Formula

(37 Produkter)

  Vælg

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Formula

Formula: Tag plads på forsædet

Formula skaber cykelprodukter, der bare fungerer o derved bare imponerer, og det ser ud til at horoscopet er positivt stemt over for Formula: flere og flere dele fra Formula popper op hist og her.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Verdensførende cykelteknologi fra Formula

Formula er en af verdens førende producenter af bremser, affjedringssystemer og hjul til cykler. Virksomheden er italiensk og har sin base i Toscana. De er primært blevet kendt i cykelverdenen, fordi de var det første selskab, der med succes introducerede skivebremser til mountainbikes i cykelverden. Det har givet dem en permanent plads i cykelhistorien, men det er ikke desto mindre vigtigt at bemærke, at også deres hjul og affjedring er i spidsen for forskningen. Formula er en innovationsdrevet virksomhed, der har udstyret ledende cyklister med cykeldele i snart 20 år. Med produkter fra denne producent er du som bruger garanteret en fantastisk kvalitet og cykeldele, som gør dig klar til alle former for udfordringer, som sporten har at byde på.

Dele til cykler fra Formula

I dag er skivebremser meget almindelige på alle typer af racercykler, men da disse blev introduceret på markedet, var virksomheden den første, som med succes kunne overbevise mere eller mindre alle cyklister om disse bremsers fortræffelighed.Formula RO Racing Kit Skivebremser fungerer generelt på en anden måde end den såkaldte V-bremse, som ellers er den mest almindelige alternativ for mountainbike ryttere. En V-bremse er en klassisk håndbremse, hvor to plader griber på indersiden af hjulet, når håndbremsen trykkes ind. En skivebremse virker imidlertid anderledes, da friktionen på hjulet i stedet opstår, når en skive ved navet presses mod dette og skaber friktion. Dette fører til større præcision i bremsningen. Derudover øges også holdbarheden af bremsen, hvorfor denne form for bremse nu er standard for konkurrencecyklister. Virksomheden fremstiller dele til cykler indenfor følgende kategorier:
  • Bremser
  • Affjedring
  • Hjul
Formula tilbyder seks forskellige bremsemodeller. Blandt disse finder du blandt andet modellen R1 Racing. Dette er en smukt designet bremse, der er lavet af kulfiber. Dette materiale er meget udbredt i cykelverdenen, da det er utrolig holdbart, samtidig med at det er lettere end aluminium. Bremsen som helhed vejer derfor kun 264 gram, hvilket gør, at denne bremse med fordel anvendes af cyklister, der deltager i cross country. Bremsen er også udstyret med såkaldt Enhanced Caliper Technology, hvilket betyder, at den blandt andet er let at montere. Deres bremse, som kaldes T1, er i stedet specielt udviklet som en ren mountainbike bremse. Det har vundet et utal af tests i cykelmagasiner over hele verden og er et oplagt valg for alle, der er på udkig efter en bremse med en stabil præstation. Bremsen vejer 335 gram, og selve bremseskiven er lavet af kulfiber for bedste holdbarhed og lavest vægt. Dens fantastiske alsidighed gør denne bremse til et fantastisk valg for dem, der ønsker at bruge deres cykel i mange forskellige miljøer.Formula 6-huller Formula tilbyder også fire forskellige affjedringssystemer afpasset til forskellige cyklingudfordringer. Deres model Thirty Three QR15 1 1/8 "tilbyder for eksempel en affjedring, der er tilpasset til at være så let og fleksibel som muligt. Affjedringen blev udviklet sammen med verdensmestre indenfor cross country på rigtige veje. Dette har ført til, at denne affjedring ikke kun er udviklet som et teoretisk produkt, men at den i alle dele imødekommer de reelle udfordringer, som stilles til en god affjedring. Den er desuden meget let at kalibrere og giver maksimal stivhed. Når det siden kommer til de hjul, der tilbydes af denne producent, så finder man blandt andet modellen Volo XC HL. Dette er et super let hjul, der er designet til dem, der ønsker at være i stand til at køre så hurtigt som muligt indenfor rammerne af cross country. Et hjulsæt fra denne model vil kun gøre cyklen 1.191 gram tungere. Volo All Mountain L tilbyder i stedet etlidt tungere, men mere stabilt hjulsæt, der er specielt designet til terrænkørsel af forskellig art. Hjulet er udviklet til at tilbyde maksimal styrke og holdbarhed. Så dette er et hjul, der vil bringe dig forbi de fleste forhindringer uden problemer. Dette giver et billede af de cykeldele, der tilbydes af Formula, et indblik i deres fokus på styrke og minimal vægt, samt implementering af nye innovationer i mere eller mindre alle deres produkter.

Firmaets historie

Det var i 1987, at Andrea Beccoci og hans partner Daniela Frati startede firmaet. Til at begynde med vartanken at designe dele til cykler af den højeste kvalitet, som tilbød cyklister både fremragende ydeevne og design, men med selskabets lancering af den første skivebremse i 1993, så skiftede virksomheden retning foraltid. Fokus kom til at være mere og mere på bremsen, og at forfine den teknik, som i dag er standard for de fleste racercykler. Virksomheden er dog fortsat tro mod sine rødder og udvikler løbende sine produkter for at gøre dem bedre og imødekomme de behov,som konkurrencecyklister verden over møder under træning og i konkurrencer. Ved konstant at overvåge og evaluere produktionen garanterer denne producent dig cykeldele af højeste kvalitet. Det bør også nævnes, at de har en række topryttere tilknyttet. Dette kan ses som det ultimative bevis på, at dette er et mærke, der leverer kvalitet på globalt plan. Desuden tager virksomheden stort ansvar for såvel deres produkters miljøpåvirkning som andre faktorer, der kan påvirke dem på forskellige niveauer. Der er således mange grunde til at vælge dele fra dette mærke.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling