Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

absoluteBLACK

7 Produkter
Kategorier
ABSOLUTEBLACK fra A-Z
  1. Klinger
  2. Kædeskærme
  3. Transmission
Pris i kr.
absoluteBLACK

ABSOLUTEBLACK - CNC-fræste kunstværker

Designet i London, fremstillet i Polen, brugt over hele verden: AbsoluteBLACKs ovale klinger er ikke kun en fryd for øjet, de tilbyder også reelle fordele. Med dem kan du let overvinde de ’døde punkter’ i dit tråd, belaste dine led mindre og dermed have flere kræfter til rådighed.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

absoluteBLACK – effektive klinger i en ny type designs

Det kan være svært at rokke ved den gængse opfattelse af cykler. Vi ved, at de ser ud på bestemte måder – men naturligvis med afvigelser og variationer. Der forskes og testes på livet løs i kulisserne blandt alverdens cykelproducenter, for at komme op med det sidste nye. Det gælder også hos absoluteBLACK, som er lykkedes med at finde på noget innovativt. Mærket har specialiseret sig i klinger. Men ikke standardklinger, som kendes fra mange andre producenter. Her er nemlig tale om ovale klinger i stedet for runde. Markedet har efterhånden accepteret klingerne med glæde og overraskelse efter at det britiske mærke har bevist, at der er et perfekt alternativ til de velkendte runde designs. Klingerne er testet i højderne i et af verdens kendte laboratorier i samarbejde med en slovensk professor. Resultaterne taler for sig selv. Klingerne er nemlig medvirkende til, at der skal bruges mindre energi på cyklen. Mindre iltforbrug, samt mindre hjertefrekvensfald – som skaber bedre ventilation og indånding – er også bevist både i laboratoriet samt på landevejene. Det er især givende i højderne. At klatre på cykel stiller større krav til kroppen jo højere man kommer op.absoluteBLACK Kædeskærm Spiderless Boost148 De ovale klinger sørger for at skabe højere effektivitet, så den samlede performance bliver bedre og mere udholdelig.

Prøv kræfter med absoluteBLACK!

Dette populære mærke gør en dyd ud af at holde tingene på europæisk jord. De sætter en ære i ikke blot at outsource for enhver pris. Her får du cykeldele fra et britisk foretagende, som får produkterne fremstillet i Polen. Samtidig anvendes der kvalitetsstål fra Tyskland, så tingene går op i en højere enhed takket være nære samarbejder og individuelle specialkompetencer. Der er brugt rigtig mange forskningstimer på at nå frem til de ovale klinger. I den forbindelse er der også tænkt ergonomi ind i designprocesserne. Almindelige klinger er skabt i rette vinkler, som i princippet ikke er tilpasset den menneskelige anatomi. Det let-buede design på de ovale klinger giver et mere organisk tråd, som følger benenes bevægelser naturligt. Dermed er der også mulighed for at producere jævn pedalkraft i et mere smooth flow, der mindsker trætheden i benene. De ovale looks er desuden medvirkende til, at spidsbelastningen i knæerne reduceres. Dermed er det muligt at få mere energi samt skåne kroppen på optimal vis. Risikoen for krampe minimeres samtidig med, at gennemsnitshastigheden kan øges - især når det går opad. Hos Bikester finder du også andre cykeldele fra det engelske mærke, så som kædefangere, cykelhåndtag, endekapper og andre reservedele.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes