Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Cykler til seje børn
Academy laver superseje cykler til børn. Stilen er en slags BMX med lige styr, lav saddel og kraftige dæktyper. Cyklerne kommer i forskellige farver, så det er bare med at vælge og så komme afsted!

ACADEMY

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • lilla
  • blå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
ACADEMY Grade 5 Belt 24" Børn, violet
ACADEMY Grade 5 Belt 24" Børn, violet violet
ACADEMY
Grade 5 Belt 24" Børn, violet
Vejl. udsalgspris 5.639 DKK 4.699 DKK
  • Versioner: 24"
- 16 %
ACADEMY Grade 4 20" Børn, blå
ACADEMY Grade 4 20" Børn, blå blå
ACADEMY
Grade 4 20" Børn, blå
Vejl. udsalgspris 4.009 DKK 3.599 DKK
  • Versioner: 20"
- 10 %

ACADEMY er børnevenlige cykler fra Bikester

Hos Bikester sætter vi i en ære i at bringe dit barn trygt og sikkert fra A til B. Vi ved, hvor vigtigt det er, at de første oplevelser i sadlen bliver af god og mindeværdig karakter. Af den grund har vi samlet et stort udvalg af flotte og børnevenlige cykler fra ACADEMY. Disse modeller er skræddersyet dit barn med deres skarpe ergonomiske detaljer og lette vægt. ACADEMY Grade 5Nu er der intet, som holder dit barn tilbage fra at indtage cykelstierne og finde vej gennem hverdagen.

En specialist i ergonomiske cykler til børn

Tyske ACADEMY har gennem flere år specialiseret sig i produktionen af ergonomiske cykler til børn. I udviklingen af børnecykler har virksomheden rådført sig med førende specialister. Eksempelvis har man indgået et tæt samarbejde med det tyske institut for ortopædi, osteopati og sportsmedicin for på den vis at sikre maksimal komfort i sadlen for de yngre cyklister. Det betyder et hav af modeller skræddersyet dit barn. Til daglig har virksomheden hovedsæde i den tyske by Bielefeld. Herfra har man stødt spredt sig til flere dele af verden, hvoraf du blandt andet kan få fingrene i producentens smarte cykler til børn her hos Bikester.

Vælg ACADEMY for de bedste oplevelser i sadlen

ACADEMY giver dit barn gode og mindeværdige oplevelser i sadlen. I udførslen af cyklerne til børn har producenten vægtet de ergonomiske detaljer. Blandt andet er pedalarmene kortere og siddepositionen oprejst, så dit barn har berøring med underlaget, når ønsket. Det gør oplevelserne i sadlen tryggere og mere sikre. Desuden er de børnevenlige cykler af ultralet vægt, hvilket gør det let for dit barn at kontrollere cyklen og føle sig tilpas, når kilometrene skal lægges bag. Her er der ingen tunge komponenter, som besværliggør navigationen. Med de flotte børnecykler kan familiens yngste finde vej gennem hverdagen eller nyde en længere cykeltur i grønne omgivelser. Vi lader dit barn komme godt fra start og sikkert i mål.