GripGrab

(85 Produkter)

  Vælg

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
GripGrab

GripGrab: Mist aldrig grebet

I år 2000 grundlagde brødrene Kristian, Martin og Bjørn Krøyer det danske firma GripGrab for at fremstille specielle handsker til løbere og cykelryttere. GripGrabs idé er lige så simpel, som den er overbevisende: Uanset hvor meget, hvor koldt eller hvor fugtigt det er - med GripGrab handsker er det ingen sag at være aktiv udenfor.

Greb med Grip Grab
SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Gripgrab - handsker og beskyttelse af høj kvalitet

GripGrab er en dansk virksomhed grundlagt i 2000. Virksomheden er specialiseret i handsker, strømper og andre beklædningsgenstande, der er specielt designet til cykling, og blev grundlagt af tre brødre, der alle elsker sportgenerelt og cykling i særdeleshed.

Handsker fra GripGrab giver god komfort og fremragende funktionalitet

Handsker er en af GripGrabs specialiteter, og Bikester.dk har et godt udvalg af disse. Nogle af de mest populære og bedste cykelhandsker er de såkaldte Supergel XC. De har en håndflade af syntetisk læder, som giver et robust greb, og er også fyldt med DoctorGel-polstring for at forhindre skader, der kan opstå, hvis handskerne ikke er bløde nok. GripGrab VerticalEn anden variation er deres Progel, som ligesom Supergel-handsken er fingerløs og har DoctorGel-fyld. Med etlet, fleksibelt materiale kombineret med et meget godt greb, er det et rigtigt godt produkt, og sandsynligvis en af de bedste og mest komfortable fingerløse handsker til rådighed. De tilbyder også en virkelig prisvenlighandske, som de kalder Easy Rider, og som findes i både herre- og damevarianter. Velegnet til mange former for cykling, inklusive mountainbike, og det er en god nybegynderhandske, dels på grund af dens lave pris, og dels fordi den opfylder de fleste af de krav, man kan have til en rigtig god handske. Komfort og godt greb til en pris, der er svær at slå, når det kommer til cykelhandsker af denne kvalitet. En anden budgetvariant, der også fås i børnestørrelser til en god pris, er X-trainer, der har en bagside i elastan og mindre polstring end de andre handsker.

Strømper og overtrækssko fra GripGrab til koldere klimaer

De er ikke kun berømte for deres handsker, men de fremstiller også cykel- og løbestrømper til forskellige årstider. Her på Bikester.dk findes mange produkter, der er designede meddet skandinaviske efterår og vinter i tankerne. Når det kommer til strømper specielt egnede til et koldere klima,bemærkes for eksempel deres Winter Cycling strømpe med merinould, der holder fødderne både varme og tørre, samtidig med at de tilbyder høj åndbarhed og reducerer den klamme fornemmelse, som strømper af lavere kvalitet ofte giver. Hæl- og tåpartierne er forsynet med nylon, mens sålen er polstret for at isolere varmen bedre. Gripgrabs Winter Cycling Sock i kombination med Arctic Overtrækssko, gør dig helt klar til en cykeltur i den strengeste vinter. Overtrækssko er specielt tilpassede til effektivt at modstå temperaturer, som er virkeligt lave. De indeholder et fire millimeters lag af neopren, hvilket gør dem garanteret vandtætte og modstandsdygtigemod kulde. De fungerer som regel godt ikombination med de fleste pedaler og har en lynlås på undersiden og justerbar velcro,for at pasformen skal være så god som muligt. En strømpe, der fokuserer på vindtæthed snarere end fuldstændig varmeisolering, er den såkaldte Gripgrab Windproof Sock. Holder dig varm, men fremfor alt beskytter den effektivt mod kraftig vind, samtidig med at dine fødder kan ånde uden problemer, hvilket indebær, at fugt transporteres væk fra foden, men ingen fugt lukkes ind. Sømmene er flade for at give dig den bedst mulige komfort. Når det gælder overtrækssko til racerløb, der holder varmen og samtidig beskytter mod fugt, er Race Thermo et godt valg, som også ser godt ud.

Cykelstrømper og overtrækssko til varmere forhold - her på Bikester.dk

For den, der ikke har brug for vinterstrømper til at beskytte mod temperaturer under frysepunktet, har GripGrab også et bredt udvalg afstrømper og overtrækssko til forår, sommer og efterår. GripGrab RaceAeroNår det gælder strømperne, er det i hovedsagen tre varianter, der tilbydes:
  • Gripgrab Cycling Low
  • Gripgrab Cycling Regular
  • Gripgrab Cycling High
Low varianten er en meget let cykelstrømpe, der er ideel til brug om sommeren eller indendørs. Den har meget god åndbarhed og får dine fødder til at føles kølige, selv ved høje temperaturer. Mellemvarianten og den høje variant tilbyder en fleksibel åbning med god stretch. De er smarte, klassiske strømper, der er meget funktionelle, når cykel- eller løbeturen begynder at blive rigtig svedig! Forår og sommer i Danmark kan som bekendt være ganske lunefuld, og selvom dagene er varme, kan det let blive køligt, når solen går ned. Så kan et par overtrækssko, som for eksempel deres Cover Sock,være gode at have ved hånden. Med disse slipper man for grus og snavs på skoene, og de beskytter samtidig mod kold vind. Også velegnede til næsten alle pedaler.

Andre produkter fra GripGrab på Bikester.dk

GripGrab fremstiller foruden strømper, sko og handsker også hovedbeklædning. Deres Windchester Cap giver en meget god beskyttelse mod vind, uanset om du ønsker at cykle, løbe, gå eller stå på ski. Den passer perfekt under din hjelm og giver god beskyttelse for både ører og pande. For koldere og mere blæsende forhold anbefaler vi deres Balaclava Stormbeskyttelse, som også giver god beskyttelse til halsen. Hvis det er koldt udenfor, men varmt nok til at springe huen over, er et pandebånd er et produkt, der giver beskyttelse til både ører og pande, samtidig med at det transporterer overskydende varme og fugt væk gennem sit ventilationssystem og fleece-materiale.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling