Fulcrum

(18 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Vælg

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Fulcrum

Fulcrum: Fabelagtig fart

Fulcrum er et brand, der er eget af det italienske firma Campagnolo, der har specialiseret sig i fremstillingen af racercykler. Fulcrum understøtter imidlertid også denne ideologi. Brandnavnet dækker nemlig over en række af superlette dæk og tilbehør specielt designet til særligt racercykler.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Professionelle cykeldæk fra Fulcrum

Hvor ofte dæk skal udskiftes på en cykel afhænger helt af, hvilken type cykel, der er tale om, og hvor ofte og på hvilke overflader man kører. Kører man i bymiljø, kan der højst sandsynligt gå et par år imellem dækudskiftning. Bruger man derimod sin cykel til sportudsøvelser, og måske som mountainbike fan kører i ujævnt og hårdt terræn, bør man tjekke og også udskifte sine dæk oftere, eftersom rillerne nedslides, hvilket øger faren for glid og punkteringer. Det er her varemærket Fulcrum kommer ind i billedet. Det italienske firma, hvis fulde navn er Fulcrum Wheels s.r.l., ejes af Campagnolo og producerer netop hjul til racercykler og mountainbike i en eksklusiv kvalitet, som ikke trumfes af andre indenfor cykelbranchen. Firmaets mål er at være på forkant indenfor cykelbranchen og fremstille de mest reagerende og resistente hjul på markedet. Fulcrum FR/DHDette mål er nået, og det vil man hurtigt lægge mærke til, når man kigger på de elegante løsninger, som denne producent tilbyder indenfor cykeldele – dele som du kan købe gennem Bikester.dk.

Om virksomheden

Fulcrum blev stiftet tilbage i 2004 af tre flyingeniører, som havde cykling som en fælles interesse. Ideen med at oprette et underfirma til Campagnolo var at fabrikere hjul, som var kompatible med konkurrenternes produkter, som firmaet Shimano eksempelvis producerede, for på denne måde at undgå at ”forurene” Campagnolos produkter med hjul fra andre producenter. Fulcrum har sit hovedsæde i den italienske by Arcugnano beliggende i Berici, som er et smukt bakket naturområde tæt på Vicenza. Firmaet har i forhold til sin korte levetid, ekspanderet hurtigt, og afsætter i dag sine hjul og cykeldele til sportscykler i mere end 30 lande verden over. Firmaets succes skal ses som en blanding af de tre grundlæggeres passion for cykelsporten, en konstant dedikation til hele tiden at finde og udvikle nye og bedre løsninger til cykelentusiaster og atleter samt patentering af deres opfindelser, kombineret med et ungt og frisk produktdesign. I starten rettede de deres hjulproduktion til landevejscykling, men udvidede siden deres varesortiment og kundesegment til fra 2008 også at fremstille hjul til offroad-cykling – med andre ord mountainbikes. Dette betød også, at firmaet begyndte at levere cykeldele til eliteplanet indenfor cykelsporten, og levere løsninger til selv højteknologiske konkurrencesportscykler, som bliver brugt i topløb som Tour de France. Cykelteamet Lampre-Farnese Vini benyttede for eksempel Fulcrum Racing Speed hjul i Tour de France 2010. Mærket har derfor formået at sætte sig fast på alle niveau af cykelsporten og er populært fra almindelige motionister til de mest prominente personligheder, som har skrevet historie indenfor cykelsporten.

Fulcrum Road og Off Road

De deler deres produktion op i hjul til landevejskørsel – Road og i cykling væk fra landevejene – Off Road. Indenfor begge kategorier er de mest anvendte materialer aluminium, kulstof og aramid, som alle er letvægtsmaterialer, der dog alligevel giver robuste og sikre hjul. Indenfor firmaets Road-produkter findes et kæmpe udvalg af hjul, hvor man altid kan finde noget der passer til ens cykel. Fulcrum H.R.For eksempel modellen Red Wind, som med sin aerodynamiske udformning i aluminium og kulstof er genial til alle cykelentusiaster, som søger efter en maksimal præstation.

Find dine nye Fulcrum hjul hos Bikester.dk

Du finder de bedste hjulmodeller fra Fulcrum til Off Road som for eksempel: Red Metal 3, Red Power SL, Løbehjul 26" 15mm-VR og flere, og til Road kørsel fås blandt andet modellerne: Racing 7, Racing Zero XRP, FR/DH Red Heat med flere. Så er du en mountainbike entusiast, som har brug for hjul, der kan tåle lidt af hvert, og som sikrer, at din cykel giver sit bedste midt på et bjerg eller på skovstien, både når det går op ad ujævne stier og ned i susende fart hen over for eksempel en skovbund – så er det disse hjul du skal gå efter. Med hjul fra dette firma kan du være sikker på, at de kan holde til presset som en mountainbike i vildt eller ujævnt terræn ofte udsættes for. Samtidigt gør de lette hjul det mere behageligt at køre af sted, idet det ikke føles som om, man har en kæmpe tung jernged under sig, men derimod en cykel der nærmest fungerer som en forlængelse af ens egen krop. Deres hjul til racercykler rummer også et kæmpe udvalg af de bedste løsninger til cyklister, der træner almindeligt i det daglige og elitekørere, som deltager i de hårdeste cykelløb i verden. Racerhjulene, som dette mærke leverer, har fra starten været en stor succes, som selv de største navne og medaljevindere som Tom Boonen, Paolo Bettini, Alessandro Ballan og Julien Absalon har taget til sig og som de repræsenterer. Hos Bikester.dk kan du altid få et stort udvalg af hjul til racercykler her . Så udover at du kan finde lige netop den slags hjul, som passer til din cykel, er nogle væsentlige andre gode grunde til at vælge deres hjul til din cykel, da du sikres:
 • Sikker kørsel
 • Optimal underlagskontakt
 • Høj kvalitet
 • De bedste priser


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling