Online cykelhandler

Granit 460/150HB230 Bøjlelås + USH 460

ID: 356222

FLASH DEAL
399 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

ABUS Granit 460/150HB230 Bøjlelås + USH 460

En hård nød at knække for tyve: GRANIT 460 U-Lock kan ikke bøjes op eller angribes med isspray.

Denne U-lås har meget at byde på: den 12 mm paraboliske bøjle, huset og de bærende dele af låsemekanismen er fremstillet af specialhærdet stål. Når de kombineres med ABUS Extra Class cylinderen, giver de en lås, som med rette kan betragtes som den sikreste måde at sikre cykler af høj værdi på. Låsemekanismen er et særligt kendetegn: Den er ikke kun særlig sikker takket være det dobbelte låsesystem, men leveres også med en kodet vendbar nøgle. Ved at bestille andre låse, der er kodet korrekt, kan alle de låse, der ejes af en enkelt familie, f.eks. betjenes med én nøgle.

U-låse
U-låsen er en klassiker, når det gælder sikring af cykler, og det er der en god grund til. Solide materialer og ingen bevægelige dele uden for låsemekanismen er et fremragende udgangspunkt for den stærkest mulige modstand. Årtiers erfaring med U-låsene har gjort ABUS til eksperter i at kombinere de mest modstandsdygtige materialer med unik teknologi og dermed til en af de førende producenter af U-låsene.

Detaljer

  • jo større beslagets længde er, jo lettere er det at forbinde det med en fast genstand
  • Dobbeltlåsning af bøjlen i låsen

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Dirt/BMX
Type
U-Lås
Vigtigste oplysninger
Låstype: NøglelåsSikkerhedsniveau: 9
Udstyr
Låsecylinder: ABUS Ekstra klasse cylindreNøgle : To kodede vendbare nøgler inkluderetHolder: Holder til ramme inkluderet (15 - 35 mm diameter)
Tyverisikring
høj sikkerhed
Vægt
1000 g
Materiale
Materiale: Bøjle, bolte og støttende dele af låsemekanismen er lavet af specielt hærdet stål
Dimensioner
Bøjle højde: 230 mmStropbredde: 109 mmBøjlediameter: 12 mm
Modelår
2022
Produktnummer
356222

Kundeanmeldelser

4.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Ryd alle filtre
ABUS Granit 460/150HB230 Bøjlelås + USH 460
MacSteve
Super!
Oversat fra Tysk Til originalen
En rigtig meget solid lås! Har en hel anmeldelser og videoer "studerede", og valgte denne slot, som det har afskåret i alle prøver med de bedste. Det centrale er også meget værdifuldt og ikke en "postkasse nøgle." Alt i alt en stor borg, som jeg kan anbefale med god samvittighed!
17.07.2017
ABUS Granit 460/150HB230 Bøjlelås + USH 460
Hannes
Fungerer - forhåbentlig lang
Oversat fra Tysk Til originalen
Har slottet købt som en erstatning for en mistet en anden model af Abus og det er nu omkring 2 uger i brug. Nøglen er lille og flad og minder mere om en postkasse nøgle. Fra mine andre Abus låse jeg fast "runde pin" nøgle, der bruges. På nuværende slottet gør men helt nice servering. Efter en kort kendskab af slottet er også i mørke uden meget famlende i låsen. Hvor holdbar er den ting, vil blive set (U-låse under 10 euro har med mig alle conked efter 2 år). Hvor Anti-samle det, vil forhåbentlig aldrig "testet".
12.01.2017