Jango

(1 Produkt)

  Vælg

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend
SORTER EFTER
Side1af
1
SORTER EFTER
Side1af
1

Foldecykler fra Jango

Jango er en serie af sammenklappelige cykler fra cykeltilbehørsproducenten Topeak. Topeak har i næsten to årtier produceret højteknologisk udstyr til cyklister. Men med lanceringen af cykelmærket tager de skridtet mod et helt nyt marked, samtidig med at de opretholder fokus på innovation og teknisk raffinement. De er nemlig en af verdens mest avancerede sammenklappelige cykler, der er perfekt tilpasset til alle former for cykling i byområder, eller for den slags cykling, hvor man under nogle etaper er tvunget til at bære cyklen eller måske tage bussen. For alle bycyklister på udkig efter den perfekte cykel for at komme på arbejde eller til supermarkedet er denne det oplagte valg. Cyklen sælges over store dele af verden.

Cykelmodeller fra Jango

Cyklerne fra Jango fremstilles i to forskellige serier: True Flik og True Speed. Den første af de to nævnte, True Flik, er specielt designet til de udfordringer, som bycyklisten møder. For modeller i denne serie er der således gjort en ekstra indsats for at gøre cyklerne så let fremkommelige, som det overhovedet er muligt. Desuden er de lavet til at være ekstra lette at folde sammen og på den måde tage dem med op i lejligheden for at forhindre, at de bliver stjålet, hvilket desværre er et fælles scenario i de fleste bymiljøer. Den anden serie, som findes indenfor rammen af TrueSpeed, er i stedet, som navnet antyder, designet til at tilbyde rytteren så hurtig en køreoplevelse som overhovedet mulig. Her har fokus derfor været på at gøre fornemmelsen af cyklen så lig en normal cykel som muligt. I deres sortiment kan du blandt andet finde:
 • EZ V18
 • EZ V9
 • V18
 • CB TT20
 • T18
Modellen EZ V18 befinder sig inden for kategorien True Flik, det vil sige blandt de cykler, der er tilpassede til at klare alle de udfordringer, som bymiljøet har at byde på. Jango Multi-MountI det hele taget er dette en cykel, hvor man på hvert niveau hartænkt på at gøre densmidig og bekvem at både køre på, folde sammen samt at bære. Ligesom alle cykler fra denne producent, så har også denne model en patenteret sammenfoldningsløsning, som tilbyder to eller tre forskellige indstillinger, som man nemt kan sætte cyklen i. Den første er køreindstillingen, den anden er den stilling,man sætter cyklen i, når man skal bære den ind i bussen eller over en forhindring, og den tredje er det stadie af sammenklapningen, som man opbevarer cyklen i. Dette patenterede system hedder Verti Link og er en stor del af hemmeligheden bag deres succes. EZ V18 er udstyret med et V-formet styr og har en vægt på kun 11,5 kilo, hvilket gør den utrolig nem at transportere, selv i hånden. Den findes i både sort og hvid og har et ergonomisk håndtag, der gør cyklen komfortabel at køre på. For at illustrere, hvor godt denne cykel er tilpasset for smidig transport, skal det også nævnes, at pedalerne med et enkelt håndgreb kan foldes ind, så cyklen bliver helt flad. At folde cyklen sammen tilopbevaringstilstandtager kun 4 sekunder, og hvis du skal hoppe ind i en bus, tager det kun 2 sekunder at tilpasse cyklen til den nødvendige tilstand. Rammen er lavet af aluminium. Når det kommer til deres model i kategorien TrueSpeed, kan modellen T18 stå som model for sammenligning. Også denne er en cykel med et stel af aluminium og en vægt på knap 12 kilo. Denne cykel tilbyder imidlertid kun forskellige indstillinger, en for cykling, og en anden til opbevaring. At sætte cyklen i opbevaringstilstand tager ikke lang tid. Denne model er også udstyret med en såkaldt Allay-sadel, som byder på fantastisk komfort og gør denne cykel til et perfekt valg for alle, der ønsker en foldecykel uden besvær.

Vurderinger af Jango

Cykelverdenen har modtaget Jango med åbne arme og er enig i, at det er markedets førende foldecykler. Anmeldere er mere eller mindre enige om, at disse cykler tilbyder fantastisk fleksible cykler, som mere eller mindre klarer alle de udfordringer, som en normal cykeltur har at byde på, samtidig med at de er utroligt nemme at folde sammen. Gennem den førnævnte patenterede løsning til sammenfoldningen, så kan man nemt tage denne cykel med sig overalt uden større problemer. Et andet plus, som mange anmeldere nævner, er det faktum, at cyklen også er flot, og nogle beskriver til og med, at mange mennesker dukker op for at tale om den, når man er ude at cykle.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling