KED

(76 Produkter)

  Vælg

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Hjelm fra KED
KED

KED: Vi bygger hjelme

KED blev grundlagt i Freiberg am Neckar som et mindre firma inden for området kunstofsforarbjedning. Til at starte med arbejde KED udelukkende for andre producenter, men i 1995 producerede de deres første hjelm selv. Undetiden er cykelhjelme blevet et af foretagenedets grundkompetencer.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Bliv smart og sikker i sadlen med en hjelm fra KED

KED er et tysk firma, der har fremstillet hjelme i mange år. Fra at have produceret disse for andre virksomheder i starten, blev resultatet af denne hjelmproduktion til sidst, at eget mærke blev etableret. I midten af 90'erne så mærket mærket altså dagens lys, og lige siden har dette mærke skilt sig ud fra mængden med deres innovative produkter af høj kvalitet. Frem til i dag har de vundet mange priser og er ofte omtalt i fagblade og lignende som et af de fremmeste hjelmmærker på markedet. Deres hovedområde har hidtil været hjelme til cykling og snesport, men siden 2008 har virksomheden også udviklet hjelme til motorsporten.

sortiment er stort

I deres sortiment kan man finde alle slags hjelme til alle typer af cyklister. Altså spiller det ingen rolle, om manbedriver langdistance cykling eller er en,som hopper på ramperne og lave en masse tricks. Med en cykelhjelm fra KED kan man være lige sikker i alle situationer. KED MeggyDet er ikke kun hjelme til voksne, de fremstiller også cykelhjelme til børn, hvilket betyder, at alle i familien kan udstyre sig selv med en flot og sikker beskyttelse til hovedet. Da deres sortiment er meget bredt, har de delt de forskellige hjelme op efter modeller og anvendelsesområder. Her på Bikester.dk kan du finde mange af KEDs hjelme, da vi har en stor del af vores lagerhylder bare med disse hjelme. Af de forskellige modeller til rådighed, kan du for eksempel finde disse hos os:
 • Meggy
 • SkyTwo
 • Certus
 • Wayron
 • Paganini
Meggy er en børnemodel, som fås i mange forskellige farver. Alle Meggy hjelme er udstyret med QUICKSAFE, som er et patenteret blinkende lygtesystem, der er integreret i hjelmen, hvilket gør den ekstra sikker, når det er mørkt udenfor. Meggy er en af storsælgerne, når det kommer til børnehjelme, og den er også let at justerere, så den sidder perfekt på barnets hoved. Er du på udkig efter en stilfuld og trendy cykelhjelm til bykørsel, kan du også finde det her. Selv om alle hjelmene har et innovativt og trendy design, er Sky Two en model for sig selv. Denne noget mere stilrene hjelm er specielt udviklet til dem, der ønsker en hjelm, der passer perfekt ind i bymiljøet. Den er mere kompakt og enklere i sit design end mange af de øvrige modeller, men den er præcis lige så sikker og holdbar som alle de hjelme,denne virksomhed fremstiller. Sky Two-modellen er udstyret med et diskret ventilationssystem, der lader hovedet ånde, og den har også en langsgående diskret refleks, som gør dig synlig under alle vejrforhold. Med andre ord passer denne hjelm perfekt for dem, der bruger en elcykler eller citybike, da modellen ikke har et lige så sporty look som mange af de andre hjelme. En anden model, som også gør sig godt i bymiljøer, er Certus. Denne cykelhjelmmodel har et lidt mere sporty look, men blander sig alligevel fint og er tilstrækkelig diskret i sine farver til at passe almindeligt tøj. Altså kan du føle dig både sikker og stilfuld i en Certus hjelm. Denne model har desuden vundet en pris i april 2012, da den blev valgt som den bedste hjelm til allroundcykling af et tysk cykelmagasin.KED Joker Til sportscyklisten anbefales Wayron-modellen fra KED. Da denne model er designet til at give både sikker beskyttelse, samtidig med at den knap nok mærkes, når du cykler, er den ideel for den, der cykler hurtigt. Med sit innovative ventilationssystem giver hjelmen luftkøling til dit hoved, samtidig med at vinden blæser igennem og forbi. Med denne optimerede aerodynamik er det let og smidigt at trampe af sted i et rasende tempo. Leder du efter en endnu lettere hjelm til cykelløbet, kan en Paganini være det, du leder efter. Denne hjelm er nemlig ultralet, og også denne er designet til at lade vinden fare forbi uden at stoppe op. Samtidig bidrager ventilationshuller til at holde hovedet køligt. Noget, der er meget vigtigt, når kroppen arbejder hårdt.

KED er innovative løsninger og smart design

Som cyklist bør man være bevidst om den fare, man udsætter sig selv for, hver gang manstævner ud på cyklen. Selv den mest erfarne cyklist kan komme ud for en ulykke, og så gælder det om at være udstyret med tilstrækkelig beskyttelse. Arm- og benbeskyttelse er al ære værd, men det er altså hovedet, der er det vigtigste at beskytte. Hjernen er mere skrøbelig, end mange måske tror, og skulle den tage alvorlig skade, er der ikke meget at gøre. KED er helt klar over, hvilken form for beskyttelse en cyklist behøver for sit hoved, og virksomheden lægger en masse forskning og ressourcer i at komme op med nye, smarte løsninger til at beskytte hovedet på den bedste måde. KED står også for kvalitet, og da virksomheden udfører alle faser af produktionen på det samme sted, nemlig i Tyskland, kan de være sikre på, at alt er som det skal være. Det er vigtigt at kunne tilbyde lokalt fremstillede kvalitetsprodukter på et tidspunkt, hvor de fleste andre virksomheder flytter deres produktion til Asien, hvor omkostningerne er lavere. De føler, at de har overtaget en arv fra tidligere produktion, og ønsker nu at forvalte denne på den bedste måde.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling