Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

3T 0 Produkter

Ingen af de valgte produkter er i øjeblikket tilgængelige!
Dagens mest solgte

3T - Topkvalitet til dig og cyklen

3T er et cykelbrand, der i over 50 år har været det oplagte valg for alle professionelle cykelryttere. Ud over at have konstant fokus på design og funktion, har mærket også været den vigtigste aktør i udviklingen af ultralette cykler, som igen har været en medvirkende faktor til, at nye rekorder er blevet sat igen og igen, og måske også at cykelsporten har opnået den popularitet, den har i dag. I denne tekst får du en kort oversigt over dette mærke, både modellerne og det tilbehør, som det tilbyder, samt dets historie og værdier som en af de førende cykelproducenter.

3T Cycling tilbehør og cykeldele

Hos Bikester.dk tilbydes du i dag en bred vifte af tilbehør og cykeldele, som hjælper dig med at opnå dine mål på cykelbanen. For 3T har teknologi, ekspertise og design altid været nøgleord i forsøget på at udvikle produkter, der maksimerer enhver cyklists potentiale. 3T OrbisAf denne grund er der mange produkter, der kan være af interesse for alle cyklister helt fra den professionelle eliteatlet til den generelt interesserede i cykling. Produkterne, som findes på Bikester.dk, kan inddeles i følgende kategorier.
  • Styr & Barends
  • Sadelpinde
  • Håndtag og styrbånd
  • Cykelstel
  • Cykeltøj
For at starte med de dele, der er direkte knyttet til cyklen, så har produkter alle gennemgået en streng kontrol for at kunne fungere optimalt selv under de vanskeligste omstændigheder. I dag er materialet kulfiber-standarden for alt udstyr, som har med professionelle racercykler at gøre. Grunden til dette er materialets overlegne styrke samtidig med, at det er ekstremt let og fleksibelt. Dette har 3T naturligvis taget fuldt ud til sig, og alle vigtige komponenter er normalt lavet i dette materiale. Når det kommer til styr og de såkaldte barends, så tilbyder 3T alle de forskellige slags, der kan være relevante for den professionelle cykelrytter. For eksempel har de en bred vifte af aerodynamiske bars, der er lavet for at minimere luftmodstand. Herudover kan de også tilbyde Cross bars, Road bars og styr, som er tilpassede til mountainbikes. I alle tilfælde er styrene fremstillet af kulfiber for så vidt muligt at have en stor holdbarhed samtidig med at vægten holdes nede. Dette, kombineret med deres fremragende design, har gjort styr fra 3T til det indlysende valg for de fleste professionelle cykelryttere. Blandt udvalget af andre produkter fra dette mærke finder du også sadelpinde. Disse er også lavet af kulfiber og tilbyder alt, hvad en cyklist kan ønske fra denne cykeldel. 3T LTDIkke nok med at de giver en stor fleksibilitet ved hurtigt at kunne hæves og sænkes, deres design er elegant, optimeret og behandlet for at minimere luftmodstanden. Sidst men ikke mindst vil du også finde et bredt udvalg af cykelstel, som kan hjælpe dig med gøre din cykel til det optimale træningsredskab Ud over disse finder du på Bikester.dk også en række tilbehør, som for den professionelle cykelrytter er mindst lige så vigtigt som alt andet. Blandt disse f.eks. forskellige håndtag og styrbånd, som er nødvendige for at få et godt greb på styret selvom sveden drypper I det hele taget tilbyder 3T cykelprodukter, som gør, at du på den mest optimale måde kan komme frem på banen og nå dit fulde potentiale som cykelrytter.

En historie om innovation i fokus

3T blev grundlagt i 1961 af Mario Dedioniggi i byen Torino i Italien. Tidligere havde Dedioniggi været en talentfuld ingeniør i en virksomhed, hvor man designede og formede metalrør. I og med at cykelsporten fik et opsving i 1950'erne begyndte han at interessere sig mere og mere for, hvordan man skaber bedre og hurtigere cykler. Dette førte til at han i 1961 dannede sit eget firma til netop dette formål. Meget tidligt indså han, at man kunne opnå den samme styrke af materialet på en cykel, men gøre det lettere, hvis man lavede det i aluminium i stedet for i let stål, som ellers var almindeligt dengang. Denne omstilling skulle komme til at ændre hele cykelsporten, og siden den dag var der fokus på at finde nye og lettere materialer, uden at cyklen af den grund mistede holdbarhed og styrke. Blandt de cykler, som Deddioniggi designede og producerede, især i 1970'erne, stod mange af dem for nye banebrydende verdensrekorder. Selvom Dedioniggi solgte sin virksomhed, har den fortsat med at sætte resultaterne i fokus. Med udviklingen af nye produkter og den elegante overgang fra aluminium til kulfibermaterialer til produktionen, demonstrerer mærket, at innovation stadig er helt i fokus.

Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!