Mavic

(517 Produkter)

  Vælg

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Cykler fra Mavic
Mavic

Mavic: Cykeludstyr af høj kvalitet til en lav pris

Bag ved det franske mærke Mavic gemmer der sig sand cykelhistorie. Hvad der i 1889 startede som salg af brugte reservedele har udviklet sig til at være et af de mest kendte brands i cykelverdenen. Den lange erfaring samt virksomhedens stræben efter udvikling genspejler sig i den kvalitetsbevidste fremstilling af Mavics produkter. Netop derfor sværger mange ryttere til mærket. Mavic dæk og fælge er mindst lige så populære som tøj eller sko fra Mavic. Man kan altså stole på Mavics kvalitet og innovation på alle områder.

SORTER EFTER
Side1af
10
 
SORTER EFTER
Side1af
10

Mavic - Cykeludstyr på fransk

Mavic har siden cyklingens spæde fødsel været blandt verdens førende producenter af cykeldele, og har blandt andet sponsoreret Tour de France-løbet i mere end 30 år. Mere end noget andet er de kendte for deres revolutionerende cykelfælge, der måske er de bedste på markedet den dag i dag. Deres fælge, af aluminium, kulfiber eller alu-legeringer, er ekstremt lette og slidstærke, og kan fås tilpasset en hvilket som helst gren af cykelsporten, du måtte være interesseret i. Mavic speciale er de mere tynde, lette fælge, som typisk benyttes på trekking & racercykler. Dog er der stadig mulighed for at få fælge til både BMX- og downhill-kørsel, som opretholder deres høje standarder for cykeldele. Mavic Crossmax SL Pro LTDHjul og fælge tilbydes i meget lav vægt, en ekstrem hurtighed og en så høj standard af aerodynamik i hjulets opbygning, at man tilnærmelsesvis kan tillade sig at kalde dem for verdens bedste hjulproducent.

En uovertroffen cykeltur

Mavic begrænser sig ikke kun til at lave deres bredt anerkendte hjul. Mens firmaet aldrig har fremstillet hele cykler, er de leveringsdygtige i stort set alle de enkelte dele til opbygningen af ens egen, personlige cykel, som man kunne ønske sig. Forlængede ventiler, cykelslanger, kranksæt, pedal plates, lynlukkere, bremseklodser og en bred vifte af cykeldæk til enhver cykeloplevelse er blot nogle af de produkter, som de er leveringsdygtige i. Foruden cykeltasker, tasker til transport af hjulsæt og avancerede cykelcomputere, der kan give den professionelle rytter de bedste forudsætninger for et succesfuldt løb, og samtidig kan give den almindelige cykelentusiast en luksuriøs cykeloplevelse, der giver de bedste forudsætninger for at nyde turen ude på vejene.

Bred udvalg af produkter

Når Mavic har hjulpet dig med at samle din optimale cykel, er de også klar til at klæde dig på til cykelturen, så du har de bedste forudsætninger for en god oplevelse, når du er undervejs. Firmaet producerer en bred vifte af cykelsko til både racing, bykørsel og moutainbiking. Skoene er fremstillet med stort fokus på at være ergonomisk korrekt udformede, så de understøtter dine fødder og din kørsel, snarere end lægger pres på dem. Kombineret med deres vandtætte oversko og med firmaets egne cykelsokker, som absorberer sved og tillader fødderne at ånde, sikres dine fødder de største muligheder for at kunne koncentrere sig om det, de skal ude på vejene. Nemlig træde igennem i pedalerne og gøre din cykeltur til en oplevelse. Hver gang.

Ikke gå ned på udstyr

For at sikre dig den bedste cykeloplevelse, har de desuden udviklet og fremstillet en lang række af forskellige beklædningsdele, der gør dig i stand til at klæde dig i Mavic fra top til tå og føle den kvalitet, som et af verdens førende cykelbrands kan tilbyde dig. Mavic Yellow CarFirmaet har også sin egen kollektion af cykelhjelme til racercykling, hvor det stilrene design, den gode ventilation, som er påkrævet ved race ved høje hastigheder, og den gennemførte sikkerhed, hvis man skulle styrte, garanterer dig et produkt, der sætter din egen sikkerhed højest. Samtidig er der dog kælet for hjelmens strømlinede look, der sikrer coolness både i udseende og i luft til hovedet, så din hjerne kan holde sig klar og fokuseret på at nyde din cykeloplevelse. Desuden tilbyder de en lang række forskellige cykelhandsker, som alle fokuserer på at tilbyde ekstra polstring og masser af greb, for at give dig de bedste forudsætninger, når først du sidder i sadlen. Både de traditionelle kortfingrede handsker samt helårs-handsker med hele fingre er en del af sortimentet. Til de kolde cykeldage kan du også finde et udvalg af arm- og benvarmere, fremstillet i polyamid og elastan, som giver maksimal fleksibilitet i arme og ben, samtidig med at du kan holde dig varm og komfortabel, selv under ekstreme vejrlig. Så længe det er vejr til, at der kan cykles, sørger Mavic for at du har beklædningen, der gør dig i stand til det. Dette skyldes blandt andet serien af regn- og termojakker, som er vind- og vandtætte, og gør dig i stand til at bide skeer med selv den hårdeste regnskylle. Til de lidt kølige for- og efterårsdage har Mavic også en serie af cykelveste, hvis det ikke helt er nødvendigt at pakke sig helt ind. Desuden er de leveringsdygtige i en lang serie af cykelshorts og –bukser med både lange og korte ben, med og uden seler og ekstra polstring, samt flere modeller af undershorts, hvis du hellere foretrækker at køre på cykel i et mere traditionelt par bukser. Desuden har man også udviklet sin egen serie af cykeltrøjer der, med perfekt pasform og masser af svedabsorbering ikke kan undgå at forbedre din cykeloplevelse væsentligt. Her fås modeller med korte eller ingen ærmer til de varme sommerdage, hvor solen bager ned, og med lange og isolerende ærmer til de kolde morgener sidst på året.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling