Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Alexrims

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Alexrims Disc DH Rear Akselkit Baghjul TA 12x157mm, sort
Alexrims Disc DH Rear Akselkit Baghjul TA 12x157mm, sort sort
Alexrims
Disc DH Rear Akselkit Baghjul TA 12x157mm, sort
Vejl. udsalgspris 119 DKK 89 DKK
Hurtig levering
- 25 %
Alexrims Disc DH Rear Akselkit Baghjul TA 12x150mm, sort
Alexrims Disc DH Rear Akselkit Baghjul TA 12x150mm, sort sort
Alexrims
Disc DH Rear Akselkit Baghjul TA 12x150mm, sort
Vejl. udsalgspris 119 DKK 89 DKK
Hurtig levering
- 25 %
Alexrims Axle Kit Front QR 5x100mm
Alexrims Axle Kit Front QR 5x100mm
Alexrims
Axle Kit Front QR 5x100mm
Vejl. udsalgspris 109 DKK 79 DKK
Hurtig levering
- 27 %

Alexrims er den perfekte opgradering af din cykel

Vil du opgradere din cykel, er hjulene som regel et godt sted at starte. Med Alexrims fra Bikester har det aldrig været lettere at foretage denne opgradering. Disse præstationsdygtige hjul- og akselsæt er lavet med et skarpt fokus på at optimere din køreglæde – år efter år.

Sæt din lid til 30 års erfaring fra feltet

I snart 30 år har Alexrims været frontløber inden for produktionen af præstationsdygtige hjul og fælge, som henvender sig til alle med hang til de forskellige grene af cykelsporten. Alexrims Baxter 3.01992 markerer året for virksomhedens opstart. Siden er der sket uendeligt meget, og i dag anvendes produkterne af professionelle og amatører verden over. Blandt andet har virksomhedens hjul og fælge været anvendt og testet under nogle af verdens største cykelløb inden for landevejscykling, BMX og MTB. Bag mærket finder vi et team af engagerede cyklister, som til daglig tager aktiv del i udviklingen af de mange hjul og fælge fra Alexrims. Med Bikester og dette mærke bliver du klar til at give dig kast med nye udfordringer i sadlen og lægge kilometrene bag dig.

Større køreglæde med kraftige og letvægtige hjul- og akselsæt

 Let vægt og styrke er blot to af de nyttige egenskaber, som du kan se frem til, når du investerer i Alexrims’ hjul- og akselsæt fra Bikester. De mange produkter fra brandet er fremstillet af letvægtigt og kraftigt aluminium, som optimerer din køreglæde og gør det nemmere og sjovere at finde vej gennem landskabet. Her får du nye dele til din cykel, som for alvor indvirker på dine præstationer. Samtidig får du en stribe holdbare og sejlivede produkter, som du kan sætte din lid til år efter år. Disse hjul- og akselsæt er lavet til at holde, uanset hvor mange kilometre du lægger bag dig til daglig. Vores store udvalg af hjul- og akselsæt fra producenten betyder rig mulighed for at finde det, du lige står og mangler til at foretage en opgradering.