Felt

(41 Produkter)

  Vælg

Valgt:
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Cykel fra FELT
Felt

Felt: Professionelle cykler

Felt Racing er en amerikansk cykelproducent med hovedsæde i Californien og i Tyskland. Firmaet blev grundlagt i 1944 og er opkaldt efter dets grundlægger Jim Felt, der var cykelmekaniker, og som begyndte at udvikle triathloncykler til professionelle ryttere. Jim Felt var også selv triathlonudøver og vidste præcist, hvordan de aktuelle designs kunne forbedres. I de seneste år har Felt udviklet sig til at være et renommeret cykelmærke, der udover triathlon- og racercykler også fremstiller mountainbikes.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Felt bikes - Eliterytternes foretrukne

Da Jim Felt i 1994 grundlagde sit cykelbrand, Felt, havde han nok ikke forudset, hvor stor en succes firmaet ville blive. Verden over er de nemlig populært hos cykelentusiaster indenfor mountainbiking, BMX, landevejscykling, track og cyclocross. Jim Felt blev cykeldesigner og –producent ved et tilfælde. Sidst i firserne arbejdede han som motocrossmekaniker for Johnny O’Mara, der dyrkede triatlon som træning for sit motocrossvirke. Johnny O’Mara bad Jim Felt bygge en cykel til sig, og inden længe begyndte Johnny at vinde konkurrencerne. Før Jim fik set sig om, var han pludselig i gang med at bygge cykler til nogle af verdens bedste triatlonatleter.

Faste principper om kvalitet

Selvom Felt er vokset voldsomt i omfang og omsætning, er der ikke ændret i de fundamentale principper. En Felt er ikke en tilfældig samling cykeldele, men derimod resultatet af en lang og eftertænksom proces, og fra undfangelse af idé over produktion til udstilling i butiksvinduet kan der sagtens gå flere år. Felt B2Processen kunne sagtens speedes op, men hele konceptet bag ligger i, at der skal lægges så meget omtanke og nænsomhed i cyklen, at den bliver intet mindre end verdens bedste. I den forbindelse er det underordnet, om det tager et år mere eller mindre at finde frem til den perfekte cykel. De mest avancerede cykler som for eksempel MTB fullsuspension cyklen kræver længere forberedelsestid, idet der lægges mange kræfter i udviklingsfasen, inden der overhovedet produceres en prototype. Derimod går det meget hurtigere at få produceret en prototype af en ny racercykel. Til gengæld går der længere tid med at afprøve materialevalg og design for denne type cykel. I afprøvningsfasen anvendes den nyeste teknologi indenfor vindtunneller og computersimuleringsprogrammer. Cyklerne testes ikke bare i vindtunellen, men de udvikles bogstaveligt talt i den. Små ændringer kan i sidste ende give store udslag, og en god forståelse af aerodynamikkens love giver uovertrufne resultater i både vindtunnel og i naturen. Fælles for alle type cykler er, at målet er at skabe et perfekt miks af teknologisk innovation og materialevalg, så slutresultatet bliver helt unik.
  • MTB
  • Racercykler
  • Cruiser

Innovative forgangsmænd

Materialevalget er vigtigt for cyklens design og ydeevne. Tidligere anvendtes kulfiber udelukkende i flyindustrien og i bilindustrien, men i dag har materialet gjort sit indtog i andre industrier på grund af dets ringe vægt og stor styrke. Felt har udviklet særlige fremstillingsteknikker, der udnytter materialets styrker så meget som muligt. Når kulfiberdele kombineres med dele i for eksempel aluminium bliver resultatet superstærke cykler, der vejer en brøkdel af de gammeldags modeller. De har også været banebrydende indenfor affjedring. De fleste ved godt, at en god affjedring giver en mere behagelig køreoplevelse. De færreste er dog klar over, at affjedringen også er med til at holde cykelrytterens fart oppe. Mens andre producenter sætter en standard affjedring på deres cykler, går de den anden vej og bygger cyklens affjedring samtidigt med cyklen. Dette sikrer, at affjedringen på alle måder tager højde for stellets vægt og konstruktion. Denne epokegørende teknologi kommer både motionscyklister og eliteudøvere til gavn, når de sætter sig op på en Felt.

Cykler til alle nivauer

Uanset om du skal bruge en cykel til konkurrencer eller til at få lidt motion med, har du alle muligheder for at justere den, så den passer lige nøjagtig til dig. Felt 7 SixtyDu kan vælge hjul, der passer til den type underlag, som du kører mest på. Du kan få smarte greb i mange farver, der sikrer dig et godt greb om cyklen, når du suser derudaf. Vælg et cykelstyr, der passer til din kørestilling og –stil. Ligesom der er stor forskel på styr til racercykler og mountainbike, er der også forskel på to cyklisters behov for bredde på styr, greb og aflastning af håndled.

Perfekt påklædning til cykelturen

Hvis du mangler ny påklædning til cykelturen, finder du det også her. Udover cykler fremstilles der også dejlige sweatshirts og T-shirts i 100 % bomuld. Designet er smart og sporty, og materialet forhindrer tøjet i at miste facon og farve allerede efter første vask.

Bikester.dk har det største udvalg

Skal du have en ny racercykel, mountainbike eller cruiser, finder du den i vores store online katalog. Du kan hurtigt klikke dig frem til det eller de produkter, som du står og mangler. Du kan nemt sammenligne de forskellige produkter. Hver produktbeskrivelse indeholder essentielle fakta og er ledsaget af et foto i høj opløsning, så du inden bestilling kan se produktet. Vores side indeholder alle de produkter, som du har brug for. Vi sørger for, at du kan vælge blandt de bedste produkter i højeste kvalitet til de bedste priser på markedet. Siden de blev stiftet har firmaet ekspanderet voldsomt, men det holder fast i sine stolte traditioner. Enhver cykel fra brandet, der kommer ud fra fabrikken, skal være den bedst mulige cykel i verden til sit formål, uanset om den skal køre på landevej, i terræn, køre konkurrencer eller transportere ejeren til og fra arbejde. Din Felt cykel bliver din bedste ven, og du vil ikke ønske at undvære en tur på den hver eneste dag. Det er sjældent, at man finder et så teknologisk avanceret produkt, til så overkommelig en pris. Hvis du vil tage cykelsporten op som hobby eller på konkurrenceplan, kan du trygt købe en cykel herfra. Konkurrenceryttere indenfor mountainbike, landevejscykling og triatlon elsker deres Felt cykel af indlysende grunde. De er både et avanceret stykke teknologi og et flot design, der uden tvivl lever op til og sikkert også overgår selv den mest krævende cykelrytters forlangender og forventninger.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling