindste detalje på autentisk vis. Datidens individuelle looks er nemlig skabt som ny-produktioner, så du kan race afsted med masser af karisma og charme.

 

Stilrenhed til perfektion

 

Født direkte på gaderne i Minneapolis, og med mange års erfaring inden for ambitiøs fritidscykling. Amerikanske All-City har fingeren på pulsen på deres helt egen måde. Det altoverskyggende er mærkets passion for fortidens cykelskønheder, som du kan se i relancerede modeller her på Bikester.dk.

 

Stål- eller kulfibercykler med ypperste performance

 

Selvom retro er kodeordet hos All-City, så er nutidens muligheder naturligvis også en del af processerne. Det ses på de mange innovative teknologier, der anvendes under cykelfremstillingen, som især foregår i Taiwan. Brug din nye cykel allround! De skarpe designs er super smarte til storbyens susen omkring, men de kan også bruges til mere seriøs træning. Det dokumenteres ikke mindst af mærkets sponsorerede, professionelle ryttere, der yder cykelmagi på højt niveau. Uanset hvad, så får du en cykel i et minimalistisk formsprog, der udtrykker firmaets forkærlighed for klassiske looks.

Skabt til cykling hele dagen – hver dag

 

Der er en tydelig snert af luksus over cyklerne fra All-City, hvilket især ses på de håndbyggede dele. Du får elegante maskiner, der i den grad bringer dig fremad i fuld fart. Racercykler og citybikes med kvalitet hele vejen rundt, er en fornøjelse at køre på. Nyd også de integrerede kabler, der skaber en strømlinet finish, og beskytter materialerne mod vind og vejr. Single speed eller masser af gear? Her på Bikester.dk vælger du selv blandt de smukke cykler designet i USA. Man skaber sågar sine helt egne farveudtryk, der kommer til syne på de fineste stellakeringer. Der er dømt individualitet ned til mindste detalje!