Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Airbone

14 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Airbone

Airbone – Eksperter i cykelpumper

Lige siden 1967 har den taiwanske producent, bag det nystartede cykelmærke Airbone, udviklet præcisionsdele til forskellige industrielle formål. Denne ekspertise er blevet brugt til fremstilling af cykelpumper af højeste kvalitet. Uanset om du har brug for en stander- eller minipumpe har Airbone det du søger!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Hold luft i slangerne med en god cykelpumpe

Vi har alle prøvet det. At være godt afsted på cykel, og så sker det mest irriterende. Cyklen mister fart og man kan høre fælgene dunke mod underlaget. Det er et tegn på, at der skal handles, så der ikke opstår varige skader på hjulene. Det kræver få eller flere ting, afhængigt af, hvor slemt det står til. Hos Airbone har man specialiseret sig i cykelpumper, der hører til i udstyrsboksen med det obligatoriske tilbehør. Mærket holder til i Taiwan, og innovation og kvalitet er en fast del af alle led. Det er asiatisk design og funktionalitet i perfekt samspil, så du på komfortabel vis kan få pumpet slangerne. Det er ikke blot ved punkteringer, man har brug for en cykelpumpe. Langt de fleste slanger skal nemlig pumpes regelmæssigt – især hvis man ikke bruger sin cykel meget. Så står den nemlig og taber luft, og der skal endnu flere kræfter til at få fart i en cykel, når dækkene ikke er pumpet optimalt. Airbone ZT-707Der er heldigvis mange modeller at vælge imellem her på Bikester, hvor Airbone byder på både små, mellemstore og store designs, som passer til forskellige behov.

Nem og smidig pumpning med Airbone

Den klassiske, sorte metalpumpe med træhåndtag kender vi alle. Men der er sket meget siden dengang, hvor der kun var én type pumpe tilgængelig. Det er noget, som Airbone kan tage en del af æren for, da mærket stadig udvikler og optimerer produktionen med nye designs, så udvalget i dag er bredt og velassorteret her på Bikester. Det er især pumpens størrelse, som er af afgørende betydning. De små og praktiske minipumper er perfekte i størrelsen, når man er på farten, da de passer i en lomme på cykeltrøjen og i det hele taget ikke fylder meget i bagagen. Derhjemme i garagen har man også brug for en solid pumpe, og der er de robuste fodpumper et oplagt valg. En tredje mulighed, som heller ikke fylder meget, er de populære CO2-pumper, der blot består af en lille patron samt en monteringsventil. De drejes frem og tilbage i stil med en tænd-sluk knap, og slangen fyldes op i løbet af ganske få sekunder. Pumperne fra Airbone kan bruges til de tre mest gængse ventilarter i form af Schrader, Dunlop og Presta. Det er også smart at investere i en pumpe med indbygget manometer, så man kan holde øje med trykket, der som bekendt står angivet på siden af dækkene.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes