Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

100% Speedcraft

3 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 3
  • Herrer 3

Farve

  • orange
  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
100% Speedcraft Air Cykelbriller, orange/sort
100% Speedcraft Air Cykelbriller, orange/sort orange/sort
100%
Speedcraft Air Cykelbriller, orange/sort
Vejl. udsalgspris 1.399 DKK 759 DKK
gratis forsendelse
Hurtig levering
- 45 %
100% Speedcraft Glas
100% Speedcraft Glas Speedcraft
100%
Speedcraft Glas
Vejl. udsalgspris 1.179 DKK 569 DKK
- 51 %
100% Speedcraft Glas, hvid
100% Speedcraft Glas, hvid hvid
100%
Speedcraft Glas, hvid
Vejl. udsalgspris 1.399 DKK 619 DKK
- 55 %

100% ydelse og indsats

Hos Bikester.dk tager man alle former for cykling seriøst, og dermed har man naturligvis også produkterne fra 100%, som begyndte at dukke op blandt de store navne inden for motocross i USA i begyndelsen af 1980’erne. 100% SpeedcraftI netop denne sektion har vi valgt at vise et udvalg af deres lækre cykelbriller og udskifteligt glas til disse. Fra deres succes og viden fra motocross begyndte man efterhånden også at udvikle produkter til BMX-folket. Det er blandt andet blevet til disse 100% Speedcraft produkter, som vi har samlet her. Du skal jo have valget mellem alle de førende produkter samt lovende, up and coming producenters produkter.

Erfaring med fart, adrenalin og sikkerhed

100% Speedcraft er udviklet med stort kendskab til offroad-kørsel med fart, tempo og ikke mindst mudder, sol og regn til følge. Ikke just ukendte elementer, når vi snakker BMX. Så derfor har springet heller ikke været så stort. Det har resulteret i en stor succes – også inden for cykelsporten. Brillerne er fremstillet, så de yder god dækning og beskyttelse og indeholder også alle de forskellige UV-filtre. De er skabt til at kunne bruges til alle slags udendørscykling uden at forstyrre dit synsfelt, så du kan bevare det fulde udsyn over vejen eller banen. Et af landevejscyklingens helt store navne sværger også til disse briller, så Bikester.dk er kun glade for at kunne tilbyde dem her.

Enkle at rengøre og enkelt at skifte glas

Brillerne i 100% Speedcraft serien er fremstillet, så de er meget enkle at holde rene uden brug af kemikalier. Faktisk skal glassene bare rengøres med vand og en mikrofiberklud. Tager du glasset af, så kan stellet vaskes skånsomt. Bliver du træt af dit glas, eller går det i stykker, så er det generelt en relativt enkel proces at udskifte det. De løse glas er også med her med forskellige farvetoner. Studer udvalget her på Bikester.dk, og vælg det rigtige til lige din stil og ønsker.