Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ
Shimano

Shimano GRX FC-RX810 Kranksæt 1x11 40T, black (2020)

ID: 1007936
1.849 kr.
1.339 kr.
- 27%
Inkl. moms, Gratis levering
Vælg venligst en krankarm længde
Tilføj til ønskeliste
  • 30 dages Gratis retur
  • Gratis levering fra 599 kr.6
  • 40.000 produkter 600 mærker
Produktbeskrivelse

SHIMANO GRX - EXPLORE BEYOND
Designet til kørsel på ujævne veje gennem grus og mudder, så du kan forblive komfortabel og stressfri, uanset hvor du vil hen og opnå den unikke præstationsfølelse. Den første komponentgruppe udviklet af Shimano til gravel. I stedet for at fortælle grusryttere, hvad de har brug for, spurgte Shimano-udviklere dem, hvad de ville have. Shimano har lyttet i to år og brugt utallige timer på at tale med grusentusiaster fra hele verden. De kørte på støv- og grusveje og smalle spor, krydsede vandløb og bjergpas for at forestille sig, hvordan en Shimano-grusgruppe kunne se ud. Resultatet af alle disse ture og også nye venskaber? Først Shimano Gravel Alliance og nu Shimano GRX - verdens første serie med komponenter designet specielt til grus.

Målet er ikke at dominere gruscenen eller ændre retning. Shimano ønskede ikke at genopfinde hjulet. Ingeniørerne hos Shimano elsker gravel. Shimano ville simpelthen give dig og dine venner muligheden for at cykle som du vil med en ny gruppe af komponenter. Og GRX gør netop det.

Og sidst, men ikke mindst, ville udviklerne skabe en Shimano GRX-gruppe, der leverer topydelse inden for gravel racing, og samtidigt tilbyde muligheder, der gør det overkommeligt for prisbevidste ryttere. Ved at sætte disse designmål har Shimano udviklet komponenter, der også er egnede til cyclocross, cykeleventyr og næsten enhver lignende type cykeldisciplin. Kort sagt, Shimano GRX er verdens bedste måde at bevæge sig frit på og opdage nyt territorium på gruscyklen.

HG-EV
HG-EV-kassetten bruges til graduering og kadencestyring tilpasset rytteren. Shimano tilbyder det optimale gearforhold til 11-speed gearsystemer. Du kan vælge bredere eller smallere trin, der passer til dine behov. Med HG-EV-kassetten får du et 11-speed gearsystem uden kompromiser i robusthed og forbedret HYPERGLIDE-skiftefunktion.

HOLLOWTECH II 
Konceptet med HOLLOWTECH II-teknologien var rettet mod produktionen af et optimeret kranksæt, der minimerer rytterens indsats. Kranksættets høje stivhed sikrer effektiv transmission af kraftoverførslen ved pedalering, mens dens lave vægt aflaster rytteren, især over længere afstande. Kranksættet blev udviklet med henblik på at opnå et optimalt forhold mellem stivhed og lav vægt. Hollowtech-teknologi muliggør ekstremt lette, hule pedalarme produceres ved hjælp af Shimanos eksklusive smedningsteknologi for at opnå maksimal stivhed. Yderligere, med HOLLOWTECH II kranksættet, er den højre krank fastgjort til krankboksakslen, hvilket giver en optimal balance mellem maksimal stivhed og lav vægt. Den ydre krankboks giver bedre vægtfordeling og stabilitet for mere effektiv kraftoverførsel. HOLLOWTECH II-kranksættet er designet med en optimal balance mellem stivhed og rotationseffektivitet samt lav vægt og attraktivt udseende i tankerne.

Forsegling af høj kvalitet
HOLLOWTECH II-kranksættet har også forseglinger af høj kvalitet i lejeområdet for at forlænge holdbarheden og opretholde fremragende rotationseffektivitet over tid.

Detaljer

  • Compatible chain: HG-EV 11-speed / HG-X 11-speed
  • Recommended bottom bracket: Shimano SM-BBR60 / SM-BB72
  • Tighter switching steps ensure constant rhythm on known routes
  • Optimum gear shifting for different surfaces and different riding styles
Specifikationer
Tilsigtet brug
Racercykel  
Klinger
Antal kæde klinger: 1 klinge
Vidde: 40 tænder
Krank
Kompatibilitet: 11-speed
Design: 4-armet
Akse klemme/holder: 24mm
PCD: 110 mm, Standard
Kæde: 50.1 mm
Kranksæt
Q-factor: 151  mm
Materiale
Stor klinge: Aluminum
Pedalarm(e): Aluminum
Vægt
650  g
Leveringsomfang
1 Shimano GRX FC-RX810 crank set excl. bottom bracket  
Køn
Unisex
Modelår
2020
Varenummer
1007936
Bedømmelse
Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt

Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes